- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
válasz
TommyNagz #13588 üzenetére
Én most a következőket tervezem:
1. végiolvasom a cert guide-et. elöször nem tanulás jelleggel, csak elolvasom.
2. Video: CBT, végignézem azt is, de szerintem az INE sokkal jobb, részletesebb. Keith Bogart-nak van CCNP-s videoja.
3. Ezek után megnézem mi van blueprintben , és ha ugy gondolom, hogy van olyan topik ami semelyikben sem volt benne arra rákeresek.
4. Összegyüjtött anyagok benyalása, laborozás 1000-elez csak a route-ra vonatkozik, mivel azt szeretném elöször megcsinálni.
Jelenleg ez a terv!Változásrol nem hallottam, de ha tervezik a változást a jeleznin szokták az oldalon, de én most nem látok ilyet. de ez a kérdés engem is érdekelne....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest