- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #5572 üzenetére
A lapot kaoszpapja kollegától vetted gondolom.Már csak azért mert fsb-be bízonyított az a lap nem kicsit.Téged meg az ilyenek izgatnak.
Na de ha onnan van akkor nyomhatod az fsb-t.Ne szégyellősködj.
Amugy van az apróba ud3p lap 27k-ba.Gondolkoztam már rajta,de még átgondolom mert igazából semmi hátrányt nem érzek p35-be,csak még is a p45 valahogy jobban teccik.Meg hát jól ment nekem is az ud3p mikor megvolt.Asus premium lapot már el is adtam itt helybe.Levette a bolt.Igaz jó alacsony áron de itt a ph-n se mennek az asus lapok nagyon,és itt alkudoztak volna csak rá.26k-nál nem kaptam volna többet itt se érte,és akkor eszem az ideget a sok idióta miatt,meg postázhatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest