Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
stopperos
senior tag
Leírtam korábban, de a lényeg: Gyenge a processzor és gyorsan megtelik a NAT tábla, tehát érzékeny a kapcsolatok számára. Lehet torrentezni rajta, csak nem 300 kapcsolattal, meg uT protokollal, meg hasonlókkal. 50 kapcsolattal pl biztos repeszteni fog.
Ha nincs szükséged telefonra és IP tévére, akkor maradj a régi összeállításodnál. Én rossz véleménnyel vagyok róla, mondjuk nálunk a koliba nem átlagos a felhasználás, de még egy ADSL2+ is stabilabb volt ennél (az volt korábban). A külön (és csak) kábelmodemes eszközök sokkal jobbak.
Cáfolatokat elfogadok, mert böngészésre és pár dolog letöltésére teljesen jó. De ha VPN és SSH kell, akkor felejtős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest