- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr00py
senior tag
válasz
BLOODSHOT #72660 üzenetére
Egérgyorsítást ugye kikapcsoltad?
fps játékoknál kb halál.
Terminalba: defaults write -g com.apple.mouse.scaling -1
Egyébként alapvetően nem játékra való a mac, így teljesítményen is jócskán elmarad egy asztali pc-hez képest. többnyire maga a rendszer az oka.
Megpróbálhatod dualboot-al esetleg a wint, ha mindenképp mac-n szeretnél játszani, hátha. -
regener
veterán
válasz
BLOODSHOT #16645 üzenetére
Mitől jobb mint a többi Factory New Howl már akár 98euro-ért?
-
törölt tag
válasz
BLOODSHOT #15941 üzenetére
Igen este megvan világítva. Ha nappal nézed, akkor nincs.
70€? Nekem is ugyanilyen m4-em van és egy helyen van 1mm-es kopás, és 30€ alatt beszereztem.
Ennyit nem adnak érte sehol, ha megnézed a marketet, 50 felett sem látod hogy vennék, bár cserénél lehet valaki többet ad a normális árhoz képest, plusz 3-4 kulcsot, de többet soha nem. -
Arkennys
addikt
válasz
BLOODSHOT #15033 üzenetére
addig játszotta, hogy nem vette észre, épp a kést vette ki, és rányomtál a készre majd cserére már rutinból? Én alap fáznék olyannal ennyi értékben cserélni akinek egyetlen játéka van profilon és 13 barátlistás embere (cs ben 45 órája van, és első szintű. Ilyen profilt sajnos eldobhatóra hamar gyárt bárki, még ezt a pár rep+-t is rányomathatja kis ügyeskedéssel ami van rajta
)
jelentve amúgy
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
BLOODSHOT #13215 üzenetére
Szerintem a sima bayonet a legszebb. Abból is a crimson webb
Egyébként, én még kb 1 hónapja már elég közel lehettem a csirkéhez, de vesztettem zsinórban 7-et (mert régi haverokkal játszottam, akik kb, hát nem éppen cs-s lelkűek, tehát 1v5-ben ak-sok ellen már nehéz..
), viszont nem dobott le. Hozzáteszem előtte volt azért egy elég jó sorozatom is.
Most épp az utóbbi 4 meccsem úgy fest, hogy 4win, 2draw, 2lose..Egyébként aki akar cserélni egy hutnsman ládával egyértékű tárgyat velem, egy huntsman ládáért, az írjon!
-
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
BLOODSHOT #12692 üzenetére
Anno volt g35-öm, már nem emlékszem, hogy abban volt-e 7.1 vagy csak 5.1 volt-e, de szerintem parasztvakítás volt az egész. Egy olyan játékban, ahol az éles tiszta hangok kellenek, szerintem csak a sztereo jó.
Minden másnál viszont jó volt az 5.1 (zene+ más játékok, stb) és használtam is.A mikrofon viszont ami rajtuk van az tényleg elég fasza cucc
-
Slystyle
őstag
válasz
BLOODSHOT #11914 üzenetére
Sőt! Vörös item-eknek is kb annyi az esélye (kicsit több), hogy esik a ládából, mint a késeknek. Így nem éri meg befektetni.
Én most beraktáraztam Case 2-ből és eSports Winter-ből eddig kb. 40-40db-ot, remélhetőleg fél év múlva elérik az 1-1,5€-s árat, abból pedig majd jön egy kés és én be is fejeztem a skin-ezést, mivel már csak annyi hiányzik az inventory-mból. Maximum majd lecserélem valamelyiket, amelyikből jön majd jobb, számomra tetszetősebb. -
maathe
senior tag
válasz
BLOODSHOT #11871 üzenetére
Ha mindenképp belemész a dologba, akkor PayPal-lal fizess és a pénz küldésnél ezt az opciót válaszd: I'm paying for goods or services.
Így ha esetleg átbasz, akkor tudsz indítani egy Dipsute-ot, ahol nagy valószínűséggel visszakapod a pénzed, mivel ő nem tudja bizonyítani, hogy átadta neked a cuccot.
-
Slystyle
őstag
-
Slystyle
őstag
válasz
BLOODSHOT #11871 üzenetére
Szerintem inkább messzire kerüld el az ilyen embereket, főleg ha előre kéri a pénzt.
Szerintem az a plusz 12€ megér annyit, hogy az item megvásárlása után az inventory-dban legyen 100%-ra.Rengeteg ember írt már, hogy lecsalták tőle a skin-t/pénzt, de úgy néz ki még nem elég embernek volt meg a tanulópénz.
Én speciel ha 1000%-os lenne a trader értékelése, még akkor sem adnék neki pénzt skin-ért. -
-
wjbhbdux
veterán
-
Mate
nagyúr
válasz
BLOODSHOT #10060 üzenetére
Tehát ha jól értem pl.
AWP Graphite StatTrak gyári új, ami marketen kb. 33€, vagyis kb. 10k te adsz 5k-t?
Ez rajtad kívül kinek éri meg?
3 verzió van.
Az illető belemegy a dologba. Így egyértelmű, 50%-os buktája van. Az illető így -5k-t keres.
Kp. kell neki. Ebben az esetben pl. summer sale alatt vesz pár játékot amit kicsivel később elad +10-15%-os haszonnal. Az illető így így keres min. 1500-öt és kp-ban van a pénz.
Gyorsan kell neki a pénz. Beírja valamelyik topicba, hogy 90%-al olcsóbban megvesz bármit steam-en annak, aki kéri. Az illető így bukott 1000-et, de kp-ja van.
Akárhogy is nézem, az általad vázolt üzleti lehetőség értelmes embernek nem érheti meg.
Szerintem gondold át az ajánlatodat, mert vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest