Új hozzászólás Aktív témák

• Razim K.

tag

Üdvözletem a jónépnek! :)

Nos olyat tettem,amire valaki azt fogja mondani,hogy bolond vagyok,más pedig helyeselni fog majd :DDD

-van regisztrált,eredeti BitDefender-Internetsecurity -m,DDDE...frissítettem azt a 2012-es verzióra,s jöttek a szokásos BitDefender kezdeti problémái...
    PL. lassította a netem,a gépem és ...hogy egyszerűen fejezzem ki magam ... idióta lett :(((
    Ráadásul rákerült a gépemre pár dolog,amit nem kívánok a netre engedni ;)
    ...s ugye köztudott az is,hogy a BitDef. tűzfala...nem is nagyon mondható tűzfalnak,pláne,hogy csak 24óráig jegyzi meg a dolgokat,aztán hiába állítom be,kiengedi a netre a dolgaim,amit nem szeretnék ,hogy kimenjen.

Úgyhogy fogtam,leszedtem és immár 1 hete felraktam a CIS-t! :K
    A konf. Proaktívra
    Antivírus valós idejűre
    Def.+ Biztonságosra
    Tűzfal Biztonságosra

állítva

Leaktestet lefuttattam és 340/340 -pontot kaptam,vagyis elégedett vagyok :C

A kérdéseim viszont a következőek:

Elég vírusvédelmet ad immáron a CIS,tehát mondható kifejlettnek az AV része,vagy esetleg többre mennék,csak COMODO tűzfal és BitDef AV párossal?

Engem most nem igazán érdekel,hogy esetleg a CIS AV ellenőrző része lassú...kit érdekel??? ...legyen jó a felismerése és pont. -tőlem átnézheti a gépet 3-4 órán keresztül is,nem zavar,legalább alapos.

Engem csupán az érdekel,hogy mit javasoltok abból a szempontból,hogy CIS,vagy COMODO tűzfal és BitDef AV?

-mindkét esetben kérek magyarázatot is:)
    Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés