Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soma314
tag
válasz
cisco007 #12846 üzenetére
Ha a szimulátorok / emulátorok (bár az általad felsoroltak közül egyetlen egy a szimulátor, a többi emulátor) a téma, akkor még van pár dolog, aminek érdemes utána nézni:
- IOU, IOL (IOS on UNIX/LINUX)
- virtuális routerek futtatása hyperviser-en
-UnetlabA VPN önmagában akkora téma, ami kimeríthetetlen, esetleg egy szakdolgozat, ezek általános bemutatására alkalmas. De én kivennék közölük egyek, és azt mutatnám be részletesen.
A WLAN-hez bár nem értek, de szerintem az is eléggé összetett téma. Egyébként már eleve rossz a hozzáállás mérnökileg, ha a termékből akarsz tervezni (buttom up tervezés) és nem a feladathoz kiválasztani az "ideális" terméket a tervezés során.
Én a helyedben maradnék a szimulátorok / emulátorok használatánál és bemutatni, hogy milyen hasznos lehet ez egy új rendszer bevezetése előtt a tesztelés során még a staging előtt. Vagy egy hibakeresésnél, troubleshooting-nál, hogy az éles rendszeren történő változtatás előtt, annak virtuális modelljén végigcsinálva előre nem várt következmények is felismerhetőek.
Nyilvánvaló, hogy az oktatásban van a legnagyobb szerepük, de szerintem a fenti modellezésről lehetne egy szép dolgozatot összeröffenteni. És még szerintem eredeti téma is lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Windows 11
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen házat vegyek?
- Óvodások homokozója
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- D-Link DGS-108 8 portos fémházas GB Switch sose használt
- Unifi USW-Flex-Mini 5 portos GB Switch, PoE betáplálás
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO5650u 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 110.000ft!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest