- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
paramparya
őstag
válasz
ftomi74 #6294 üzenetére
Megfogadtam a tanácsod, de inkább már valenciának estem neki, mert ott tartottam a karrierben.
Hát voltak feszült pillanataim, néha abba kellett hagyni és pihenni kicsit
Viszont kezdem úgy érezni, hogy a váltásra lassan ráérzek, és az időim is javultam, némi time trial-os gyakorlás után force indiával legend szinten hatodik helyet tudtam megcsípni, de vannak még hibák bőven. 1:43 alja lett.Pl. a hídra vezető kanyar előtti éles kanyart (8-as) nem tudom elég szűken venni, és nem tudom pontosan, mi lehet a gond. Egyrészt Thrustmaster F430-asom van, nem tudom, hogy itt számít-e, hogy csak 270 fokot fordul.
Másrészt az ingame videók, amit találtam a neten, azok mclarenek és red bullok voltak, de láttam, de itt pl virgin-nel veszi valaki ugyanúgy:
http://www.youtube.com/watch?v=-Pm14GRioNc#t=0m30s.Csinálok is majd egy videót róla, hátha látszik, mi a gond, de a fraps-szal azt tapasztaltam, hogy 30fps-re állítva a felvételt eléggé elkezd tőle szaggatni, pedig azt jelzi, hogy 60fps megvan. Van valami trükk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest