- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- PICO PSU kérdések
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
válasz
Stephan89 #6852 üzenetére
Még valami. A weboldalakon található fertőzések, pl. scriptek, java exploitok stb. ellen védelmet nyújt a CIS? Mert ha lefut, elvileg módosítja a böngészőt, a cis meg engedélyezi, mert megbízható alkalmazás. Olvastam már ilyenről, hogy egy weblap megnyitásával elérték, hogy elinduljon a számológép (calc.exe) a Windowsban. Ez csak egy teszt volt, de ennyi erővel bármit megtehettek volna.
A NIS behatolásvédelme hasonlókra figyelt és nálam már lőtt is le ilyen támadást.Egyébként a CIS tűzfalát és a defense+ is biztonságos módban használom, mivel nekem jobb, ha ő dönt helyettem és csak ritkán kérdez, használni akarom a gépet, nem a riasztásokkal foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest