- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erhas01
tag
válasz
blattida #6564 üzenetére
Üdv:
A Comodo Firewall általam kijelölt, vagy a saját telepített mappájában láttam, van három fájl ( az alap beállítás talán ) , a
Firewall Security, Internet Security, Proaktive Security.
Ezeket ( , mert eddig nem volt rá szükség )
le kell törölnöm,
hozzá se nyúljakEz az?
A konfigurációs fájlokat ne töröld ki!
Akkor azt hagyom!Aktiváltam a saját konfigurációt!
Frissítettem a Firewall és most érzésre borzasztó lassan nyit meg minden weboldalt. A programok már célban vannak, haladok!Üvd: erhas01
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- LG NanoCell 43" NANO76 4K TV HDR Smart (108 cm)csere is érdekel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest