- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Igen, néztem, hűvös egy"dög". Hogy bírod ki, hogy egy 1,5V-ot (legalább), ne adj neki?
Én..az lenne a második..
Ha megy jól , utána kezdene érdekelni, hogy alul mit tud, mit megy 1,2v-on Mennyi kell 4GHz-hez stb..a "célzás" azé' volt, hogy le ne lépj, beszélgessünk kicsit
Ja!!Bakker, baj lesz lassan asszem. Ez a topik már kvra más mint amire szolgálna, indítva lett. Baj, mert ha jön 1-2 eredmény, lehet majd keresgélni..meg ha bejön egy modi. Csuda, hogy még nem szóltak. A topik 95%-a offfff..
Nem is tudom, hogy mikor volt hsz ami azért volt, hogy bekerüljön egy listás eredmény...
Átruccanhatnátok hozzánk az offolósba, így én is ide járok trécselni... (Úgy értem, hogy ok, hogy tesztek is vannak, meg nem az időjárás a témánk, de nem is a listás eredmények bemutatása.xmad-dal való beszélgetésem is inkább a szájbarágósba való..[nézzetek be ide !!!!!!]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest