Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZS3NI
őstag
válasz sultansmith #14500 üzenetére
Nekem 120Hz-es monitorom van, de nincs meg a stabil 240... Akkor most sz*r vagyok? 100-200 között ingadozik az fps
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Xero
nagyúr
válasz Andor22 #14498 üzenetére
Már párszor túltárgyaltuk. Én is játszottam rajta, sőt lényegesen komolyabb gépen, lényegesen magasabbal is.
A 120Hz-es monitorok nagy része is marhaság, amikor irl tesztek során lassabbak mint egy normális panellel szerelt, normális elektronikás és latencys megjelenítő.
Persze mehet a számháború tőlem, de ettől egy centivel sem leszel jobb.
Kell fix 128+ FPS, egy normális paneles és elektronikás monitor, egy értelmes egér és ennyi.
(#14500) sultansmith: Ez is általánosságokra igaz és overkill. Ezzel pusztán azt küszöbölik ki, hogy még véletlenül se kapja ugyan azt a monitor két frissítésnél. De ezt küszöböli ki a G-Sync.
[ Szerkesztve ]
-
Andor22
aktív tag
válasz sultansmith #14500 üzenetére
tessék
[link]
120hz @ 1920
amúgy meg progival 144hz
60 hzn tényleg nem látni -
Xero
nagyúr
válasz Andor22 #14504 üzenetére
Én erre pedig azt mondom hogy:
Jól látható, hogy a csitti-fitti "gamer" Benq az instant modejával képes csak gyorsabb lenni műszeres mérés során, mint az értelmes panellel szerelt u2414h.
szerk: Ez egyébként ugyan olyan mókusvakítás, mint a "gamer" fejhallgató piac.
[ Szerkesztve ]
-
ZS3NI
őstag
Tapasztalatból mondom, a 120Hz az látszik. Nem kicsit javult a felhasználói élményem már windows alatt is mióta megvan ez a monitor. Ha ideülnél és az egeret megmozdítanád már akkor feltűnne.
Játékban pedig egyenesen elképesztő. Főleg dota2, és csgoval játszom baromi jó nézni.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Xero
nagyúr
TN panel. Valószínűleg az (az IPS és VA panelek némileg magasabban vannak árazva ilyen paraméterekkel). Szóval a felhasználói élmény már ott csorbulna, hogy minden szín torz.
Egyébként próbáltam már ezeket a gamer csodákat. Volt "szerencsém" a távkapcsos BenQ-hoz is (franc se tudja a pontos típust). Köszi szépen de inkább nem.
A műszert pedig, ahogy a fentebbi táblázat is mutatja nehéz becsapni. Szóval én is vettem inkább két U2414H-t a gameboy PC-hez, így gyors is, a színek is pontosak, és nem torzul, ha elmozdítom a fejemet.
[ Szerkesztve ]
-
sultansmith
senior tag
ez a része pont nem vakítás. a gémerek előbb vették észre, hogy jobb a nagyobb frissítési freki, mint a gyártók. A másik meg, hogy ezt olyanok mondják, akik végigverték a világot, nem pedig hunpistike.
A másik része, hogy magam is tapasztaltam.
Fejhallgatóból egy jó sztereo mindenre elég. ott a gémer legtöbbször parasztvakítás.
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
Xero
nagyúr
válasz sultansmith #14509 üzenetére
De mint látjuk a mérések mégis azt igazolják, hogy a gamer plecsnis értelmes elektronikás és paneles megjelenítők bőven pariban vannak.
Egyébként nekem nem lenne semmi bajom a 120Hz-el, sőt, de a TN-ektől hányingerem van. Az pedig külön gyomorforgató, hogy 3-400€-s áron tömik le a nép torkán ezeket.
-
Xero
nagyúr
válasz Andor22 #14513 üzenetére
Hifi boltba bemész, kipróbálsz pár belépő-közép kategóriás értelmes fejest, és ha még mindig úgy érzed, hogy a "gamer" cuccok megérnek 5000Ft-nál többet, akkor szintén botfülű vagy.
Egyébként én speciel próbáltam gamert és volt/van pár hifi fejhallgatóm, szóval van némi rálátásom.
szerk: Csak szemezgetek a fejhallgató múltamból/jelenemből: 1. 2. 3. 4.
Ezek bármelyike körbehugyozza akármelyik brand gamer megoldását.
Ezt pedig csak csemegének. Életemben egyszer volt a fejemen kb negyed órára, de elég is volt ahhoz, hogy legyen bőven fogalmam a normális audio reprodukcióról.
(#14515) ZeroDK: A viewing angel a legkisebb bajuk, bár 17" fölött már az is jelentős probléma. A színterük csapnivaló, de a pontosság is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az én monitoromon bizony meglátszik, ha fixálva van pl 128-ra, vagy nincs rajta limit, akkor folyékonyabb a játékmenet. CS:GO / CS:S ugyanaz a jelenség, magyarán Képszakadás jön elő.
60Hz-es a monitorom. Nyilván ha bekapcsolom a Vsyncet akkor nem jön elő, Fix60FPS-en, de felette észrevehető. Egyáltalán nem Gamer monitorom van, de majd egy 144Hz-re lecserélem nemsokára.
-
Xero
nagyúr
válasz Andor22 #14516 üzenetére
Normális is, vagy csak csili-vili?
Fölöttem pedig a megoldás.
Egyébként ha végignézed azt a pár fejhallgatót amit felsoroltam, és ne adj Isten ki is próbálod őket, akkor lehet megváltozik a világképed. De még jobb, ha egy nyitott középkategóriát próbálsz ki. Megismered azt a fogalmat, hogy tér.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz Andor22 #14519 üzenetére
Próbáltam Siberiat, Krakent. Mind a kettő szemétre való.
Most én tanácsolom, hogy próbálj ki egy értelmes fejhallgatót, ne ilyen bazári vackot.
Egy tipp: HD600 Ezzel nem bombát hallasz meg, hanem még azt is meghallod D2-n, hogy Infin elfingta magát egy terrorista.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
AKG fülesek a legjobbak, de ott is az 50-100k közti kategória, én nekem volt szerencsém kipróbálni egy AKG Quincy Jones Q701 WHT High-end fülest, hát azt hittem hogy ott vagyok egy élő koncerten. Minden hangot szépen kiemel, és persze nem alaplapi hangkártyával működtetve
-
sultansmith
senior tag
válasz Andor22 #14519 üzenetére
Nem értitek.
Vannak jó gémer fülesek, de nem gamer kategóriában, hanem füles kategóriában. Pl. anno volt egy razer charcariasom, az nagyon jó füles volt, aztán volt beyerdynamicom, az egyszerűen fantasztikus, közben volt g930-am, ami sokkal többe volt, mint a beyer, de nem szólt olyan jól, pedig az már gamer, és tényleg drága volt.
Ja nem, mert használtan vettem, de az új drága volt.
Azt is megjegyezném hogy füles és füles összehasonlítása nagyon szubjektív dolog.Lehet h. tesód hallásküszöbe nagyobb, másra figyelt, vagy csak egyszerűen halkabb volt a játék, ki tudja, egy biztos, az ss v2 nem egy rossz füles, de tudok nála jobbat, ami ugyanannyiba kerül, és nem gamer.
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
Xero
nagyúr
válasz #97716736 #14521 üzenetére
Azért ott sem minden tökéletes. Meg kell találni a nekünk megfelelőt. Pl AKG túlnyomó többsége nem bővelkedik basszusokban. A K240 pl néha bántóan steril volt, de mit várjon az ember egy studio megoldástól. Ezzel szemben az ATH-M50 nagyon mély túlsúlyos volt, de nagyon kellemesen hallgatható.
A most berendelt K551-et is azért veszem, mert az M50 után bevásárolt CAL! némileg melegebb hangzású, de itt-ott pontatlan. Ezzel szemben a K551 feszes és van mély is benne, csak nem mászik a fejedre.
Ha nem sajnálnám rá a pénzt, akkor én is valamilyen nyitott megoldást favorizálnék.
Az viszont erős, hogy 50-100 között van értelmes. A K551-t is megkaptam 30e körül. Nyilván ez némi mák faktor, hogy idáig beszédült az ára (valahol 60-90e között nyitott), de csak figyelni kell a releváns topikot, híreket. A CAL! is Denon 1001 driveokkal szerelt, lényegében csak a műanyag ház az eltérés kettőjük között.
(#14522) Andor22: Ki mondta hogy vegyél? Csak mondtam, hogy hallgasd meg és utána gondolkozz el. Egyébként elég venni egy Creative Aurvana Live!-ot. Ez olcsóbb is mint a Siberia és jobb is.
(#14524) Coccolino_O: Jó hát na... De ha nem üti-vágja az ember, akkor örök élet+1 év.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nekem egy TDK MPi110-em van, ezzel a fülessel 1.6ban d2-n röviden hallom ahogy hosszún lőnek. Előző fülesem Logitech H110 volt.Na az...Fú.
-
törölt tag
AKG túlnyomó többsége nagyon jók, elsősorban nyilván stúdiózásra készültek, tehát olyan nagy basszussal nem rendelkeznek egyesek, de minőségi szinte mind. Amilyet most venni akarsz, tesztek alapján jónak ígérkezik, csak én jobban szeretem az olyan fülest amibe fixen benne van a mikrofon része is.
Én a mostani Creative Fatal1ty fülesemmel tökéletesen megvagyok elégedve, csak 6.5k volt, és sosem hagyott cserben, hangzásilag meg 5/5 -
Xero
nagyúr
válasz #97716736 #14527 üzenetére
AKG közül is van home hifi vonal, szóval nem olyan veszett a dolog, de alapvetően ilyen a hangképük, nem csak azért mert studio megoldások.
Nem csak készülök, holnap már itt is van.
A mikrofonos fejhallgatók döntő többsége gyengébb. Nem is látom amúgy szükségét. Egy webkamera, vagy egy dedikált mikrofon is pont ugyan olyan jó, ha nem jobb.
-
wjbhbdux
veterán
válasz Andor22 #14513 üzenetére
headsetek 99%ban teljesen igénytelenek, egy normális fejhallgató kb WH-t ad a fejedre az ilyen steelseries féle fröccsöntött műanyag csodákhoz képest amit pixelben árulnak.
sajnos ennek is ára van, kb 40 ezer forint körül indul az a szint, ahol már a pálya másik feléről is elkezded hallani azokat a dolgokat amikről fogalmad se volt hogy hallhatóak az olcsó vackokon.[ Szerkesztve ]
/s
-
marec1122
senior tag
a monitorról szólva tudom hoyg 100x felmerült mrá a dolog de ki játszik 150fokos szögből. azért tartják a "gamerek" fontosabbnak a 120 hrz-et mert jobb a folyamatos kép mint a színhűség. a kettő együtt pedig nagyon drága. valószínűleg bárki szívesebben venne eizo monitort de sajna nem mindenikek telik rá.
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
Coccolino_O
őstag
Múlt heti drop reset óta már letoltam kb. 15 versengőt, és eddig esett 3 darab (!) tárgy. Hihetetlen. Másnak is volt ilyen?
-
Slystyle
őstag
First world problems.
Az eheti nekem eddig 3 item-ben merül ki, amelyeket tegnap kaptam. Igaz már nem is érdekelnek a drop-ok, skin már nem kell nekem, mindenem megvan, ami kell, már csak egy kés és ennyi.
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
PofaJenö
senior tag
Hali
már többször is belefutottam olyan szerverekre ahol nem volt célkereszt (csak a távcsöveseknél ),és volt olyan is hogy a célkereszt nem középen volt hanem balra fent eltolva de ha tüzelsz akkor középen látszik a lövésed , mi ebben a poén az ilyen szerókon ? , más nem merek már versengőkre menni mert biztos kifogom a vesztes csapatot ahova tesz sajna kezdek kiöregedni belőle .ui: láttam én is a videót de a késre nézve az CT lenne nem?
[ Szerkesztve ]
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
csurenzoo
aktív tag
Nem tudjátok miért nem tudok még mindig gammát állítani a játékban ? Újratelepítettem a játékot, de nem segített. VGAm egy HD 4830 ,legújabb driver van fenn, lehet egy régebbi verzióval kellene próbálkoznom ?
Másik hiba ami mostanában jött elő, hogy pisztoly körben eltűnik a radarom és 2. körben visszajön
-
Radnix
senior tag
válasz Coccolino_O #14532 üzenetére
nekem is satnya a drop a héten.
-
betegphiu
senior tag
na jöttem egy kicsit rendet rakni füles témában, dj mőltamból kifolyólag okoskodnék.
nagyon sok gyártó nem,vagy nem rendesen adja meg a specifikációit.
lényegében 2 adat amit figyelni kell :
frekvenciaátvitel ez legyen 16hz-22khz ig.
hangnyomás ez mindenképp legyen 100db felett.
na most tapasztalataim szerint hi-fi fülesek jók-jók, de teljesítmény-ár arányban nem az igazi. pl vehetsz te egy überbrutál AKG-t mondjuk 50-ért,de azt egy 15-20ezres sennheiser dj füles öngyújtózsebből kirántja.
szóval sennheiserre esküszöm,nekem egy belépő szintű dj fülesem van tőlük, 7000ft.
zárt,hangos,szépeb szól.amúgy mindenkinek ajánlom a jó öreg winamp kiegészítő programját,amivel a legszarabb fülesekből is elő lehet csalogatni némi dinamikát,magasat és subbasszust. a neve DFX.
enélkül nem játszom soha. a trappot jobban hallod,az awp igazán basszusosat durran,nem csak csattan egyet,a magasakról ne is beszéljünk. pluszba lehet még állítani dolgokat,de egy kis térhatáson kívül nem rakok rá mást.próbáljátok ki . :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Eladó XBOX SERIES S 512GB Fehér // Dobozzal
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest