Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
Apám ez a játék... Bugtengert, patch után is seggfej nyalókásembert, idétlen köridőket menő ai-kat már szinte megszoktam így az első (és utolsó) single szezon végére, de... Lenyomom Koreát Lotussal Experten 6. hely.(már ugye ez vicc, de már ezt is megszoktam) Állok 5. helyen a pontversenyben, erre a drága agent közli, hogy minden szerződésajánlatot visszavontak jövőre. Mondom ok lepörgetem az utcsó két futamot úgy, hogy versenyen rajtnál falhozvágom csak, hogy lássam mi lesz így szezon végén(savegames-t kimásoltam előtte) Hát így hogy utolsó 2 futamon falhozcsaptam végeztem összetettben 6. helyen egy Lotussal , és beülhetek a Virginbe, vagy a HRT-be jövőre.
Egész szezon alatt a Virgin és a Lotus tett ajánlatot, és érdeklődött (de ajánlatot nem tett) a Force India, a Sauber, a Torro rosso, meg a 3 fos csapat. Most akkor mi is itt a lényeg, ahhoz VB dobogón kell végezni egy Lotus/HRT/Virgin kombóval, hogy beülhess egy év után egy nyamvadt Sauberbe pl. Na ne! Inkább visszarakom az Rfactort a jó kis F1RFT2006 moddal, aztán játszok a random képességű aikkal, de az legalább szimulátor.
Bocs a kirohanásért csak ez most egy "csöppett" felbosszantott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest