- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
M.W.H
aktív tag
biztos hogy sok hőt termel mert én álltalába mielött összerakom a vizhütést teljesen, beszoktam kapcsolni viz nélkül a rendszert ugy hogy müködik-e ne vizesen kelljen ujra szétkapnom. kb fél perc alatt egy kb 300 grammos réz darabot tüzforróra lökött fel, biosba is elég gyorsan 70 fokot mutatott... az opteron 145 vigan elvolt percekig viz nélkül
-
vuk777
aktív tag
-
M.W.H
aktív tag
helló van egy x2 4400+ 939 es amd-m
olcsón jutottam hozzá(4k) mert nagyon melegedett arra gyanakszom hogy azért mert több wattot vesz fel. kupaktalanitva vizhütéssel is eléri alap orajelen az 50 fokot, ha meghajtom
van valami program amivel kitudom mérni mennyi wattot vesz fel?vagy szeritettek mitől lehet hogy ennyire melegszik?
-
lipi67
nagyúr
-
vuk777
aktív tag
-
gyurczy
őstag
Üdv urak! Bedobom ide is, hátha...
Kis segítségre lenne szükségem, a procim stabil 14x300@1.50V, NB/L3 3000@1.375V, de innen felfelé semmi. 14x315-öt próbáltam, de winboot kékhalált dob akkor is, ha visszaosztom az NB/L3-at 2835-re.
Procit vízzel hűtöm, magok 38°C-on max.
-
kop8
őstag
válasz
HERR Z #19179 üzenetére
19178) vuk777
THX
Nem megy mert ha visszaveszem a memóriát akkor, vége van a tuningnak, mert sz@r a memóriám.....
Meg már szét is szedtem a gépet, de még tesztelek majd!
Lehet ha lessz még jég holnap mikor hazaérek újra nekifutok.....Ez a proci kb 200-300Mhz-el jobb mint amivel ezelőtt teszteltem (X4 B60), de max OC-nél nem birtam elérni vele a 5600-at.
HWBOT-on így is a jobbak között van szárazjéggel!
-
vuk777
aktív tag
505 FSB P5Q Pro+Q9650 505x9@4545
-
Milgram1
aktív tag
Valahol láttam hogy 600-700 Mhz-t is húztak rajta
-
Milgram1
aktív tag
clock gen vagy valami ilyesmi a program neve amikor azt használom egy ideig megy aztán megáll az egész
-
Milgram1
aktív tag
Sziasztok!
Akrom tuningolni az AMD Athlon X2 3600+-as procimat csak egy kis probélma van vele
hogy amikor BIOS-ba húzom az FSB-t akkor 200Mhz után a bios kiakad ha programba akkor meg 500 Mhz után akad ki
Hogy lehetne BIOS-ba tuningolni 300-400 vagy akár 500 mhz-et hogy ne menjen tönkre és mit kell még ilyenkor állíani? Ja és alaplap MSI K9N4 Ultra-F -
kop8
őstag
Kedden vagy szerdán lessz valami tuning, nemtudom hogy a selejt kingmax memóriám mit fog produkálni, de remélem nem lessz gáz nagyon....
Különben kettétöröm
-
ETOM
addikt
4.2GHz se kutya 0.928V-n
-
esetleg nem tudja vki miért nem küld emileket a PH a mentett-bejelölt topicokból ?
-
Borokafa
őstag
Tényleg, Ákoska hova tűntél?
-
Borokafa
őstag
Én spórolósan 2x2GB Micron 1333-at vettem 7k-ért
1,5V-on elketyeg 1500MHz-en. Arra rájöttem itt AM3 fronton, hogy a mem vezérlő már rendesen elavult, alig van különbség a mem kezelésben az 1333 -és az 1600-vagy 1800 között.
Majd az új AM3+ prociknál talán már jobb lesz. Az i5-i7 mem vezérlője nagyon eltalált. -
kop8
őstag
Annyira kaki a memóriám hogy a prime95 blend teszt kiakasza a gépet alap órajelen!!!
Szinte lefagy...Ez tuti visszafogja a tuningot is!
Elég gáz hogy ilyen sz@rt adnak itt a helyi boltokba, ha normális cucc kell akkor rendelni kell mindent!
-
kop8
őstag
Max OC eredmény, de még javítom!
-
kop8
őstag
Itt a proci, 16óra után kipróbálom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest