Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yézi: Blekk Frájdéj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
hermanyi
üzenetére
A szabályrendszer nincs elcseszve, csak nehéz megállapítani, hogy ütközés esetén melyik fél a felelős. Pl.: Első kanyar, vki beléd megy hátulról, akkor büntessék meg azt. Viszont ha vki kicsúszik előtted és te vétlenül belerohansz, akkor ne büntessen meg senkit, vagy azt, aki kicsúszott. Nem hiszem, hogy ennek az eldöntése egyszerűen megoldható lenne.
Én is kaptam már áthajtásost sebességtúllépésért, de sztem az nem bug. Vannak olyan pályák, ahol nem két vonal van, vagy két vonal van, de az első vonaltól figyeli a sebességet. Tipikusan ilyen Spa, illetve kanadában is könnyen bele lehet futni egy ilyen büntibe. Nagyon kell figyelni a vonalakat és inkább óvatosabban bemenni.
A sárga zászlós "no overtaking"-et én is feleslegesnek tartom. F1-ben kell, mert ők az életükkel játszanak, de én mi a francért ne előzzek sárgánál?? Max összetöröm magam.
A rendszer szidása előtt pedig azt kell végiggondolni, hogy mi lenne nélküle. Olyan szinten menne a kanyarlevágás, füvön előzés, hogy az már szörnyű. Én inkább bevállalok egy-két kósza büntetést. 2011-re pedig várjuk a finomhangolást.

Patch nélkül valóban nem megy az online.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi