- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
hermanyi #3784 üzenetére
A szabályrendszer nincs elcseszve, csak nehéz megállapítani, hogy ütközés esetén melyik fél a felelős. Pl.: Első kanyar, vki beléd megy hátulról, akkor büntessék meg azt. Viszont ha vki kicsúszik előtted és te vétlenül belerohansz, akkor ne büntessen meg senkit, vagy azt, aki kicsúszott. Nem hiszem, hogy ennek az eldöntése egyszerűen megoldható lenne.
Én is kaptam már áthajtásost sebességtúllépésért, de sztem az nem bug. Vannak olyan pályák, ahol nem két vonal van, vagy két vonal van, de az első vonaltól figyeli a sebességet. Tipikusan ilyen Spa, illetve kanadában is könnyen bele lehet futni egy ilyen büntibe. Nagyon kell figyelni a vonalakat és inkább óvatosabban bemenni.
A sárga zászlós "no overtaking"-et én is feleslegesnek tartom. F1-ben kell, mert ők az életükkel játszanak, de én mi a francért ne előzzek sárgánál?? Max összetöröm magam.
A rendszer szidása előtt pedig azt kell végiggondolni, hogy mi lenne nélküle. Olyan szinten menne a kanyarlevágás, füvön előzés, hogy az már szörnyű. Én inkább bevállalok egy-két kósza büntetést. 2011-re pedig várjuk a finomhangolást.
Patch nélkül valóban nem megy az online.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új előzetesen a Lost Soul Aside
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Anime filmek és sorozatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest