Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07
üzenetére
Tudom, nem ennyi lenne ha a nagytesó LS lenne, de a sima XE-nél azért ez is jobb. Azért egy kompresszort tartani elég luxus dolog, főleg ha cpu-t hűt nem kereket fúj. Te anno kinyomtad szilikonnal a foglalator(gondolom nem), nem fostál, hogy zárlatos lesz?
(#17516) darál0w:Ja megvan valamelyik fiókomba valahol a lakásba
Nem tudom, hogy ebbe a mostani p5e-vm hdmi-be menne, mert anno p35-ds3p-be éledt újra ami az első lap volt amibe beleraktam anno új korába.(#17518) lipi67: Na én meg most nézem az adatlapod, látom még mindíg ud3r-el nyomulsz. Na az is mekkora egy lap volt anno
Pár nálam is járt, foglalat tüske hibás volt a legnagyobb vétel full dobozos 10k-ért ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Nem tudom, hogy ebbe a mostani p5e-vm hdmi-be menne, mert anno p35-ds3p-be éledt újra ami az első lap volt amibe beleraktam anno új korába.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)