Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
- 

darál0w Jómunkásember válasz  lizakattila

üzenetére lizakattila

üzenetéremost olvastam én is...elég necces. nameg nagy buko. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

válasz  lizakattila

üzenetére lizakattila

üzenetéreolvastam róla. 
 sokkal drágább autókat is visszahivnak,mert vmi nem oké.
 de legalább beismerik és orvosolják a hibát.Borokafa : a nagy titokra végre fény derül ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

Borokafa őstag Megvan a lap, meló után rakom össze, este egy gyors teszt is várható. És rendeltem egy Alpenföhn Brocken hűtőt is , mert a Freezert a hét végén elépítem  Jó árban volt. Jó árban volt.
- 

lizakattila senior tag EZ azért elég nagy baki (ha valaki még nem olvasta volna). 
 Még jó, hogy nem kezdtem el elgondolkodni a cserén egyelőre, (nem mintha anyagilag annyira megengedhetném magamnak, max ebből is valami kisebb példányt majd).
- 

mióta abba hagytam a "komoly" tuningot,nem is igazán beszélek azokkal az emberekkel.Mondjuk nem is igazán jut mostanában időm ilyenekre. 
 Majd próbálok beszélni pár emberrel.Subaru egyébként szokott eredményeket bedobni a topicba 
 és még e-mail-t is küld róla.Ideje volna nekem is ujra elkezdeni extrém tuningolni, 
 de annyi minden másra kell most az időmet forditani.
 még sima tuninggal sem foglalkozom eleget.
 pedig most volna mivel.lehet át kellene csoportositanom dolgokat. 
 vagy igy van rendjén,nem tudom. 
- 

válasz  Overlocker

üzenetére Overlocker

üzenetéreÜdv a topicban. 
 rég beszéltünk.Ez igen baráti eredmény ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)   
 szivesen venném,ha elküldenéd az adatokkal ezt az eredményt e-mail-ben is. 
 diszithesse nemes listánkat aláirásomban ott az e-mail cim. 
 a honlap szintén megtalálható az aláirásomban.
 ott le van irva milyen adatok kellenek. 
- 

Borokafa őstag Ezt kérdeztem én is délután a pick pack pontban, á hétfőn nincs kiszállitás- mondták  
 Jó a potod 
 Én egy dolgot toltam el rajt, a rögzitő fülnél átfurtam, és egy 4-es menetet furtam bele. Nem szeretném, ha az alkoholos trutyi kifolyna, szivárogna a menetnél. Van Loktite menettömitőm azzal megpróbálom betömiteni, csak azt nem tudom birja-e a nagy minuszokat.
- 

Köszönöm! Lehet a héten rápróbálok majd újra!  
- 

darál0w Jómunkásember válasz  Overlocker

üzenetére Overlocker

üzenetéreaz komoly.  
- 

- 

- 

- 

ez is szép (ezt a procit még vissza is tudnám szerezni), 
 de van a listában E8400 5.5GHz-en
 szintén Vapo LS-el![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) (azóta is vissza sírom) (azóta is vissza sírom)igazából tényleg csak annyiban fog különbözni hogy oda lesz irva a hütés. 
 ennyi.fair vagy nem fair... extrém vagy nem extrém 
 ez a lista végülis nem verseny , hanem segitség másoknak a tuninghoz.
- 

darál0w Jómunkásember nocsak...váltunk extrém tuning topikra?  kell egy uj táblázat neki  
- 

kop8 őstag 
- 

kop8 őstag válasz  Borokafa

üzenetére Borokafa

üzenetéreDenaturált szeszel szokták oldani a jeget, de nemtudom miért kell, lehet jobban áttudja adni a hőt a potnak  Max oc-re elég lesz talán 1termosz, de 30 percre szerintem nem, de majd kiderül  A gyurmát én is láttam videón, de sokan nem használják, kitömik a proci környékét valami anyaggal, én papírzsepivel szoktam fagyálós hűtésnál  Itt is alu potot használnak szerintem jó az is nem kell réz, de majd a hőfokokból kiderül mit tud... 
 [link]
- 

Borokafa őstag Nem nagy, 50x70x115mm. Kb 6-7mm-es fallal, 
 Szerintem hétfőn még csak sima Freezerrel, aztán lehet kedden kipróbálom.
 Már engem is furdal a kiváncsiság. Az is kérdés hogy fog fogyni a jég, elég lesz-e a 30perc prime-ra az egy termosz illetve mennyire fog majd lecsapódni a pára. Van egy spéci gyurma szerü anyag amivel ki szokták kenni a proci környékét, hát én ennyire nem akarok belebonyolódni. Ha egy jó kis max oc összejönne már annak is örülnék. illetve mennyire fog majd lecsapódni a pára. Van egy spéci gyurma szerü anyag amivel ki szokták kenni a proci környékét, hát én ennyire nem akarok belebonyolódni. Ha egy jó kis max oc összejönne már annak is örülnék.
- 

kop8 őstag Elég nagy, azt hittem kerek lessz  Nagyon várom már mikor próbálod ki!! 
 Kíváncsi vagyok meddig lehet szárazjégel eljutni!Hétvégén várható már valami teszt a pottal? 
- 

kop8 őstag válasz  akoska07

üzenetére akoska07

üzenetéreIgen irtam hogy lehet eladom, de utána pár hónap mulva vehetek majd másikat, mondjuk 2500k-t, vagy amd-t ha lessz új! Most barackost telepítek majd és arra kell a pénz lehet, de nem érné meg eladni a gépemet.... 18245) Borokafa Akkor holnap már lessz valami kis tuning is gondolom  
- 

Borokafa őstag válasz  akoska07

üzenetére akoska07

üzenetéreAzám  , bár van aki tudja a módját, hogy lehet a veszteségből meggazdagodni , bár van aki tudja a módját, hogy lehet a veszteségből meggazdagodni Amúgy meg sokkal nagyobb kihívás szerintem a "gyengébből" kihozni a vadállatot Amúgy meg sokkal nagyobb kihívás szerintem a "gyengébből" kihozni a vadállatot 
 Holnap már "hasítania" kell a gépemnek.
 Először csak sima Freezerel fogom megnézni.
 Kész van a pot, szigetelés, rögzítés is. De ez majd csak a második ütemben.
- 

kop8 őstag Szerintetek érdemes várni az amd bulldozerre? Vagy jobb lenne venni egy i5 2500k-t? 
 Tuti nem veri tuningban a bulldozer!!!!!
 AMD le van maradva fejlesztésben és tuningban is én úgy látom!Ha eladom a gépemet lehet intelt veszek  
- 

válasz  lizakattila

üzenetére lizakattila

üzenetéreezekkel a hütőkkel nekem csak egy bajom van. 
 a lamellák közé rakják a másik ventit.azt gondolom ,akkor inkább egy Ninja 3 amugy néztem ezt is. 
 a Copper-t meg olcsóbban vettem 
- 

kop8 őstag Nekem ilyen van de csak 800g, de azért jól hűt! Amit írnak 1000-1600 fordulat az sok, nekem most 650-et forog  
 Biosba voltra van rakva a szabájzás és le is van tekerve a hűtő potija a minimumra!
- 

- 

- 

Borokafa őstag Szerintem valamiféle kompatibilitási gond lehetett, mert a jelenség ugyan az volt bármilyen időzítés, fesz, órajel variációnál, sőt még akkor is ha csak egy modul volt benn. 
 Ezek 2000MHz-es modulok voltak és 1066-on is jelentkezett a probléma.
 Ma du. leszigetelem a potot és felpolirozom a talpát.
 Érdekes ez a hőelvonás téma is, mert a Cu jobb hővezető, de az Al-nak viszont jobbak a hőleadási tulajdonságai, na majd meglátjuk.
 24/7-re amugy csak egy sima Freezer lesz egyenlöre.
- 

darál0w Jómunkásember az 1066os ramok. szép... mondjuk anno én is bekaptam egy nagyon kula ramot...még ősembertől vásároltam...a nevére már nem is emlékszem...de azokat cseréltem be utána a muskinokra  szal 1066os CL5ös 2.1Vos ramok nem tudtak menni csak ~900mhzet CL6ban 2.1Von  több lapban probálva.  
- 

" Mi volt a gond az i7-el? " mi lehetett ? 
 hát semmi. ki ne találjátok már hogy sz@r  az i7-el csupán 2 dolgot lehet tenni. 
 1. megvenni
 2. élvezni ennyi,nincs tovább! 
- 

Borokafa őstag A tuningolgatás engem is érdekel (mások szerint ilyen kórban szenvedek  ), de azért nem ez a legfontosabb. Igaz mondjuk, hogy alapon még soha nem ment nálam asztali gép ), de azért nem ez a legfontosabb. Igaz mondjuk, hogy alapon még soha nem ment nálam asztali gép 
 Használunk a cégnél folyékony N2-t is, de ide aztán tényleg kellene a speciális edény, ennyire nem bonyolitom.
 Hazafele jövet beugrottam a pick pack pontra, de sajna nem jött meg az alaplapom, igy tesztek csak hétfő este, addig legalább mindent rendesen előkészitek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Path of Exile (ARPG)
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Windows 11
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Igaz a másik lapban 4150-et ment , ezért aztán kicsit bosszus is vagyok
 Igaz a másik lapban 4150-et ment , ezért aztán kicsit bosszus is vagyok 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vennék hozzá valami Ájem3+-os lapot oszt késöbb mehetnének bele az új procik.
 Vennék hozzá valami Ájem3+-os lapot oszt késöbb mehetnének bele az új procik.