Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@ni88
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4396 üzenetére
nálam nem volt tiszta hogy az csak placebo hatás vagy nem, mert ugye addig használom a kopott lágyat, amíg nem romlik a köridő olyan mértékben hogy szükséges legyen. Ez kb a narancssárga nálam, de van hogy pirossal is lehet menni még...
Aztán amikor megjön a kemény gumi, előszőr én is nyomtam neki, mert hogy tapadnia kell, meg hát amaz piros volt, de pár futam újrakezdés után rászoktam hogy az első félkört próbálom finoman teljesíteni, aztán mehet neki, és akkor nem voltak már lecsúszások. Mondjuk lehet hogy ez annak is köszönhető hogy a kerékcsere megtöri a ritmust...Nekem pl a GP4ből a gumik valós hőmérsékletjelzése hiányzik nagyon. Sokmindent le lehetett szűrni abból, hogy melyik tengelyen lehet még állítani... Itt meg Zöld és jólvan, kék is csak akkor lesz, ha letörik a szárny, vagy leállsz a pálya szélére... Valós életben meg oda kell figyelni a hőmérsékleti tartományokra. Jah és az is érdekes, hogy GP4ben tök jól beállítható volt az autó, és 10enévesen is tök egyértelmű volt azok jelölése, itt negyed annyi beállítási lehetőség sincs, aztán mégse jöttem rá még hogy némelyik beállítás milyen hatással van az autóra
Új hozzászólás Aktív témák
- iOS alkalmazások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Motoros topic
- Anime filmek és sorozatok
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3577, 100% Akkumulátor
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest