Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
Meglepődtem, amit írtál Svájccal kapcsolatban, miszerint ott is utálják egymást az emberek. Én pont, azért gondolkodnék el a külföldi élet mellett, hogy hátha nyugatabbra, a jobb életszínvonal miatt, talán kevésbé marják az emberek egymást, kevésbé egoisták, rosszindulatúak egymáshoz az emberek. Sokszor hallani, hogy nyugatabbra, sokkal kellemesebb, nyugodtabb az élet. Engem pont ez vonzana inkább. Kicsit már unom, hogy az itthoni negatív, rosszindulatú hozzáállást.
Amúgy, ha gondoljátok, lehet érdemesebb lenne átmenni, mondjuk, ebbe a topikba: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest