- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
1. Mi köze az újság teszteknek a korábbi HSZ-omhoz? Engem is hidegen hagynak amúgy.
2. Tudod mennyi az esély, hogy egyazon védelmi progi ugyanolyan eredményt produkáljon a régi ill. új teszteléssel(ha csak a tesztek számát nézem is, nem hogy az eljárást)? Számold ki...(Meg azt is, hogy 2 vagy több szinte vagy teljesen ugyanazt az eredményt hozza)
3. Azt a tesztet már régebben megnéztem(forráskód is van benne), némelyik eljárás annyira primitív(és igazából érthetetlen is, hogy miért lenne veszélyes), hogy nem is csodálkozom rajta, hogy egyes szoftverek nem is foglalkoznak vele.
4. Az RVS köszöni jól szuperál, épp ma frissítettem új build-re
5. Én is tudok olyan "terminátor tesztet" készíteni, amit teljesen mindegy milyen AV meg virtuális gép meg stb alatt futtatsz, mert ha megengeded hogy fusson, akkor ledarálja a HDD-t...Szóval az eredmények teljesen értéktelenek számomra(nem az érdekel, hogy melyik progi milyen eredményt ér(t) el és nem is a rangsor bántja a szemem), csak ilyen egyezés nem lehet(ne).
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest