Hirdetés
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
Igen, mert a régebbi mintákon kevésbé teljesít jól és ez az első vb tesztje.
Mondjuk amit nem fog meg az av, az úgysem jut át a viselkedés elemzés vagy a felhő után.
Sőt, én arra számítottam, hogy lesznek fals riasztásai is, ami nem jött be, de ez jó, hiszen az 5-ös AV része rengeteget fejlődött.
riki
Mint ahogy az av topikban is írtam, ennek a tesztnek csak reklám szempontjából van jelentősége, emiatt ne háborodj fel, már csak azért se, mert teljesen más tesztmetodika szerint dolgoznak, teljesen más mintákon, így az eltérés nem számon kérhető, szerintem.
Az Emsi is bukta, igaz, hogy ők az FP-k miatt...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- CREALITY Ender-3 V3 KE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)