- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Na jól van.Fő a változatosság,
Most mit csináljak.Megláttam egy jó procit,amit ki szeretnék próbálni.Nem birok magammal.Az év elején azt mondtam ebbe az évbe nem csinálom azt amit tavaly.
Végül is ez most a 4. procim,tehát megint ott vagyok hogy havi 1 cpu,és már ez is az apróba.
ÁÁÁ le kéne állni tényleg.Mindeggyikbe van valami jó.Ez a mostani viszonylag jól megy,tudja amit egy jó wolfinak tudni kell,és ami nagyon jó ebbe hogy iszonyú hűvös.Most et6-ba felnyomtam 4.2ghz-re próbából és adtam neki 1.264v-t,had menjen egy 5 pecet és 49 fokon megálltak a maghők.Na ebbe meg ez teccik.
Sajna a nőkkel is így vagyok.Mindeggyikbe van valami jó,csak nem mindeggyik áll velem szóba sajnos.Ajj lipi.Én nem célozgattam.
Szerencsére eladással nem volt gond sose.Hát kimi nem mondom meg hogy mi lessz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest