Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Nah kipróbáltam, a fizika viszont jobb a grid-be, kapásból kivoltak kapcsolva a segítségek, gridbe ha rosszkor padlózom le kicsúszok a fenébe formula 3-as kocsikkal, itt meg még ennyi se. A kocsi mozgása is elég fura. Ám jó kis játék lesz ez, jön hozzá majd egy alap patch, mint minden codemasterses játékhoz.

Igaz én most kezdtem pár napja dirt2-őt így szerintem most ezt hanyagolni fogom.
Amúgy én nem értem a liveot régen már volt offline profilom és emlékszem ahhoz nem kellet megadnom mail címet stb, gondolom azóta frissült a live így azt az offline accot buktam, mind1 létrehoztam egy újat, kb 2 percbe telt. Nem is tudom lehetséges visszakaeresni valahogy offline profilt? mert így keresgettem de csak azt találtam hogy lehet kreálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest