Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- skoda12: Webshopos átverések
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
"eddig SOHA semmilyen játékot nem játszottam manual váltóval,csak automatával"
hiba...
látom, neked is g25-öd van. szokjál rá a manuálisra. nem a H-ra gondolok, az csak ritkán, feeling miatt jó, hanem a pillangófülesre. mert ha valakinek olyan kormámya van, hogy kis pöckök vannak hátul, még azt mondom, ok. de nekünk ott vannak a nagy lapátok....
élvezetesebb, gyorsabb, és aránylag könnyű megtanulni. az elején még figyelni kell a kijelzőn a fokozatokat, hgoy ne vált túl, de utána már vakon fog menni. mondjuk bő 2 mp- alatt 7-ből 2-be leváltani, és eltalálni nem könnyű, de tanulható....én még egyre rászoktam. már rég óta bal lábbal fékezek minden autós játékban, hacsak nem kell kuplungolni. csomó idő áttenni a jobb lábat ide-oda és kénylemesebb, praktikusabb. (dirt2-ben pedig 1-2 autónál könnyebb bevenni a kanyart, ha egyszerre játszol a kettővel, pl. marokkó, pickup...)
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest