Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_
üzenetére
Szia!
Vagy korán van nagyon, vagy alapból hülye vagyok, esetleg félreértettél. RT-vel tudok, csak ütközött az ATT-vel, újraraktam, kapásból ok, csak nekem kevés az az 1,26V, amit tudok ATT-vel adni. Nem lehet szoftveresen egy kis plustz nyomni neki?
(mérések: kicsi vagyok én reggel 1/2 8kor ehez. MCH 1,35+0,25 ből lesz valós 1,27? az 0,33-as feszesés, az kva durva, nem?_most mennem kelllassan, majd sietek haza_
(#10075) subaruwrc : De! Ahogy látom, elszigetelte magát a "normális" emberektől..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már több mint 40 millió példányt adtak el a Hogwarts Legacy-ből
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Parkside szerszám kibeszélő
- Hővezető paszták
- Autós topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest