- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
attak79 #11283 üzenetére
Szia!
Nemrég pont ebbe futottam bele én is. Sok torrentkliens képes tiltólistát használni, a Qbit is. Azt hiszem, a listát kézzel kell letölteni és frissíteni mindig. De nem biztos, hátha valaki meg tudja mondani.
PeerBlock - A beállításoknál figyelj oda, mert nekem például sikerült letiltanom valamelyik extra listával az nCore-t, megállt a föltöltés, és az oldalra bejelentkezve is azt mutatta, hogy nem seedelek.
Már nem használom a PeerBlockot, és a Malwarebytes-ot sem engedem a géppel indulni mióta lejárt a próbaidőszak, mert állandóan zaklatott a fals figyelmeztetéseivel, mégsincs semmi kártevő a gépen. Arra gondoltam, hogy az MBAM pszichológiai hedviselésbe kezdett, hogy fizessek a programért.
A CIS is tud tiltólistát kezelni. Leírás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest