Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KaraDani

addikt

Apám ez a játék... Bugtengert, patch után is seggfej nyalókásembert, idétlen köridőket menő ai-kat már szinte megszoktam így az első (és utolsó) single szezon végére, de... Lenyomom Koreát Lotussal Experten 6. hely.(már ugye ez vicc, de már ezt is megszoktam) Állok 5. helyen a pontversenyben, erre a drága agent közli, hogy minden szerződésajánlatot visszavontak jövőre. Mondom ok lepörgetem az utcsó két futamot úgy, hogy versenyen rajtnál falhozvágom csak, hogy lássam mi lesz így szezon végén(savegames-t kimásoltam előtte) Hát így hogy utolsó 2 futamon falhozcsaptam végeztem összetettben 6. helyen egy Lotussal , és beülhetek a Virginbe, vagy a HRT-be jövőre. :W Egész szezon alatt a Virgin és a Lotus tett ajánlatot, és érdeklődött (de ajánlatot nem tett) a Force India, a Sauber, a Torro rosso, meg a 3 fos csapat. Most akkor mi is itt a lényeg, ahhoz VB dobogón kell végezni egy Lotus/HRT/Virgin kombóval, hogy beülhess egy év után egy nyamvadt Sauberbe pl. Na ne! Inkább visszarakom az Rfactort a jó kis F1RFT2006 moddal, aztán játszok a random képességű aikkal, de az legalább szimulátor.
    Bocs a kirohanásért csak ez most egy "csöppett" felbosszantott.

Új hozzászólás Aktív témák