- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
Proci85 #16673 üzenetére
Ez nekem lett volna szánva, gondolom. Köszi! A gyorsaság fontos lenne a korom miatt, emiatt erősen gondolkodok rajta, hogy felmondok, hogy intenzíven tudjak tanulni. Nyilván, ha van értelme, nem kidobott pénz, akkor áldoznék rá, kicsit nagyobb összeget is, ha jó eséllyel megtérül. A megtakarított pénzemet úgyse tudom lakásba fektetni, hitel beugróra, mert olyan lakásárak vannak, illetve nem adnának annyi hitelt se a mostani fizummal, semmi elég lenne. Akkor tényleg érdemes lenne felvennem a kapcsolatot BA-sal, bár én debreceni vagyok.
#16675 lorcsi
Milyen szakmánál van ilyen? -
SOAD19
addikt
válasz
FecoGee #16670 üzenetére
Szia!
Köszi! Hát igen, nem volt könnyű anno meló mellett megcsinálni a CCENT-t, főleg, hogy az angolom se volt erős. Sajna a CCNA nem lett meg, pedig nem sok híja volt. A cél igazából az lenne, hogy el is tudjak helyezkedni. De amúgy, tetszett a CISCO, a hálózatok világa, alapjai, persze néha azért kicsit túl tömény volt, túl mélyre belement az egyes dolgokba. Te milyen irányt vennél, ha 39 lennél mint én, azaz szorít az idő?
-
SOAD19
addikt
válasz
Proci85 #16668 üzenetére
Hát nem egyszerű a vizsga, pedig én anno még külön csináltam.
De nem vagyok IT-s, és nem ártana valami olyan dolgot tanulni, ami után kapok egy papírt, hogy értek hozzá. Amúgy nem rossz, ez a Cisco-s történet, de néha én is éreztem, hogy túlzottan mélyen belemegy a dolgok kitárgyalásába. Szerinted milyen más irányba lenne még érdemes elindulni, amivel el is lehet helyezkedni IT-s előképzettség, diploma nélkül? -
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Érdemes még Cisco vonalon elindulni 39 évesen? Anno megcsináltam a CCENT-t, de a CCNA nem lett meg. Aztán annyiban maradt, és a CCENT is lejárt már rég. Mibe kellene elkezdenem tanulni, mert kezdeni kellene valamit az életemmel, kezd elegem lenni a raktári melóból? Infó előképzettségem nincs, van egy diplomám, de hülye voltam hozzá, és inkább nem erőltettem. Jól jönne valami tanács, hogy merre kellene elindulnom. Látom új könyvet is be kell szereznem, ha CISCO vonalon maradok. Pedig az előzőből, kb. 2 éve már a felét kihjegyzeteltem, csak megint annyiban maradt, megint kicsúsztam az időből.
-
SOAD19
addikt
válasz
Hedgehanter #16270 üzenetére
Köszi! Igen, ahogy nézem az első 15-16 fejezet ameddig eljutottam gyakorlatilag copy/paste.
-
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Újra megpróbálkoznék a CCNA-jel. Jó pár éve már megcsináltam a CCENT-t, de a CCNA 2020. februárjában sajna nem lett meg. Már nem volt időm egy újabb vizsgával próbálkozni, hogy hátha másodjára meglesz, mert pont akkor volt váltás a 200-301-re. A kérdésem az lenne, hogy lehet tudni, hogy mikor várható újabb váltás, nem lenne jó belefutni, hogy a felkészülés közben újabb váltás történjen. Próbáltam rákeresni, de nem találtam nyomát, hogy terveznék a váltást, de szeretnék biztosra menni, hátha Nektek jobb forrásaitok vannak.
-
SOAD19
addikt
válasz
kenwood #15364 üzenetére
Csodás! 21-én vizsgáztam CCNA-ből (200-125-ből, CCENT meglett korábban), de sajna nem lett meg (683 ponton lett, 811-től lett volna meg). Az én hibám, eltököltem az időt. Szerintem az eddigi 50-60 környéki kérdés is bőven elég volt, főleg, hogy sok elég beforgatós, amin gondolkodni kell.
Rákérdezett a vizsga pl. az EIGRP K1, K2... értékekre, hogy mit képviselnek. Fogalmam se volt, hazajöttem rákerestem a pdf formátumú könyvben és nem volt benne. Vagy pl. rákérdezett, hogy mi a másik elnevezése a RIP/distance vectornak (Belmann-Ford). Ezt speciel tudtam, sejtettem, hogy erre rákérdezhetnek a vizsgán.
Hátha majd módosítanak, csökkentenek majd a kérdések számán, mert szerintem így elég sokan el fognak vérezni a vizsgán.(#15362) Mariusxx
Azt nem értem, hogy miért lehet külön-külön is megvenni a két kötetet?! Most már csak egyben lehet letenni a CCNA-t, nem? -
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata, hallot jót/rosszat a Szirtes Technologies Ltd.-ről? Ez ill. a Traing360 jöhet szóba, mint vizsgahelyszín a kinézett időpont miatt (CCENT). Előbbit preferálnám a megközelíthetőség miatt, jóval közelebb van a Nyugatihoz.
-
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Nem tud valamelyikőtök arról valamit, hogy miért nincs egy választható időpont CCENT-re egyik vizsgaközpontnál se? A vue.com-ra újra felnéztem, mert pár héten belül szeretnék egy próbát tenni. Pár héttel ezelőtt még voltak felrakva időpontok több helyen is, de most nincs. Nyári szünet miatt esetleg?
-
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Idén szeretnék megpróbálkozni egy CCENT vizsgával. Most megnéztem, hogy decemberben lenne-e időpont, de csak okt. 30 ill. egy novemberi időpont van, ami választható. Decembertől kezdődően több hónapra nincs megadva választható vizsgaidőpont. Jól gondolom, hogy azért, mert mindig csak 1 hónapra előre raknak fel egy-két időpontot? Illetve, miért csak Debrecent adta meg, mint vizsgahelyszínt Mo-n?
Ez a 2. kérdés mondjuk lényegtelen részemről, mivel debreceni vagyok, csak furcsálltam, hogy Bp-et, miért nem mutatta.
-
SOAD19
addikt
Ettől még, az ottaniak gondolhatják így. Mint, ahogy idehaza is. Hogy majd jönnek a bevándorlók, románok, ukránok, és elveszik a munkát a magyarok elől.
(#12603) kowika87 Kár, hogy ilyen rossz tapasztalatokkal "gazdagodtál". Tényleg, nagyon meg kell gondolni, hogy ki merjen-e az ember menni külföldre. Ha jól gondolom, te Angliáról írtál?!
-
SOAD19
addikt
Meglepődtem, amit írtál Svájccal kapcsolatban, miszerint ott is utálják egymást az emberek. Én pont, azért gondolkodnék el a külföldi élet mellett, hogy hátha nyugatabbra, a jobb életszínvonal miatt, talán kevésbé marják az emberek egymást, kevésbé egoisták, rosszindulatúak egymáshoz az emberek. Sokszor hallani, hogy nyugatabbra, sokkal kellemesebb, nyugodtabb az élet. Engem pont ez vonzana inkább. Kicsit már unom, hogy az itthoni negatív, rosszindulatú hozzáállást.
Amúgy, ha gondoljátok, lehet érdemesebb lenne átmenni, mondjuk, ebbe a topikba: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - 1 év garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged