Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-12-01 16:34:44

LOGOUT.hu

"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7362) Fire/SOUL/CD válasza ƵøŁĭ (#7361) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Az, hogy a kernel debugger-el van gondja, az a kisebb gond, mert más progiknak is vannak gondjai vele, de ott lehet mit kezdeni vele(Bitdefender és KIS is blokkolja elsőre, de van lehetőség orvosolni, utána no problem), viszont az már közel sem kis gond, hogy önhatalmúlag letakarít állományokat, anélkül, hogy megkérdezne, hisz ha kérdezett volna, akkor nyilván nem mondom neki, hogy takarítsa le. A naplóban volt a bejegyzés, hogy mi is történt.

A hálózatoknál is vannak érdekes dolgok, nevezetesen -és remélem, hogy ez csak bug és nem feature-, hogy feldobja az ablakot, hogy mit is akarok kezdeni az adott új kapcsolattal, viszont 10-15sec várakozás után kérdés nélkül bezárja ezt az ablakot és automatikusan tiltja/blokkolja stb. :F

Szvsz lehet, hogy pont ugyanez történt, amikor az említett fájlt letakarította, azaz feldobta az ablakot, csak épp nem voltam a gépnél, várt 10-15sec-et aztán bezárta az ablakot és letakarította.
Na most ez ugye semmilyen formában nem jó eljárás(remélhetőle hiba és nem eljárás)...

Talán blattida tud rá valami megoldást javasolni avagy jobb híján jelenteni a hibát a fejlesztőknek.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.