Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Nekem régebben egy Asus SilentKnight II hűtőm volt, leszabályozva szó szerint hangtalan volt. Mivel erről is ezt írták páran, ezért nyugodtan vettem meg, de csalódnom kellett.
Tényleg nem hangos, de úgy vettem észre, hogy a CM ventik (legyenek azok CPU-hűtők vagy ház-ventik) leszabályozva is kiadnak magukból egy enyhe "zörgést", vagy nem is tudom, minek nevezzem. A lényeg az, hogy ezt a Noctuát tényleg ajánlani tudom, ha nem is 100%-osan hangtalan (mondjuk nagyon kell fülelni, hogy egy enyhe morajlást hallhass), de fényévekkel jobb, mint a gyári venti a TX2-n.
Minden esetre már ott tartok, hogy a legzajosabb venti a gépemben a Corsair tápom ventije.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest