Új hozzászólás Aktív témák

• Lóri papagáj

csendes tag

válasz Dr.Én #1190 üzenetére

Neked valami ilyesmi szabály kellene (kép), amit a Utorrent egyik fórumán talált leírás alapján csináltam (illetve pontosan ugyanaz). Nem az IP-d a baj, nem is a globális tűzfalszabályod rossz, hanem az a tűzfal szabálykészlet nem működik mindenkinél, ami a Comodo fórumán van. Nálam épp a 31030-as a fixált utorrent figyelőport, az látszik a képen, de az IP, az aztán tökmindegy. Nekem nincs is routerem, mindig más a publikus IP-m, amit a DSL-poolból automatikusan oszt a kiszolgáló, de routerrel is működne a dolog. (Az UPnP-d okés a routerben, hiszen egy ideig tudsz seedelni, majd szétesik a kommunikáció, ez jeleleg nálad törvényszerűen így működik.) Még az kell hozzá, hogy a CIS - Tűzfal - Tűzfal feladatok (Egyszerű)-ben a Rejtett Portok Varázslójában a középső, "eseti alapon rejtse a portjaimat" legyen beállítva (amit a P2P hálózatokhoz ajánl a Comodo), mert például a teljes rejtés (alsó opció) akadályozni fog, mert olyan jól elrejti a portjaidat, hogy a peerek kliense sem biztos, hogy rád talál! :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés