Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
Norbi46 #14341 üzenetére
WR300n beállításaiban a Setup alatt a Network setup részben legörgetsz, ott van statikus DNS.
[Csatoltam egy file-t], nyisd meg PT-ben, nézz szét a szerveren meg a laptopon meg minden eszközön egyesével.
Ha a laptopon beírod parancssorba, hogy nslookup index.hu akkor 1.1.1.1-et ad vissza a szerver, ha böngészőbe beírod hogy index.hu akkor betölt egy egyszerú lapot a szerveren. Nézd meg mi mivel, hogy és miért van összekötve, mi hogy van beállítva. Ez egy példa, az élettel való egyezés teljesen kizárt. Csak elvi demonstráció, abból is csak elnagyolt.De szerintem írd le inkább mi a feladatod. Mert olyan pl. hogy "internet szimulálás" hogy úgy nézzen ki mintha a WR300n-nek lenne "internethozzáférése" olyan nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest