- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Va
őstag
válasz
lemusz #71438 üzenetére
Bios-t lefrissítettem, de még nem állítgattam, majd holnap nekilátok annak is...
A többmagos kép tényleg be volt először kapcsolva, de utána egy újabb állítgatás után véletlenül azt is kikapcsolhattam a nagy mérgelődés közepette...A Radeon meg azért volt kimaxolva mert egy régebbi játék miatt feltoltam és bekapcsoltam mindent a radeon settingsben..., de már offoltam mindent
-
-
D.Va
őstag
Radeon settingsben volt valami rák, mostmár 70-100 fps van (minden minimumon) így már játszhatóbb, de még mindig van valamiféle lassúság érzésem...
V-sync is kikapcsolva...
-
D.Va
őstag
Most raktam össze egy zsírúj gépet és úgy érzem mintha szarabbul futna a játék mint a régi gépemen, nem laggol de olyan érzés mintha folyamatosan lassú lenne a kép...
A régi gépem:
Phenom II X4 940BE
8GB DDR2
R9-270xúj gép:
Ryzen 2600
16GB G-Skill TridentZ
RX580 8GB
Corsair 750W
970EVO M.2 SSDVajon nálam van a hiba vagy másnál is hasonlóan fut a játék?
Minimum grafikán játszom, nincs élsimítás sem és 40-60 FPS-el fut a játék amit amúgy kevésnek találok a gép paraméterei alapján... de szóval lassúnak találom, mintha laggolna, de nem akadozik a kép csak folyamatosan lassú vontatott... A régi gépen nem tapasztaltam ilyesmit pedig az jóval gyengébb gép...
Deathmatch-eket tolok... -
D.Va
őstag
válasz
mtomi95 #71387 üzenetére
szuuuuszaaaaa
el kell engedni
ez egy ilyen játék
én életemben talán 20-30 rankedet nyomtam összesen, koca csgo-s vagyok, (pedig 5 éves veterán érmem van) de egy éve nyomtam le először pár rankedet csgo-ban, akkor gold nova 3-ba kerültem...
most fél évig nem játszottam szóval lekerültem vmi silver fosba, de most megint elkezdtem játszani...
Legutóbbi meccsemben az enemiből 4-en 12-1 nél ki rage-eltek (elhagyták a meccset) mert nyilván cheatelünk... pedig nem.. de nyilván persze ettől még sok a cheater...
nem kell felhúzni magad.... felesleges... el kell fogadni, ez egy ilyen játék... aki looser fukkinn n00b az cheatel és kész... még a fizetett cs-ből élő játékosok is cheatelnek most mit vársz...
Számomra felfoghatatlan mit élvez abban valaki ha aimol vagy WH-zik..., vagy nem bírja elviselni hogy n00b vagy csak kib@aszásból csinálja de lényegtelen... el kell fogadni hogy vannak ilyenek vagy nem kell játszani online... -
D.Va
őstag
Másfél év totális kihagyás után újra munkában vagyok... ez még csak az első kb 1 óra, de még sok óra munka van hátra mire elkészül...
-
D.Va
őstag
Rendben, kösz a tippeket mindenkitől... majd újrarakom a CS-t, bár az az igazság hogy pár napja raktam fel eleve, szal elég tré hogy máris hibásak a játékfájlok...
Egyelőre nem kaptam VAC-ban-t csak mindig eltilt a játékról egy időre... pl 1 órára...
Amúgy ha esetleg le van terhelve a net mert vmi töltés megy a háttérben, az is okoz ilyen kidobást?
-
D.Va
őstag
Üdv! VAC-akol a csgo-m!
1 hete váltottam Win7-ről Win 10-re. Eddig sosem volt ilyen gondom, de amióta a win 10 van azóta 3x jártam úgy hogy ranked meccs indítás sikerült gond nélkül, de mikor betölti a mapot kidob hogy VAC-hoz nem tudok csatlakozni vagy fent van valami program a gépen ami gátolja a VAC-ot, vagy módosítottam a fáték fájlokat... (pedig ekkor még a célkeresztet sem módosítottam, ez az egyetlen amit átállítok a játékban)De ez mind bullshit, zsír új gép, új eredeti win10, driverek, steam, meg 1-2 kis progi meg játék van fent, még vírusirtó sincs max a fos gyári win defender... és már 3x kidobott ok nélkül a játék rankedről, aztán még a balf@szok erre még büntetést is adnak mikor én az égvilágon semmit nem csináltam hisz a játék dob ki nem én lépek ki tegyem a szájukba... persze visszacsatlakozni nem tudok a meccsbe mert kidob megint azonnal.
Ennyi az össz feltelepített dolog a gépen, nem hiszem h itt bármi blokkolná a VAC-ot...
-
D.Va
őstag
Van valaki itt a fórumon aki Sound Blaster Z (konkrétan: [link] kártyával csézik?
-
D.Va
őstag
válasz
IgnisFatuus #69399 üzenetére
Hát nem tudom... egy agyament deathmatch-en nem sok team taktika kell, főleg hogy random respawn van...
Igazából lehet hogy tényleg aláztam valakit többször, azért reportoltak mert nem bírták elviselni... igazából passz...
Mindenesetre gondolom a report miatt nagy bajom nem lehet (?) főleg hogy tényleg nem cheatelek... -
D.Va
őstag
Más is szokott úgy járni hogy egyesek csak úgy poénból kirúgnak egy valve szeróról (dust2 deathmatch konkrétan) Pedig semmi gyanúsat nem csináltam, még csak nem is aláztam (nagyon) a többieket...
Valakiknek ez a hobbija? -
D.Va
őstag
Ne kérdezzétek miért, de azt hittem hogy deathmatchnél nincs fegyvervásárlás... (és nem is próbáltam soha vásárolni)
Igazából csak pár hete kezdtem el néha deathmatch-et nyomni, eddig soha életemben nem deathmatcheztem CSGO-ban... -
D.Va
őstag
Azt tudja valaki hogy miért lehet az hogy szimpla deathmatch-en (Valve szeró nem community) az ellenfeleim (akik engem lelőnek) 90 százalékban mindig AK vagy AWP-vel szaladgálnak? Vagy csak nekem van ilyen pech-em?? Mert nekem mindig ótvar fostaliga fegyvert ad respawnkor a játék (m249, Mag7, Berettas stb fosok), de az ellenfelek többsége folyton AWP meg AK-val rohangál... de van hogy 4 ellenfélbe beleszaladok és mindnél AK van... Komolyan hihetetlen, teljesen kiakaszt... Ezek vmi weapon hack-et használnak? Vagy ennyire peches vagyok... Nem hiszem el...
-
D.Va
őstag
Én nem bírok várakozni, 2 perc után inkább kattanok a Dust 2 deathmatch-re ott 5 másodpercnél nem kell soha többet várni
-
D.Va
őstag
válasz
IgnisFatuus #69168 üzenetére
Meglesem, hátha... kösz az infót
-
D.Va
őstag
válasz
IgnisFatuus #69159 üzenetére
Gyári legfrissebb driver a creative oldaláról, az egész PC most lett újrahúzva, eredeti Win7 az is fullra lefrissítve... A gép szinte üres, Böngésző, MPCHC, Steam, kb ennyi van fent...
Nem lehet hogy a custom crosshair okoz bugot?
Azért kérdem mert pl olyan is volt már többször hogy a crosshair mapon belövök magamnak egy saját crosshair-t és utána ha botokkal gyakorlok, nincs a meccsnek vége. Meghal mindenki, vége a meccsnek, de nem történik semmi... megy tovább a játék... -
D.Va
őstag
válasz
IgnisFatuus #69157 üzenetére
Hát minden ki van kapcsolva (Scout, EQ, SBX studio, crystalizer, stb..) Sima Headphones stereo módban van minden... Nem tudom, írok a Creative supportnak...
-
D.Va
őstag
válasz
IgnisFatuus #69150 üzenetére
Hát itt csak az a baj hogy ha újraindítom is, van hogy pár perc után megint felcserélődik a hang... De ritkán van olyan hogy 1-2 óráig is jó hiba nélkül... Film, youtube, stb közben amúgy nem volt még ilyen stereo felcserélődés. Csak CS-ben tapasztaltam... (mással most nem játszok)
Mondjuk enélkül is felcseszem az agyam mivel folyton csak Dust2 deathmatch-elek (noob vagyok, tanulom a fegyókat), ott meg aztán mikor 2 perc alatt 20 enemy respawn-t kapok a hátam mögé akkor amúgyis reccsen a billentyűzet a padlón... a stereo bug csak rátesz egy lapáttal...
-
D.Va
őstag
Lenne egy kérdésem... Hang problémám van.
Folyton úgy járok hogy elkezdek egy meccset (néha minden ok) de aztán van hogy egyik pillanatról a másikra felcserélődik a jobb meg a bal hang csatorna meccs közben és innentől kezdve végem, így nem lehet játszani... felqrom magam és muszály kilépnem a meccsből...
Találkozott más ilyen buggal?
Creative Sound Blaster Z-m van. Sennheiser fülessel. -
D.Va
őstag
Köszi linuxuser666 és Redneck
Most a kövi velszeg egy új IcePalm skin lesz mert ezek eléggé bejöttek a népnek, legalábis az AWP a napi top1 legnépszerűbb skin volt mikor fellőttem, úgyhogy ezt még pár fegyóra meg kéne csinálni hátha berakná az öreg Gaben...
csak még nem tudom melyik fegyverre csináljam amin jól nézne ki... Negev tuti kilőve, esetleg AK, vagy P90... p90-en jó alap. Bár valami kevésbé népszerűre kéne... esetleg sg 553... Tanácstalan vagyok...
-
D.Va
őstag
válasz
ReFleXx #68403 üzenetére
Hát amúgy ja..., alig raknak be ládába 1-2 értelmes skin-t az biztos... de ha egyszer bekerül skin-em, én azért azt szeretném hogy a fanoknak is bejöjjön, ne csak a fikázást kapjam mindenhonnan hogy mekkora fostenger XD...
Úgyhogy egyelőre próbálok viszonylag értelmeseket alkotni... már amennyire sikerül...
-
D.Va
őstag
válasz
-secret- #68398 üzenetére
Egészen pontosan azt mondta a Valve hogy az első évben (mikor elkezdték a skinezést...) átlagosan 20 - 40 ezer dollár-t hozott a készítőnek egy skin. (tehát ez az első éves statisztika), de a skin évekig benne van egy ládában, tehát ha 3 év múlva vesz valaki kulcsot hozzá, akkor még mindig csöpög az apró... És azóta meg már sokkal többen cséznek, tehát valszeg ma már még durvább az összeg... Pontosat nem tudok, mert még én nemrég kezdtem skin-t gyártani, és még nem került be skin-em. Ritkán adnak ki nagyon új ládát ráadásul..., kb 3-4-et évente... És évente vagy 20 ezer skin készül... Tehát eléggé lottó esélyes a bekerülés...
Itt a hivatalos infó:
-
D.Va
őstag
Üdv!
Kevés időm volt mostanában, de 1-2 skin-t azért sikerült összedobnom az elmúlt 3 hónapban...
Az egyik Ken Block HOONICORN v2 Mustang-jától kapta az ihletet, ezt inkább csak mókából csináltam mert rallybuzi vagyok... (Habár ez az autója nem kifejezetten ralli spec járgány...
steam link:
[link]A másik pedig a véletlen műve, egy "tommy Vercetty" stílusú hawaii skin-t kezdtem el csinálni, de elakadtam így unalmamban elkezdtem valami random bullshit-et csinálni..., fogalmam se volt hogy hogy mi sül ki belőle de aztán pár óra szutykolás után ez sült ki belőle...
steam link:
[link] -
D.Va
őstag
válasz
MikeWazowski #67605 üzenetére
-
D.Va
őstag
#Redneck Köszi!
#szebe
Amúgy azért az IcePalm-ban is van vagy 20 óra... Természetesen lesz olyan skin amibe akár 100 órát is beleverek majd ha kell, de most olyanba még azért nem merek bele vágni, mert még ha egy brutál jó skin-t csinálok is ami sok órába telt, akkor sem biztos hogy bekerül egy ládába... Most inkább kicsit egyszerűbbeket, de többet csinálok, mert azt is nézi a Valve hogy mennyire aktívan csinálja valaki... 3 havonta 1 skin az elég kevés lenne... Illetve nagyban csökkentené a ládábakerülés esélyét... Persze azért nem akarom hogy a mennyiség a minőség rovására menjen, de most próbálok rendszeresen feltolni valamit, legalább havonta 2-3 skin-t minimum...
-
D.Va
őstag
válasz
AllTheBest #67420 üzenetére
Remek
Vannak ezektől még sokkal jobb ötleteim is de azokba bele se merek vágni mert minimum nettó 50 órát bele kéne verni... (1 skinbe) Ami nem olyan soknak tűnik, de napi egy órával az 50 nap..., sajna nincs ennyi időm...És az még csak 1 skin...
Durva, pont ma néztem valakinek a workshop-ját, már vagy 200 skin-t csinált (van közte sok random szemét, de pár igen jó is) de még egy skin-je se került be a ládákba a 200 közül...
Kitartó a srác...
-
D.Va
őstag
Üdv srácok!
Bár nagyon kevés időm van, egy két skin-t sikerült összerántani az elmúlt pár napban, gondoltam megosztom veletek. Nem egy hájperbíszt egyik sem, de még mindig sokat kell tanulnom a progikat, és elég kevés időm van...
A legfrisebb az IcePalm, ez eddig eléggé bejön a népnek, egész nap fent tanyázik a mai legnépszerűbb skinek közt...
Végre valami félsiker szerűség...
[link]Egy egyedi próbálkozás amire egy fényképemet raktam fel (photoshopolás nélkül egy az egybe)
[link]A népszerű VAC ban hullám örömünnepére is készült egy TROLL skin...
[link]Ez meg egy szerényebb próbálkozás (ebből lett később átdolgozva a legújabb IcePalm)
[link] -
D.Va
őstag
NEM ÁLLÍTOTTAM semmit biztosra.
Ezért fogalmaztam ELEVE így:
"
Még annyi hogy szerintem (gondolom) hiába vesz valaki egy "factory new" skines fegyvert az ember a marketen, az is lekopik ha használja a játékban... Nekem legalábbis így logikus...
"Amúgy meg a skin készítés szempontjából TELJESEN MINDEGY hogy a játékban mi történik a skinnel és hogy ott majd kopik-e vagy sem.
Én rajzolok valamit és ha kész fellövöm a workshopba. (Max beállítok előre egy bizonyos szintű kopást) Onnan már nekem semmi közöm semmihez. Majd max akkor ha berakja a Valve a skinem a játékba... -
D.Va
őstag
-
D.Va
őstag
válasz
RexpecT #66786 üzenetére
Értem.
Én az alábbi video alapján úgy gondoltam hogy igen.
Ezt a videót az ASIIMOV alkotója készítette, és a skinek kopásával (készítésével) kapcsolatos.
Igaz konkrétan nem mondja a videóban hogy a játékban mi történik.
De nekem az volt a logikus, hogy mint a valóságban, a játékban is kopik. -
D.Va
őstag
#lemusz
Mire gondolsz konkrétan?Igen én csak skin-t rajzolok. Nem veszek, használok. Bocs már hogy nem költöm ilyen baromságokra a pénzem
(egyébként már rég nem "játszom" csak nagyon ritkán.) -
D.Va
őstag
Még annyi hogy szerintem (gondolom) hiába vesz valaki egy "factory new" skines fegyvert az ember a marketen, az is lekopik ha használja a játékban... Nekem legalábbis így logikus...
Nem tudom mert sosem vettem/használtam skines fegyvert pályafutásom során...
Tehát erről tapasztalatom nincs...
-
D.Va
őstag
válasz
I Am^^ #66758 üzenetére
A skineknél van egy gyári alapértelmezett kopás ami az idő elteltével egyre jobban kopik, 100%-os kopásnál szinte semmi sem marad a "skinből" csak a csupasz fekete vagy fém réteg. Ezért a skin feltöltésnél a cs_worbench-ben egy 0-100 % közt lehet állítani hogy mennyi legyen a maximális kopása a skinnek. 0 értéknél értelem szerűen soha nem fog kopni a skin, de ekkor is "csúnyább" lesz idővel mert a kopás mellett "koszolódik" a skin, ez viszont fix, mindenképp minden skin koszolódik. Ezt a CSGO motorja végzi, darkosítja, piszkosítja a skin textúrát.
A különböző fegyverek, és a fegyvereken belül is a különböző alkatrészek eltérő intenzitással kopnak. Ráadásul különböző "skin technikák" vannak (custom paint job, gunsmith, patina, stb...) és ezek is különböző módon hatnak a skinek kopására.Ezen felül az egészbe a lagnagyobb beleszólása a skin készítőjének van. Ugyanis a fegyver textúrájához lehet ALPHA CHANNEL-t rendelni, ami szürkéből feketébe 256-os színskálán mozoghat. Ha pl egy full fekete (0:0:0 RGB) alfa textúrát rendelünk az egész skin textúra alá, akkor egyáltalán nem kopik a fegyver sehol. De ha pl én azt akarom hogy valahol legyen kopás a fegyveren, valahol meg ne (vagy kevésbé - köztes szürke érték) akkor úgy lehet "játszani" (rajzolni) az alfa csatornában a "kopással" ahogy a skin készítőnek a kedve tartja...
Gyakorlatilag be kell rajzolni külön a területeket a fegyveren hogy hol kopjon, hol ne, és hol kicsit vagy jobban...Hivatalos VALVE info az alfa csatornáról: [link]
Remélem érthető volt...
-
D.Va
őstag
válasz
zarayg #66236 üzenetére
Én is lassan 10 éve szervizesként/értékesítőként dolgozok, és cáfolom az állításod. Baromság hogy sokkal több a szervizes gond az AMD kártyákkal... Nálunk alig hoznak vissza kártyát garanciális gonddal, pedig mindenre 3 év garit adunk...
Teljesen jók a Radeonok... Nekem kb 15 éve Radeon figyel a gépemben, volt már jópár tipusom, és soha eggyel sem volt bajom. -
D.Va
őstag
Hát elcsúszott a napom, nem tudtam gyakorolni, plusz a mikrofont is át kell kábeleznem (a gépem másik szobában van mint a monitor, bill, egér) szóval a ma esti kockulást passzolom, de hétvégéig megoldom a dolgokat, plusz gyakorlok egy kicsit, és jövök
-
D.Va
őstag
válasz
kretenallat #66195 üzenetére
Jaja, előtte lesz 1-2 órám gyakorolni... ha meg minden kötél szakad, veszem a magozót
-
D.Va
őstag
válasz
Franklin #66189 üzenetére
Én egérrel csézek nem mikrofonnal
Nem tudom mi az az MM de ha a MediaMarkt, azt elég nehéz lenne tolni
1.6 óta nem sokat cséztem... vagyis szoktam CS:GO-zni, de csak 1-2 haverral nagy ritkán felnézünk valami szeróra baromkodni... Kijöttem a formából..., Ranked meccset talán 2x ha játszottam összesen...Nem azért mert nem szeretek CS-zni, csak meló mellett nem sok időm van... azt a keveset meg skin készítésre fordítom mostanában...
-
D.Va
őstag
válasz
kretenallat #66185 üzenetére
Köszi, beregelek!
Hát van egy pár pályát amit nem ismerek annyira velősen, de van jó pár amit csukott szemmel ismerek (a népszerűbbek, Dust, Office, Aztec, Dust1-2 stb...
Mikrofont meg megpróbálom beizzítani, rég nem használtam -
D.Va
őstag
válasz
kretenallat #66181 üzenetére
Na benne vagyok én is. Kell egy n00b is a csapatba
Óccsó wireless egérrel
Amúgy az mit takar hogy "mix" és mit kell tennem hogy ott legyek?
-
D.Va
őstag
válasz
kretenallat #66165 üzenetére
Köszi az infót
Én persze értem hogy vannak ezek a korhatárok, és minden szabályozva van bennük.... Csak józan paraszt ésszel vicces hogy lehet egymást szitává lőni meg Molotovot hajítani egymás nyakába, de egy cigi grafika pl az tiltott...
Azért ez vicces nem? -
D.Va
őstag
válasz
kretenallat #66161 üzenetére
Mondjuk az nem kicsit lenne ironikus ha egy gagyi cigaretta grafika okozna problémát egy olyan játékban ahol naponta millió játékos fröccsenti egymás agyvelőjét a falra...
-
D.Va
őstag
válasz
kretenallat #66159 üzenetére
Mért LoL-ban van cigarettás karakter?
Mondjuk mindegy mert ez a skin úgyse jó annyira hogy bekerüljön...
-
D.Va
őstag
-
D.Va
őstag
Több forrásból én úgy tudom hogy a skin piaci ára lényegtelen mert a készítők nem a piaci eladásokból kapják a pénzt. Hanem a ládát nyitó kulcsok árából kapnak osztalékot. Több forrás szerint a kulcs árának 25%-át kapja a skin készítője.
Később a piaci adok-veszekből, meg a használt kopott skinek adásvételéből már csak a Valve vesz le egy minimális százalékot (10%?)
Ez érthető is, hisz ha valaki már kifizette a kulcsért a pénzt, és kapott érte egy skin-t, az onnantól az ő tulajdona teljes mértékben, azt ő adja fel a piactérre olyan áron ahogy akarja, az teljesen az ő megvásárolt terméke, nem a skin készítőjéé...Tehát a kulcsok árából jár elvileg 25% a skin készítőknek elvileg...
Már csak az a kérdés, hány ládát nyitnak, hán kulcsot vesznek az emberek...A másik kérdés számomra...:
Egy ládában van vagy 10 skin.
Valahol azt olvastam hogy a ládához ha kulcsot vesznek, akkor az összes skin készítő egyformán kap pénzt a kulcs árából, nem külön külön. Tehát ha a ládából az egyik skin 10%-ban kerül ki, a másik meg 30%-ban, akkor is mindenki egyformán kap.
Tehát ha egy ládából bejön 100 forint, akkor a száz forint egyformán van szétosztva a 10 skin készítő között...
De ez homályos infó... -
D.Va
őstag
válasz
kretenallat #65778 üzenetére
AZTAQRVA!
Ez számomra szinte hihetetlennek tűnik... Még a 10.000$ is soknak tűnik egy skinért...
De valahol máshol is láttam már hasonló infót hogy átlag 20-40 ezer dollár folyik be egy skinből... Meg valahol írták (bár nem hivatalos infó) hogy a Hyper Beasttel 80 ezer dollárt keresett az alkotója...Mondjuk azt el is hiszem mert az egyik leghíresebb skin...
-
D.Va
őstag
Én már vagy 10 éve nem játszom csak single player cuccokkal, mert beleuntam a sok csalóba meg trollba, folyton elcseszték a játékot... CS:GO-ban is már csak botokkal nyomom néha, meg egy két haverral keresek egy üres szerót azt annyi..., rendes szerókon csak felmérgel a sok barom állat...
Tavaly a WRC e-sport-ot mondjuk sokat toltam, a világbajnokságon a legjobb 8-ig jutottam, de ott is sok volt a troll, meg a csaló, meg olyanok akik egyszerre több accounttal játszottak, csak hogy kicsesszenek mással, meg folyton olyan útlevágásokat csináltak amivel másodperceket nyertek ha bemákolták sérülés meg törés nélkül..., kb trackmania-t csináltak a rallizás helyett, így idén azt se tolom már...De ha jön a Quake azzal lehet teszek egy próbát online-ban...
Persze tudom ott is egyből jönnek majd a cheatek...
Meg mi értelme már ennek ez egész e-sportnak ha még szponzorált, fizetett, ebből élő emberek, csapatok is csítelnek?!Asszem maradok a skin készítésnél..., bár az is fel*úr néha ugyanúgy mint mikor valaki cheatelt ellenem...
-
D.Va
őstag
Na meg ilyen skin készítők mellett nehéz is labdába rúgni, aki konkrétan nem kis Hoollywood-i filmsztárral reklámoztatja a saját skinjeit...
Mondjuk elismerem hogy jó skineket csinál, és sok munka van bennük, de ez a videó most kiverte nálam a biztosítékot...
___
Közben most látom hogy az előbb rossz képet tallóztam csak már nem tudom javítani, ezt kartam mellékelni... Ez is egy 10 éves régi alkotás...___
Gondoltam már rá hogy oldalnézetből kinyomtatok egy fegyver körvanalat egy üres papírra, megrajzolom oldalnézetből a skin-t kézzel grafittal, beszkennelem, és rászerkesztem PC-n egy fegyverre... nem tudom készült-e már így skin, de majd lehet teszek egy próbát egy ilyen hand-made skinnel... -
D.Va
őstag
Fú... hát köszi az infót mindenkitől...
kretenallat:
Az egy elég jó kis link, beleolvastam a kommentekbe is... Dota-nál eléggé félrecsúsztak a dolgok..., nem értem hogy miért jó ez a VALVE-nak... így is annyit keresnek a workshop artistok munkájából hogy iszonyat... és így is alig adtak egy kis százalékot az alkotóknak, de azért ők még jobban meg*opatják a saját content gyártóikat... Good job...
Ezt oszt a jó hozzáállás...
Azért ahogy nekem lejött, CS-nél nem ennyire gáz a helyzet... vagyis de, abból a szempontból hogy itt sokkal több alkotás készül és sokkal kisebb az esélye hogy bekerül az alkotás a hivatalos tartalomba...
Hát még idén én próbálkozok, aztán reménykedünk hogy 1-2 skin bekerül... Kíváncsi vagyok mert sehol nem láttam még pontos infót hogy mennyi pénz jön be átlagosan a skinekből.
Ahogy látom, DOTA-nál sokan teljes állásban ebből éltek meg. (Bár ott ha valaki már közepes minőségű munkát végzett akkor tuti hogy bekerült a játékba.) Ebben persze az is kérdés hogy ki és hol lakott... Mert hát USA-ban és magyarországon nem ugyan az az emberek fizetési átlaga... Tehát ha valaki pl németországban nem él meg belőle, lehet hogy itthon simán... Hisz ott egy német államporgálnak az átlagbér 1 milla, itthon meg 150 ezer Ft... Én is itt körül vergődöm... Így hát sok veszteni valóm nincs, bármi történik ettől a csak jobb lehet, rosszabb nem...Egyébként valamilyen szinten hobbi is a dolog, illetve közben folyamatosan tanulok és képzem magam a 3D/2D grafikai programokban, ha elég jó szintre fejlődök, akkor talán lehet ez lesz egyszer az új főállásom is akár egy játékstudióban pl... De az még messze van, főleg hogy napi 12 óra gályázás mellett nem sok energiám marad skinezésre, tanulásra... Ördögi kör ez.. Kéne vagy 2 év teljes szabadság hogy profi szintre fejlesszem magam ebben a grafikázásban... Bár az a helyzet hogy papíron sokkal jobban megy a rajzolás...
Itt egy kép amit 10 éve rajzoltam egy egyszerű olcsó rotringgal papírra...
Nem profi munka de hát ez is csak egy hobbi volt a sok közül, sosem tanultam rajzolást iskolában... (mondjuk ezt kár tanítani sztem, ezt gyakorolni kell és annyi, ezt felesleges tanítani, de ez az én véleményem, ez öntanulós műfaj...) Amúgy ez az utolsó művem, azóta se volt ceruza a kezemben...Kéne már vennem egy rajztáblát az sokat segítene, csak az egy havi fizetésem...
-
D.Va
őstag
válasz
kretenallat #65680 üzenetére
Na ezekről az infókról semmit sem tudok...
-
D.Va
őstag
válasz
kretenallat #65678 üzenetére
Hát most még abszolút nem éri meg...
Egyelőre csak rámegy egy csomó időm, és 1 forintot se kapok... Akkor éri majd meg ha belekerül pár skin-em a ládákba, akkor minden ládanyitásnál a kulcs árából valamennyit megkapok majd... Minél több kulcsnál az én skinemet dobja majd a rendszer annál többet kapok, de lehet hogy csak nagyon kevés jön be belőle, de lehet hogy nagyon sok... (Ha igaz akkor a Hyper Beast skinekkel eddig kb 60-80 ezer DOLLÁR-t keresett a készítője...
Hát kíváncsi vagyok... az idei évet végig nyomom skinezéssel (bár időm nem sok van mert minden nap 12 órát melózok...), aztán ha egy skin se kerül be akkor nem ölök bele több időt... Elég szerencsejáték a dolog... csak erre nem a pénzem hanem az időm megy rá.
-
D.Va
őstag
válasz
kretenallat #65674 üzenetére
Hát jó is lenne ha csak úgy simán ki lehetne próbálni a skineket... Tuti hogy azért nincs ilyen mód a játékban a skin készítőknek, mert ha lenne akkor már gondolom könnyen mindenki be tudná hackelni a játékba bármilyen skin-t, és így összeomlana a skin tőzsde...
Igen, kevés a poénos meg a trollkodós, skin, nekem van pár olyan ötletem, még de azok már bonyolultabb grafikák lesznek...
-
D.Va
őstag
válasz
30z.Samu #65672 üzenetére
Hát ezek már fel van töltve a workshop-ba, innen már csak a szerencsén múlik hogy bekerülnek-e... A VALVE választja ki hogy milyen skint raknak a ládába, és hogy ők mit találnak jónak épp, azt senki sem tudja... Néha gagyi skineket is beleraknak amiken alig van 100 YES VOTE...
De az hogy bármilyen skin bekerül, az kb olyan mint megnyerni az ötös lottót... Láttam olyat aki csinált már 300 skin-t és egyet sem választottak be azokból. (bár tény hogy egyik se volt extra, csak sallangos szokásos random minták...)
Én azért próbálok valami újat, szokatlant csinálni, aztán az vagy bejön vagy nem... Próbálok nem a tömeg után menni valamilyen szinten, mert már 100.000 skin van a workbench-be feltöltve, (naponta 100-200 új skin), szóval elég nehéz kitűnni a tömegből egy újabb tucat-skinnel, vagy egy ezredik Asiimov koppintással..., és nagyon sok hasonló random mintájú skin van...
Az én komolyabb, bonyolultabb skin-eim még ezután jönnek, ezek még csak próbálgatások, meg kell még tanulnom a photoshopban is ezt azt...
Lesz még pár poénosabb jellegű skin a jövőben is... -
D.Va
őstag
Köszi mindenkinek
lemusz:
Hát low shaderrel nem próbáltam, sőt az a baj hogy a skineket játékban nem tudom kipróbálni, csak abban a gagyi "workbench"-ben ami elég fapados, a Valve igazán belerakhatna pár egyéb opciót és fegyvernézetet, esetleg állítható bevilágítást, így néha találomra dolgozik az ember... Azt tudom hogy pl 100% feketét és 100% fehéret nem szabad használni mert az bugzik a shaderekkel...
Csak tört játékban lehetne a skineket játék közben kipróbálni hogy tényleg milyen, pl sötétben vagy napfényben, de amiket találtam leírásokat hogy hogy lehet a skin-t berakni a játékba... bonyolult, egy órát elcsesztem, de nem sikerült a leírás alapján sem, sőt még a tört játék se indult el... Ráadásul azt írják ha jól csinál az ember mindent akkor sem mindig működik a behackel-t skin... Szóval inkább nem szenvedek, marad a fapados workbench.
Pedig jobb lenne játék közben lopott képeket használni néha... -
D.Va
őstag
Üdv!
Új skinekkel jelentkezem
Az egyik az előző 2 Fast 2 Furious skin-nek a módosított változata (itt most lecseréltem a markolatot és a Skyline autó grafika helyére egy egyszerű mintát tettem)
A másik skin-t meg nem terveztem, ez csak egy hirtelen jött ötlet volt amit nem volt nehéz összedobni, elég egyszerű, nem is az volt a cél hogy lenyomjam vele a Hyper Beast-et...
Ez csak egy ilyen "troll" skin... -
D.Va
őstag
válasz
kretenallat #65501 üzenetére
Nos, igaz, van benne valami...
-
D.Va
őstag
Természetesen lesznek teljesen saját ötleten alapuló skin-ek is, de most azért ezt csináltam meg, mert ez is már rég a fejemben volt, és hát a héten volt az új film mozi premierje, ezért ennek most volt az ideje...
Ezt még egy pár fegyóra megcsinálom, aztán jön egy teljesen saját ötletből készült skin.Bár egyébként szerintem nem rossz ha valaki valamilyen népszerő téma alapján csinál skin-t. Pl aki az ASIIMOV-ot csinálta, az is egy téma alapján választott, de van neki pl HARLEY QUINN skin-je is ami bekerült a ládákba, pedig az is egy filmes ötlet koppintása...
-
D.Va
őstag
Üdv!
3 hónap kihagyás után újra nekiálltam skin-t készíteni.Ez most kicsit más szellemben készült mint az eddigiek. A cél ugyanis ezzel a skinnel az adománygyűjtés. Amennyiben a skin bekerül a hivatalos tartalom közé, az összes pénzt amit a skinnel keresek, átutalom majd a "THE PAUL WALKER FOUNDATION" jótékonysági alapítványnak. (Persze annak az esélye hogy pont ezt a skin-t beválasztja a VALVE, elég kicsi)
Az új skin a "2 Fast 2 Furious" (Halálosabb Iramban) -ban elhíresült Nissan Skyline R34 autó mintájára készült.
Nem vagyok profi grafikus csak lelkes amatőr, így a skin elkészítése úgy 50 óra volt, amiből főleg az autó grafika elkészítése volt sok...
Remélem elnyeri majd pár ember tettszését...WORKSHOP LINK:
-
D.Va
őstag
válasz
lemusz #60779 üzenetére
Hát semmi
Mint ahogy kb az összes skin-nek nincs értelme... Illetve kb annyi értelme van mint a való világ-ban Jordan cipőben és túlárazott méregdrága Jordan mintás kosár logo-s mintás pólóban járni... Hisz egy natúr logo nélküli stock egyszínű pólóban is ugyanúgy el lehet lazulni... Divat...
Vagy ott van az egyik legnépszerűbb skin a Hyper Beast... mi köze egy fiktív űr-szörny-nek a CS-hez?
Semmi... Csak egy fegyverfestés...
Nem kell túlagyalni a dolgot... -
D.Va
őstag
Halló srácok, csináltam egy új skin-t ami persze elég jól megosztja a véleményeket (akárcsak az eredeti témaadó videó), persze nem is baj, ez egy "troll' skin, poénból csináltam...
A téma adott, gondolom nem kell senkinek bemutatnom az ihletet adó videót...Akinek tettszik az itt szavazhat!
-
D.Va
őstag
válasz
kretenallat #58926 üzenetére
Igen gondosan odafigyelek hogy semmilyen jogvédett grafikát/logót ne használjat... az a "monster logo" is csak 3 zöld random csík ami ráadásul sokkal vastagabb mint az eredeti monster logo, meg a körvonal sem ugyanaz... és persze minden grafika az utolsó pixelig saját, semmilyen netről töltöttképet nem használok...
Igen ez tipikusan olyan skin ami nem mindenkinek jön be, extrém sportos és rallibuziknak jön be inkábbb...
Persze sok saját ötletem is van amiket szép sorjában majd megcsinálok......De a következő talán Harley Quinn stílusú skin lesz...
___
Redneck: köszi
-
D.Va
őstag
Üdv minden kedves headshot osztogatónak!
Nem tudom mennyire OFF (végülis CSGO...) de ezt a kis bejegyzést engedjétek meg nekem, ígérem nem fogom telespammelni a topikot, nem az a fajta vagyok... még steam fórumon sem spammelek, rábízom a dolgot az időre és a véletlenre...,
de mivel sok éve fórumtag vagyok, gondoltam megosztom a fórumtársaknak az alkotásomat...Szóval: el kezdtem skineket készíteni, ha valakinek tettszik az esetleg feliratkozhat/szavazhat..., természetesen nem muszály...
Összességében nagyon kezdő vagyok textúrakészítésben, sok mindent nem tudok még mit hogyan, de tanulok...
Az első pár fegyverhez az inspirációt Ken Block Gymkhana NINE vedeójában látható Ford adta.
Ehhez "photoshopoltam" is egy kis kedvcsinálót:Ha a kedvcsináló kép alapján valakit érdekeli milyenek a skinek (eddig 4 van kész), az erre találja a steam műhelyem:
[link]Illetve a rajongói oldalam:
[link](ha ez a hozzászólás ellenkezik a szabályzattal, kérem az adminok töröljék...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával