- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Nah kipróbáltam, a fizika viszont jobb a grid-be, kapásból kivoltak kapcsolva a segítségek, gridbe ha rosszkor padlózom le kicsúszok a fenébe formula 3-as kocsikkal, itt meg még ennyi se. A kocsi mozgása is elég fura. Ám jó kis játék lesz ez, jön hozzá majd egy alap patch, mint minden codemasterses játékhoz.
Igaz én most kezdtem pár napja dirt2-őt így szerintem most ezt hanyagolni fogom.
Amúgy én nem értem a liveot régen már volt offline profilom és emlékszem ahhoz nem kellet megadnom mail címet stb, gondolom azóta frissült a live így azt az offline accot buktam, mind1 létrehoztam egy újat, kb 2 percbe telt. Nem is tudom lehetséges visszakaeresni valahogy offline profilt? mert így keresgettem de csak azt találtam hogy lehet kreálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Makulátlan iPad Air 5 (M1 chip) 64GB Wi-Fi + Cellular, prémium kiegészítőkkel!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest