Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Akkor meg?
Írhatnék arról is, hogy órákat vertünk el Nukeon és Trainen gonosz kis trükkök begyakorlására, de ilyen infot nem adunk ki szívesen.
Sőt arról is írhatnék, hogy a gyári hibás da2013 helyett majdnem rendeltem el Rivalt, de rátaláltam a Zowie ec2-re és nagyon úgy néz ki az lesz a befutó. A piacon a leginkább nekem megfelelő cucc.
Vagy lehetne írni a "csakanozoom" játékokról és trükkjeiről.
[ Szerkesztve ]
-
Slystyle
őstag
Minden oldal első hsz-e felett ott lesz a téma részletes bemutatója, amiben a Huntsman tartalmakat is megtalálod részletesen és illusztrálva is.
Xero: Ha majd meglesz az egér, leírhatnád a véleményed, a Sensei ha megadja magát, én is Zowie-ban gondolkodom majd.
Mellesleg szerintem is elférünk mindnyájan egymás mellett, bármilyen infót is osztunk meg egymással. Biztos vagyok benne, hogy mindenki talál majd a hírének/infójának hallgatóságot.
[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
Végre én is megkaptam a heti droppom, lehet jobb is mint egy láda
*Sn0w
-
.LnB
titán
Na az az egér engem is érdekelne. Sőt régebben ilyen dolgokról beszélgettünk a fórumokban. Én már egy jó ideje szinte nem is játszom, mióta családom van. Ezért az egerekben sem vagyok otthon. Nem is ismertem ezt a Zowie márkát. Én évekig Razer-re esküdtem de egy idő óta nagyon rossz tapasztalatok révén megutáltam őket (erről a blogomban írtam részletesen). Szóval nem játszom, de a versenyeket mindig követem.
Megnéztem ezt az egeret, elég drága, akkor már nem éri meg jobban egy steelseries egér?
(#12801) intr1cacy Mi az, hogy hétköznapi játékos? casual pubgamer?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Xero
nagyúr
Én IME 3.0óta nem nagyon követtem. Valamikor télen döntöttem el, hogy lecserélem a nagy öreget. A SS-ek közül a Sensei a top, de sok a mókusvakítás és az érzékelő sem nekem való.
A Rival nem rossz, de ott is vannak bőven bugok.Maradt a DA2013. Nem lett volna rossz, de nem voltam olyan pontos vele mint az IME 3.0-val, ráadásul a kábele is szétment.
Már majdnem bevállaltam a Rival-t amikor végig lestem az egér topicot. A Zowiek pont nekem valók:
- Nincsen driver, valódi P&P
- 450 DPI és 1000Hz oob
- Teljes gumírozott felület
- Van jobb kezes verzió
- 1.5mm lift offSzóval egy szó mint száz, egy SS nekem biztos, hogy nem jobb választás.
(#12809) NagyZ01: A legjobb az volt, amikor tegnap végre elsüthettem élőben. Szegény terror csak nézett ki a fejéből, hogy most mivan?
(#12811) ZeroDK: Ne aggódj nekem sem. Egyik accountra sem.
[ Szerkesztve ]
-
-
.LnB
titán
Most olvastam StarSeries IX 3. napján Scream 80.5%-ban lőtt fejest. Az mennyire beteg stat
Ja és nem mellesleg az egész LAN legrosszabb játékosa ismét Ex6TenZ lett. Meglepődött valaki?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
jozso1989
őstag
És az csak a killt számolja.. ha mondjuk pisztollyal ad első golyóra fejest (mert azzal is azt lő xd), de mondjuk Kenny belövi wp-vel, azt nem veszi bele a HS ratioba elvileg....
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
Xero
nagyúr
Na és íme a videó. 1v4 clutch. AWP&P250 lethal couple.
-
pr1mzejEE
addikt
Neee csináljátok már ezt, nekem nem droppol 3-4 napja "semmit" a játék, Ti meg itt nyomjátok fel a képeket az új AK-ról ... Megeszi a fene meg az irigység a pofámat.
látom nem csak én szoktam szkuvizni D
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
jonnyjoker01
veterán
Haverom azt mondta ezzel a játékkal lehet pénzt keresni, igaz ez?
Üdv. Johnny
-
Radnix
senior tag
válasz jonnyjoker01 #12829 üzenetére
Szerintem keveri a pokerrel...
-
Evome
senior tag
hát vagy nagyon sokat játszol és lesz heti 200 forintnyi hasznod
vagy kaparós sorjegy szinten beleölsz és talán lesz 3000 ft hasznodHumans Killing Humans Since birth of Humans
-
wjbhbdux
veterán
igen, svéd versenyekre kell utazni és megverni az 5-15 éve játszó profi brigádot, és máris CS milliomos vagy
/s
-
pr1mzejEE
addikt
válasz jonnyjoker01 #12832 üzenetére
Ne higgy nekik, hetente több 10ezret lehet keresni ha ügyes vagy. Én múlthéten majdnem megkerestem a 100k-t. muhahahahaa
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Evome
senior tag
válasz jonnyjoker01 #12836 üzenetére
camo-kat nem camokat kicsit más dolog (mármint kamó szkin )
[ Szerkesztve ]
Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
Slystyle
őstag
válasz wjbhbdux #12833 üzenetére
Azért nem kell ennyire eltúlozni a dolgot, hogy profik ellen kell nyerni.
Faceit, ESEA, ESL kupákkal egész jó kis pénzeket lehet szerezni, de azért oda már kell egy kellő tudás és fix csapat, hogy ezeket a kupákat, kisebb eseményeket meg lehessen nyerni.A drop-okból, láda nyitásokból és a Steam piac tendenciáit követve egész pofás összegeket lehet összehozni. Persze drop-ból csak rengeteg idő múltán látsz nagyobb összegeket, láda nyitáshoz pedig még egy raklap szerencse se elég, hogy értelmes értékű dolgot nyisson az ember.
A legtöbbet talán a Steam piac-olással lehet elérni. Olcsón venni, drágán eladni. Ehhez természetesen sok idő és türelem kell. -
Rockstone
tag
Hányat dropolhat max egy héten ? Már 6 dropom volt.
-
Radnix
senior tag
Hmm most új géppel belenyal a 300+ fps-be is... elég jól adta a DM
-
MR_Joe
senior tag
Valaki nem szeretne egy Nova - Antik kevéssé használt darabot? Két phoenix kulcsért vihető
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
Zimmi91
addikt
Végre meglett minden amit szerettem volna MW és FN a nagyja A kés FT, de teljesen úgy néz ki mint ami FN
" Just remember Manchester is RED! "
-
Xero
nagyúr
válasz Zimmi91 #12847 üzenetére
Nálam is most már tényleg csak a kés hiányzik. Egészen konkrétan ez.
Bár bevallom, hogy az M4A4-t ha tudom még lecserélem egy Howl-ra. Igaz alapvetően A1-es vagyok, de néha előveszem az A4-t is, hogy tudjam azért használni, és a Howl-t biza nagyon eltalálták, illene az inventorymba.
Illetve magozóból is jöhet az új Cyrex. Azt is használom Nuke-on és Train-en is és tetszetős.
[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
válasz vzsryl #12844 üzenetére
nekem 11.5-ért vitték most, pont cseréltem volna egy awp lightningra és a percen elvitték amikor vettem volna le a marketről.. Na mindegy, 20 euróm van már, gyűlik a késre, szintén én is arra gyűjtök
Már túl sok szart nyitottam, én már biztosra megyek[ Szerkesztve ]
*Sn0w
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- OLED TV topic
- Külpolitika
- Ukrajnai háború
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Új taggal bővült a Cooler Master Hyper szériás CPU-hűtőinek családfája
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- E91 blog 2. rész
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest