Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

AMD-sek irány a bolt,olcsóbb lett néhány Phenom II-es és egy "kis" tuning ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

xward tag Nagyon Szépen Köszönöm a Gyors Választ ! További Szép Napot ! 
- 

xward tag sziasztok ! rendelés előtt vagyok sürgős válasz kellene ! ramot akarok venni 1066MHz - et geil - t Geil 2x1Gb DDR2 CL5 meg van ugyanez csak az CL6 - os most mi a külömbség melyik 
 a jobb ?válaszokat előre is köszönöm 
 Sziasztok !
- 

N_A_S veterán Sokkal jobb az i5 memóriavezérlője! Az i3 itt be se kapcsolt, most meg 10 perce megy a Prime ilyen beállításokon:  
- 

Borokafa őstag Kb 2éve használok egy 350-es FSP tápot, takarékos és szinte mindenre elég (még a hülyeségeimre is  ), ha megnézed a memória fesz még el sem éri az 1,5V-ot, int vga fogyasztása is jelentéktelen, procifesz is alacsony, ezek az apróságok is segítenek az alacsony fogyiban. ), ha megnézed a memória fesz még el sem éri az 1,5V-ot, int vga fogyasztása is jelentéktelen, procifesz is alacsony, ezek az apróságok is segítenek az alacsony fogyiban.
 Szerintem a tuningba (pozitívan) nem igazán szólhat bele
- 

N_A_S veterán válasz  lizakattila

üzenetére lizakattila

üzenetéreVan egy ilyenem is.  fesz majd később. most markoltam ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) de már szaladok is neki a primenak... a szokásos 10-12 óra de már szaladok is neki a primenak... a szokásos 10-12 óra 
- 

darál0w Jómunkásember válasz  lizakattila

üzenetére lizakattila

üzenetérenem rossz. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) csak ki tudja mikor lesz  
- 

üzenetére lizakattila

üzenetéreugye. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)   jajah...DDR3 is olyan árban van...  akkor most megint nem lesz géped? mi jön helyette? 
- 

üzenetére lizakattila

üzenetérefeldobtam én is az enyémet ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) [link]...elkapott a tuningláz és a 4ghz utáni vágy.  
- 

N_A_S veterán Új proci: i5-750 TESZTELÉS FOLYAMATBAN... Egy kis ízelítő:  
- 

Ha mindenképp a 3 hütő közül akarsz választani akkor a Hyper212 Plus 
 ez egyik sem 12k-s kategória.ott már sokkal jobb hütők vannak. 
 Újat vagy használtat szeretnél ?használtban 12k-ért már csúcskategóriásat tudsz venni. 
 mondjuk újat is tudsz venni nagyon jót 12k-ért,
 csak otthon nem minden kapható a boltokban.
 a Ninja 3 kapható 12k alatt
 és ez elég bitang hűtő![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

xward tag válasz  lizakattila

üzenetére lizakattila

üzenetéreszia ! hát most éppen max 12.000Ft om van rá de mindenképpen ezért az árért a legjobb kellene 
 hogy tudjak jobban tuningolniköszi szia 
- 

xward tag Sziasztok ! Elnézést lehet nem ide illő a kérdésem de a jövő héten szeretnék CPU Hűtőt venni 
 a gépembe és szeretném ha segitene valaki
 itt a link ezek közül vacilálok de sok jót halottam a cooler masteról is
 [link]Szerintetek meik a legjobb mert nekem számitana pár C% fok is Előre is köszi a válaszokat Sziasztok ! 
- 

- 

xward tag sziasztok szeretnék a listára kerülni én is már kültem képet a cpu.tuning@citromail.hu cimre 
 de még semmi utánna néznétek előre is köszi
 szia
- 

kop8 őstag Kész a potom  
 Már csak jég kell 
- 

Borokafa őstag    
 Elvileg otthon van az új hűtőm is Alpenföhn Brocken
- 

Cadal őstag Áhh semmi az egész, csak egy kis apróság... úgy kezdődött, hogy visszaütött! [link]  Néhány órás keserves küzdelmem eredményét egy apró "Volt egy fél órám" szintű hozzászólással lealázta! Néhány órás keserves küzdelmem eredményét egy apró "Volt egy fél órám" szintű hozzászólással lealázta! Amúgy semmi komoly, csak egy kis móka! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)   #18322 Borokafa: "Hét végén jön a meleg" szerintem te ezzel előre számoltál! Tudtam én, hogy oda kell rád figyelni.  
- 

válasz  lizakattila

üzenetére lizakattila

üzenetéreértem én,hogy gőőőzgéép  amugy arra irtam,hogy szóltál előtte amikor eladósorba került    
- 

válasz  lizakattila

üzenetére lizakattila

üzenetéremost látom az aláirásodat  
- 

Borokafa őstag De igen, 9-9... 1T vel kb.1800-ig ment fesz emelés nélkül a memória. Sajnos utána folyamatosan lazítanom kellett az időzítésen. 
 Az 1980-as memóriánál NB VID kapott +0,15V-t, a memória fesz max. 1,6V-ig volt emelve. Az 1800 gyakorlatilag mindenféle fesz emelés nélkül megvolt.
 Ez is több mint jó egy olcsó 1600-as Kingmax Herculestől.
 Sajnos tegnap nem jutott már idő a finomításra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

:
 :