- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
válasz
grabber #2245 üzenetére
Anno márciusban, amikor összeraktam a q6600-as konfigomat ezt a hűtőt sztárolták, ajánlották, így ezt vettem hozzá. Már egy kis tuning is elég hozzá, hogy 58 fokon menjen a procialapból. Ha meg ráengdem a prime95-t, 80 foknál sincs még megállás. G0-s a proci.
2 hete éppan dolgozok a gépemen, egyszer csak éktelek darálásra/kerregésre figyelek fel, a gépből jön. Na, kikapcs, oldala le, bekapcs: a hypertx2 ventije mondta fel a szolgálatot, nem értek a venti felépítéséhez, de szerintem csapágygond. Volt már ilyen gondom előző ventikkel, de azoknál évek multán jött elő, nem fél év alatt... Úgyhogy most a gyári intel hűtő van fent, ami még kicsit mintha halkabb (!!) lenne, mint a tx2 volt.
Most ventit keresek a tx2-re, valami -minőségibb- darabot, Scythe-ra gondoltam, de itt a senkiföldjén Szolnokon számtech ilyen extrának számító alkatrészeket nem találni. Vagy még nem tudom hol keressem
Azt olvastam fentebb, hogy 92mm-es rámegy. Milyen márkát, illetve típust ajánlotok?Ehe.. kiderült, hogy én is fordítva raktam fel anno a ventit
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest