- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soma314
tag
válasz
kenwood #14939 üzenetére
én annak idején egyben vizsgáztam, ezért csak arról van tapasztalatom
az ICND2-ben vannak témák, ami az ICND1-re épülnek, ezért lehet, hogy az "egybe vizsgán" több a komplex kérdés
szerintem a lényegi különbség nem a vizsgában, hanem a felkészülésre adott időben van
ha valami (munkahely, saját siker éhség, bizonytalanság) arra késztet, hogy a legrövidebb időn belül, ha úgy tetszik, a legkevesebb energia befektetéssel legyen egy papír a kezedben, akkor a legjobb az ICND1-en túlesni.
Ebből esetleg ki is derülhet, hogy ha nem fekszik ez a szakma és kevést pénzt/időt buktál el.Az ICND1-el meglesz a CCENT tanusítvány, ami több esetben előfeltétel egyes CCNA szintű vizsgákhoz.
Tehát, ha mondjuk te tervezői ágon szeretnél a legegyszerűbben CCDA-t szerezni, akkor az ICND1 és utána a CCDA vizsga.De ugyanez igaz a wifi, security, ipari ágra is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged