- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PH-User
addikt
Hali!
A P35-ös lapomat jobban meg fogja terhelni a Q9550 azonos órajelen?
-
Lacpac
őstag
válasz
akoska07 #16993 üzenetére
Igen keverés volt.
Most én vagyok
Igen próbálgattam, de nem ment följebb. Sőt, most már 480-on is fagyogatott, lehet elállítottam valamit, amire nem figyeltem. Talán egy modullal még teszek majd valamikor egy kísérletet.
Most már inkább elteszem magam holnapra.Lett haszna is ennek a kis játéknak, eddig 890-es rammal már nem volt stabil, most meg 930-on megy 465-ös FSB-vel. Úgy néz ki stabil, játszogattam is ezzel a beállítással, nem fagytam ki.
-
-
enemy107
senior tag
válasz
akoska07 #16987 üzenetére
A lap az ugyanaz. ud3lr, a 6300 csak kölcsön volt nálam, ez a sajátom egy darabig.
Az egy ramra még rápróbálok.Nem akar ám menni ez a proci. Az E6300 tuning egyszerű volt ehhez képest. 4GHz felett nem akarja az igazságot egyenlőre.
Vagy egészen egyszerűen keversz lacpaccal az avatar miatt
-
válasz
enemy107 #16986 üzenetére
ugyehogyugye...
fog az még feljebb menni.
vedd ki az egyik ramot a gépből.
hagyd auto-n az időzitéseket.
és a ramtól se sajnáld a feszt.egyébként erről a validról kaptál emailt is
azt a linket elég ide beraknod,nem kell feltölteni sehová a képet.most figyelem,ez E6600...mikor cserélted le ?
vagy nem figyeltem eléggé a topicot ?
alaplap is más -
enemy107
senior tag
500-at már sajna nem tudok kihozni belőle. Ha szétfeszelem sem, a lap elindul, sípol hogy minden rendben, utána semmi. Elkezd újraindulgatni amíg szét nem szedem bios resetre.
-
Lacpac
őstag
490-en megkotlik a rendszer, lefagy. Szvsz a cpu vége a 485. Elég lesz a táblázatba a 480-at feltüntetni.
-
válasz
Lacpac #16982 üzenetére
a max fsb-hez nem kell prime teszt.
ha 485-el még bebootol,akkor még tudsz rajta huzni win alatt.
használj ET-t vagy Setfsb-t.
majd cpuz-al validolhatod.
nem kell képet ments róla,ahhoz kell némi stabilitás
a cpu-z valid teljesen jó a táblázatba.ja,és feszt is adhatsz még a procinak,1.1v-tól is hasra eshet.
-
Lacpac
őstag
Pentium E6300
Hát, hogy itt a ram fogyott el, vagy a cpu, azt nem tudom, nem lehet egyértelműen eldönteni... 485-ös fsb-n még föláll a gép, de kb itt a RAM vége (legalábbis ebben a lapban)
Több beállítással is próbáltam. -
kimi02
őstag
válasz
PH-User #16967 üzenetére
Mért nem vettél L830B550-es FPO-t.?
Akkor nem kéne találgatni ,az megy mint a szélEgy kicsit bánom is hogy eladtam.
Ezt tudta.
Q9550@4002Mhz -
PH-User
addikt
Most már könnyen fogom ki-be rakosgatni a procikat a gépbe, kivágtam az alaplaptálcát.
Más; Mennyi esélyem van rá, hogy alacsony VID-es és tuningos procit vettem? -
h.adam.92
őstag
válasz
PH-User #16967 üzenetére
így hirtelen csak ezt találtam:
CPU FPO batch egy kód, amely a proci alábbi attribútumait jelöli az Intelnél:
1. szám vagy betű jelöli a gyártás helyét:
0 = San Jose, Costa Rica
1 = Cavite, Philippines
3 = Costa Rica
6 = Chandler, Arizona
7 = Philippines
8 = Leixlip, Ireland
9 = Penang, Malaysia
L = Malaysia
Q = Malaysia
R = Manila, Philippines
Y = Leixlip, Ireland
2. szám = gyártás éve
3. és 4. szám = gyártás hete
5 - 8. szám = logisztikai szám, műszakot, gyártósort jelölhet
10 - 13. szám = szériaszám" -
Kakaduku
senior tag
Proci, memória és videókártya tesztre melyik programot javasoljátok ami megbízható és pontos adatokat szolgáltat a tesztről, hőmérsékletről stb.
Esetleg ha tudnátok linket is küldeni egy kis útmutatással akkor megköszönném! -
kimi02
őstag
Csináltam egy kis tuningot.
I5-750 -
-
a beküldött eredmények,eddig frissitve...
N_A_S : tőled még nem jött meg az emil.
-
igen,mail-re is küldd el.
#16920 PH-User : ez az első 775-ös msi lapom. elég hüvös,pedig heatpipe sincs rajta. még nem volt benne olyan proci amivel tesztelhettem volna becsületesen,ráadásul most csak gyári hütőm van. az amit N_A_S linkelt az sztem jó választás lehet,és sztem elfogadható áron van. asszem én is linkeltem itt vkinek.
-
Genji
őstag
Prime-nál melyiket opciót válasszam az elején, hogyan teszteljek? Prio 9et hol lehet beállítani?
-
N_A_S
veterán
válasz
PH-User #16920 üzenetére
Nem nagyon találtam róla infot hogy hány fázisú tápellátással bír. Attól függ milyen procihoz kell. Ha 2 magos, akkor annyira nem lényeg, ha 4, akkor legalább 6-8 fázisú legyen, de az MSI-k nem a tuningról híresek. Szerintem egy ASUS / Giga laptól messze elmaradnak, másrészt az ilyen hibrid lapokért sose rajongtam, akkor már inkább ez: [link].
De majd biztos jön egy fórumtárs akire erre rácáfol.
Szerk: gmail szerintem jó mail szolgáltató
-
N_A_S
veterán
Valid: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1517472
akoska07:
a mailre is küldjem el vagy elég a Valid meg az #16910 ?
-
h.adam.92
őstag
Üdv!
sry, a kicsit off kérdésért, de a gépem nemrég elkezdte magát játék közben restartolni, de úgy, hogy a kép elmegy, hang beakad és a vga venti 100%ra felpörög. csak a táp lekapcs oldja meg a dolgot. csak nemrég kezdte el a dolgot, talán a táp lehet a gond? vagy vmi kevés feszt kap?
-
N_A_S
veterán
válasz
akoska07 #16911 üzenetére
estére úgy hagytam, had fusson. btw 6 órát minimum szoktam futtatni új procinál. de durva hogy a prime nem dobott semmi hibát 8 óra alatt, a burn test meg kb 2 perc alatt megadta magát. még mindig megy a prime... eddig max 73 C-ra ment fel a proci, burn testtel meg 85-86 volt a max.
-
N_A_S
veterán
8+ óra prime után intelburntest futtat: 3. tesztnél kékhalál. Most úgy néz ki sikerült megállapodnunk: [link]
-
N_A_S
veterán
válasz
akoska07 #16901 üzenetére
Thx!
Erről az oldalról használom az F13e biost mióta megvettem.
h.adam.92 F10c -re mondta hogy tuningos. Majd lehet hogy egyszer ránézek arra is.
Procival kapcsolatban: vagy elsőre eltaláltam a végét, vagy nagyon béna vagyok. 4,5 GHz-en még be tudtam hozni a win-t 1.65V VCore-ral [BIOS: 1.7V + LLC]. De 1.4-1.5V között nem tudok stabilan feljebb menni
4200MHz-en már nem áll fel a rendszer, pedig ma szinte egész nap ezzel sz@rakodtam.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest