Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

raus aktív tag válasz  akoska07

üzenetére akoska07

üzenetéreHello! Prime95 26.6 X64 small es large FFT-vel 5ora, IBT es Linx-szel 5menet, Memtest86+ 4.10 usb butos valtozataval 8ora, valamint Prime95 small FFT-t + a Tessmark-ot 1024x768-ban stability test parhuzamosan a GPU-ra egy oras menetben, azonkivül a fiam kemeny 14oras jatekos napjaival  
 Egyedül az IBT-t meg a LinX-et nem merem hosszu orakra futni hagyni mert meghaladja a 70fokot a magok hömerseklete, de 5 menet mindig hibatlan.
 .
 .
 .
 .Most ezt sikerült beallitanom, ugy tünik a fenti sema alapjan stabil. 8.5x475_4038MHz  
- 

raus aktív tag Egy jatekra 24/7-ben kitesztelt beallitas.  
- 

qamu74 őstag athlon ii x4 640 [link] 
- 

-Solt- veterán Urak! LLC-vel a max 1.3V Bios alatt, vagy terhelés alatt értendő? 
- 

-Solt- veterán Üdv Urak! Esetleg tudna valaki egy linkkel is segíteni? UD3R-hez kéne az F10c bios, de amiket én találtam, azokat kicsomagolva nem ismeri fel a bios frissítésnél... Jelenleg a F13e van fent az ahci driver miatt... 
- 

Borokafa őstag Nah, megint lesz egy intel lapom    Gyártói gariból már jön visszafele, csak azt nem tudom mit fogok majd kapni a P5Q helyett. Gyártói gariból már jön visszafele, csak azt nem tudom mit fogok majd kapni a P5Q helyett.
- 

- 

válasz  Bagira01

üzenetére Bagira01

üzenetérejah 
 ilyen is van majdnem vettem egy jófajta Q6600-t,csak elfeljetkeztem a hirdetésről  én a biostar lappal ,ill Brekk kollégával fürödtem be. 
 benyelték a lapot és az árát is. ugyhogy nem nagyon ajánlom őket senkinek. szivesen meglátogatnám egy kis elbeszélgetésre,de sajna most messze van. talán majd ha megyek haza.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

kulerr őstag 
- 

h.adam.92 őstag Üdv! De rég jártam itt...  Hogy vannak az embörkék? Hogy vannak az embörkék? 
 Látom az utóbbi időben már nem él annyira a topik... . Még én is a Q9550-et hajtom, jól megy még hálaégnek, de már szívesen cserélnék bevallom . Még én is a Q9550-et hajtom, jól megy még hálaégnek, de már szívesen cserélnék bevallom . Rég tuningoltam és már hiányzik . Rég tuningoltam és már hiányzik . .
- 

egy kis kedvcsináló  
 hátha meg jön az ihlet másoknak is
- 

Bagira01 veterán 
- 

kimi02 őstag Üdv mindenkinek !! 
 Látom azért tuningolgattok. 
- 

krammerka őstag Üdv! Úhh gyerekek,nagyon haldoklik ez a topik.  
 Pedig induláskor mennyire lelkesen nyomtuki(Lipi,Zájec,Bagira,Kulerr,Ákoska,és még sorolhatnám)most meg..........Szétesett ez is,akárcsak az én életem.Küzdöttem a mindennapokkal(munka,pénz stb),és amikor minden sinen van,akkor meg egyedül maradok.........  
 Rohadt egy világ ez.Bocs az offért...... 
- 

Borokafa őstag Fiúk, egész komoly ez az Asus deszka. Kellett egy kis idő mire eligazodtam a biosában  Mert itt még a VRM-eket is lehet állítgatni. Na ezeket még meg kell ismernem. A Sempron most még csak 3833MHz-en fut, de remélem lesz még jobb is. Mert itt még a VRM-eket is lehet állítgatni. Na ezeket még meg kell ismernem. A Sempron most még csak 3833MHz-en fut, de remélem lesz még jobb is.
- 

joker1220 őstag Sziasztok Egy kis segítséget / amolyan szponzort keresek a 
 jó öreg D352 es Cedar Mill alapú procim meghajtására,
 mivel nekem a procin kívül semmim sem maradt az
 intel config om ból így hozzátok fordulnék Subaruwrc vel korábban beszéltünk a dologról, 
 de ezidáig sajnos nem skierült megvalósítani
 a tesztet Hűtőpasztát is tudok vinni, illetőleg magamat a 
 procival együtt, a lényeg elsősorban hogy
 18-19-20 ker környékén keresnék valakit
 aki vállal egy tesztelést ingyér és bérmentve,
 csupán hobbiból, avagy szórakozásból A cél minél magasabb órajel elérése, de 
 nem a proci meggyilkolása / használhatatlanná
 tétele Előre is köszi a segítséget, üdv, joker1220 
- 

Borokafa őstag Hamarosan jövök egy kis Sempron tuninggal egy AsusM5A97-Pro lapban  
- 

Borokafa őstag 
- 

Borokafa őstag Sziasztok! 
 Mivel jövő héten megszabadulok az intel cuccoktól már nézegetem az alaplapokat.
 Ami biztos, hogy valamelyik 9-es sorozatu lesz. A Giga 970-990 tetszik, de nem dícsérték agyon . Az AsusM5A97Pro a gyártó miatt nem annyira szimpi, de tartalmilag jobbnak tűnik.
 Memóriáim vannak, 1333-as Hynixek, prociból meg a Bull megjelenéséig valószínű csak egy naggyon olcsó Sempront veszek.
- 

Borokafa őstag Új gazdát talált a kis CedarMill  
- 

attól függetlenül,a megjelenést követően hihetetlenül gyorsan piacra kerül itt minden. dime27 : mint minden uj platform,természetesen ez is drága lesz. 
 csucsproci 1000 dodó lesz.
 alaplap 70-100k körül. (asrock azért majd biztos bedob egy 30k-sat is ) )
 a quad ramokról még találgatni sem merek 
- 

N_A_S veterán A tervezettnél később jönnek az LGA-2011-es CPU-k? a VR-Zone munkatársainak beszámolója szerint - akik nevük elhallgatását kérő forrásokra hivatkoznak - mégsem az idei év végén, hanem 2012 első negyedévében mutatkozik majd be az X79-es lapkakészlet és a benne helyet kapó LGA-2011-es tokozású asztali processzorok 
- 

bzs73 őstag válasz  krammerka

üzenetére krammerka

üzenetéreÜdv krammerka! 
 Hack-t csináltam hozzá, de találsz e52 topikot, és ott biztos vannak okosságok.
 Ha nincs, akkor keress a nokiaprogramok.hu oldalon engem. Nevem ugyan ez.
 Tovább nem off.Ősszel biztos visszatérek pc tuningra. Most már kezd hiányozni.  
 Olvasgatom a teszteket, leírásokat. Sok új dolog lett.
 Néha csak lesek, hogy miről is van szó.lipi67? Vele mi zu? 
- 

válasz  lizakattila

üzenetére lizakattila

üzenetérea 6400-esek B2 steppingesek voltak. E0 6750-től jött C0 meg E8200-től ha jól emlkékszem  bzs73 : várjál decemberig,és jön az X79 
 addig vegyél vmi jófajta 2600K-t
- 

Nem tüntem el. 
 versenyekre tesztelek.
 3 féle autót.
- 

bzs73 őstag válasz  lizakattila

üzenetére lizakattila

üzenetéreHát most telókat tunningolok. Elég nagy sikerrel. 
 Saját topik
 Az ősszel szeretnék a pc irányba visszatérni, és már nézegetem a dolgokat,
 hogy kb milyen cucc legyen. 
 Látom csak eladtad a szuper kis procidat.
- 

bzs73 őstag Upp nektek.  
- 

Borokafa őstag válasz  lizakattila

üzenetére lizakattila

üzenetéreOk.  
 Amúgy én nem tudom milyen steppingek vannak,voltak az intelnél, de a 8xxx sorozatnál a jobbak a listában általában E0-ak.
 Csak kíváncsiságból kalandozgattam át errefele időnként.
 Sajnos a mostani AMD kínálat már nem vonz, de
 amint lesznek értelmes procik már megyek is vissza.
 Szerdáig nem nagyon leszek, németországba visz a munka.
 Ja, és Ákoska hova tűnhetett?
- 

lizakattila senior tag válasz  Borokafa

üzenetére Borokafa

üzenetéreÉn úgy tudom, hogy E8200-ból csak C0 steppinges volt, E6400-ből volt C0/E0 (de javítson ki valaki ha tévedek).  
 Max fsb-nél valahol itt kezd, ennyit tudott az enyém anno, és ez egy teljesen átlag példány volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Opel topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- i5-10500
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Gyártói gariból már jön visszafele, csak azt nem tudom mit fogok majd kapni a P5Q helyett.
 Gyártói gariból már jön visszafele, csak azt nem tudom mit fogok majd kapni a P5Q helyett.

. Még én is a Q9550-et hajtom, jól megy még hálaégnek, de már szívesen cserélnék bevallom
 . Még én is a Q9550-et hajtom, jól megy még hálaégnek, de már szívesen cserélnék bevallom