Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyNagz
senior tag
Sziasztok! (Elnézést a duplázásért)
Gondolkodom azon, hogy amíg friss az élmény, elkezdjem a CCNP R&S-t. Ti miből tanultatok rá? Megmondom, mi a bajom. A jó vaskos Odom könyv nem nekem való, maximum ha valamit nem értek, átnyálazom az adott részt, de én túl autista módon olvasok ahhoz, hogy abból készüljek (tehát nagyon nagyon lassan olvasok sajnos, ha tananyagról van szó, de legalább alaposan). CCNA-ra CBT Nuggets videókból tanultam, ami nagyon jó, nagyon érthető, de sajnos nagyon kevés is. Sok olyan fogalom jött szembe, amiről nem volt szó az anyagban. Ti miből készültetek a P-re?
Ezen kívül:
-Lassan új verzió lesz a CCNP R&S-ből, ha minden igaz. Mikor? (nem találtam erre megfelelő infót)
-Mivel 3 vizsgából áll a képesítés, mi van, ha az egyik még előző verziós, a másik kettő pedig már az új? Ha a 3-ból 1-et megcsinálok, és közben van egy verzióváltás, akkor az a vizsgám kuka?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245K + TeamGroup Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Új Bontatlan Xbox Series X 1TB 2év gyártói gar! + Beszámítás (apple cuccok)
- Google Pixel 10 Pro XL 5G 256GB Jédezöld, 2 Év Garancia, Független, Használt, 3 hónapos
- Simagic P-2000 100nm hidraulikus sim racing pedal + haptic motorok
- Ujabb Prémium ólacska INGYEN MPL-el Phanteks XT PRO ULTRA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
FecoGee
crok