Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- VHS digitalizálás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
ALONSO11
üzenetére
alapfrekin megy, beállítás meg: 1280x1024, high-on... fsaa nélkül... most nem emlékszem, hogy ezt itt lehet-e állítani, de alapból mindenhol ki szoktam kapcsolni, minden mást meg maxra teszek és, ha jól megy a játék, akkor úgy marad
elég jól megy: folyamatos a játék win7 64bit alatt... replay-ek kiiktatása előtt viszont megvolt a lag rendesen... nem mondom: időnként ránt egy picit (főleg, ha sok ai van egyszerre a közelben), de ez nem befolyásol különösebben semmit... kicsit szétszakad a mezőny és már stabilan jól megy
(tegnapelőtt letudtam isztambult 3. helyezettként, tegnap meg asszony montreal-t pole pozícióból elsőnek
) valenciát viszont egyelőre nem szeretjük...ui: 20%-osakat csinálunk, de long race weekend-del... mi is arra használjuk az első évet, hogy szokjuk a pályákat... 10éven keresztül nem játszottam f1-es játékkal és sokat felejtettem... (követni sem követtem évekig a futamokat)
monte carlo-t viszont nem nagyon csípem egyelőre: klausztrofóbiám lesz tőle... az szerintem a profiknak és a mazochistáknak való

Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Pánik a memóriapiacon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Test Drive Unlimited [FAQ, Ph! Játékosok listája és térkép az első hszben]
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
elég jól megy: folyamatos a játék win7 64bit alatt... replay-ek kiiktatása előtt viszont megvolt a lag rendesen... nem mondom: időnként ránt egy picit (főleg, ha sok ai van egyszerre a közelben), de ez nem befolyásol különösebben semmit... kicsit szétszakad a mezőny és már stabilan jól megy
(tegnapelőtt letudtam isztambult 3. helyezettként, tegnap meg asszony montreal-t pole pozícióból elsőnek
) valenciát viszont egyelőre nem szeretjük...