Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
Crazyman33
üzenetére
Teljesen jogosan lett áthelyezve, alapból hülyeség volt only konzol-ba nyitni a fórumot.. nem is értem miért is lett oda nyitva, max azért, mert aki nyitotta boxon játszik.
Ahogy észrevettem az összes játék ami multiplatformos az pc játékba kerül és nem azért hogy a konzolosokkal kicsesszenek, de én pl bad company 2 topicba nem láttam még egy konzolost se, aki segítséget vagy bármit kért volna, ezeket szerintem az xbox360 topicba dumálják meg az emberek. Az indok tényleg nem okés hogy csak pc-re lehetett előrendelni, de nemhiszem hogy ennek a cselekedetnek hátsó szándéka lett volna. Alapvetően nem is kellett volna külön konzol külön pc, elég lett volna játékok címszó alatt azt úgy is tudja az ember melyik mire jött ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Automobilista 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hardcore café
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- VGA kibeszélő offtopik
- Építő/felújító topik
- Hálózatokról alaposan
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ahogy észrevettem az összes játék ami multiplatformos az pc játékba kerül és nem azért hogy a konzolosokkal kicsesszenek, de én pl bad company 2 topicba nem láttam még egy konzolost se, aki segítséget vagy bármit kért volna, ezeket szerintem az xbox360 topicba dumálják meg az emberek. Az indok tényleg nem okés hogy csak pc-re lehetett előrendelni, de nemhiszem hogy ennek a cselekedetnek hátsó szándéka lett volna. Alapvetően nem is kellett volna külön konzol külön pc, elég lett volna játékok címszó alatt azt úgy is tudja az ember melyik mire jött ki.