- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
addikt
Hali!
Tegnap raktam fel e remek játékot, ma már tudtam is vele foglalkozni! A játék grafikájával és menetével meg vagyok elégedve, úgy tűnik, hogy akadozások sincsenek. Egy versenyhétvégét letudtam a Force Indiánál, 8. lettem!
Gondoltam, mára elég is lesz ennyi, azonban ért a meglepetés: nem tudom elmenteni a játékot, ahol épp tartok. Mondom ez remek, de végül kiléptem, még az első játéknál nem olyan gáz. Aztán most látom, hogy van regisztrálni kell, de magyarként nem lehet és látom van külön offline mód is, csak itt kell egyet-mást állítgatni. Arra lennék kíváncsi, hogy aki már offlineban játszik, az mit tapasztalt? Vannak hátulütői, tehát adódhat a beállítások megváltoztatásával bármiféle probléma?
Ja, és most nem tudom eldönteni, hogy ez az offline profil eredetileg tilos vagy sem?Köszönöm előre is, aki szán rám időt!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Milyen routert?
- EAFC 25
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- iPhone topik
- Könyvajánló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest