Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
válasz
grabber
üzenetére
Anno márciusban, amikor összeraktam a q6600-as konfigomat ezt a hűtőt sztárolták, ajánlották, így ezt vettem hozzá. Már egy kis tuning is elég hozzá, hogy 58 fokon menjen a procialapból. Ha meg ráengdem a prime95-t, 80 foknál sincs még megállás. G0-s a proci.
2 hete éppan dolgozok a gépemen, egyszer csak éktelek darálásra/kerregésre figyelek fel, a gépből jön. Na, kikapcs, oldala le, bekapcs: a hypertx2 ventije mondta fel a szolgálatot, nem értek a venti felépítéséhez, de szerintem csapágygond. Volt már ilyen gondom előző ventikkel, de azoknál évek multán jött elő, nem fél év alatt... Úgyhogy most a gyári intel hűtő van fent, ami még kicsit mintha halkabb (!!) lenne, mint a tx2 volt.
Most ventit keresek a tx2-re, valami -minőségibb- darabot, Scythe-ra gondoltam, de itt a senkiföldjén Szolnokon számtech ilyen extrának számító alkatrészeket nem találni. Vagy még nem tudom hol keressem

Azt olvastam fentebb, hogy 92mm-es rámegy. Milyen márkát, illetve típust ajánlotok?Ehe.. kiderült, hogy én is fordítva raktam fel anno a ventit
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okos Otthon / Smart Home
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Autós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő