Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
addikt
Hali!
Tegnap raktam fel e remek játékot, ma már tudtam is vele foglalkozni! A játék grafikájával és menetével meg vagyok elégedve, úgy tűnik, hogy akadozások sincsenek. Egy versenyhétvégét letudtam a Force Indiánál, 8. lettem!
Gondoltam, mára elég is lesz ennyi, azonban ért a meglepetés: nem tudom elmenteni a játékot, ahol épp tartok. Mondom ez remek, de végül kiléptem, még az első játéknál nem olyan gáz. Aztán most látom, hogy van regisztrálni kell, de magyarként nem lehet és látom van külön offline mód is, csak itt kell egyet-mást állítgatni. Arra lennék kíváncsi, hogy aki már offlineban játszik, az mit tapasztalt? Vannak hátulütői, tehát adódhat a beállítások megváltoztatásával bármiféle probléma?
Ja, és most nem tudom eldönteni, hogy ez az offline profil eredetileg tilos vagy sem?
Köszönöm előre is, aki szán rám időt!

Új hozzászólás Aktív témák
- 1db nagyon apró fekete pötty a képen - Eizo EV2450 24" IPS fekete - HDMI - PIVOT - Made in Japan
- Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- X1 Yoga 9th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1240P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS - Lian Li Galahad AIO SL Edition 360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gondoltam, mára elég is lesz ennyi, azonban ért a meglepetés: nem tudom elmenteni a játékot, ahol épp tartok. Mondom ez remek, de végül kiléptem, még az első játéknál nem olyan gáz. Aztán most látom, hogy van regisztrálni kell, de magyarként nem lehet és látom van külön offline mód is, csak itt kell egyet-mást állítgatni. Arra lennék kíváncsi, hogy aki már offlineban játszik, az mit tapasztalt? Vannak hátulütői, tehát adódhat a beállítások megváltoztatásával bármiféle probléma?