Hirdetés
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
Crazyman33 #165 üzenetére
Teljesen jogosan lett áthelyezve, alapból hülyeség volt only konzol-ba nyitni a fórumot.. nem is értem miért is lett oda nyitva, max azért, mert aki nyitotta boxon játszik.
Ahogy észrevettem az összes játék ami multiplatformos az pc játékba kerül és nem azért hogy a konzolosokkal kicsesszenek, de én pl bad company 2 topicba nem láttam még egy konzolost se, aki segítséget vagy bármit kért volna, ezeket szerintem az xbox360 topicba dumálják meg az emberek. Az indok tényleg nem okés hogy csak pc-re lehetett előrendelni, de nemhiszem hogy ennek a cselekedetnek hátsó szándéka lett volna. Alapvetően nem is kellett volna külön konzol külön pc, elég lett volna játékok címszó alatt azt úgy is tudja az ember melyik mire jött ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Napelem
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Saab, Volvo topik
- További aktív témák...
- HP 230 vezeték nélküli fekete billentyűzet
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- Dell G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, makulátlan állapotban, bővítve 24gb ram/1TB SSD
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- MSI G321Q Gaming IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest