- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
polonic
félisten
Bittorrentet próbáld ki, ugyanolyan mint utorrent. De van mellé valami DNA cucc, ami nemtom mi lehet, valami letöltéseket gyorsítja. Egy biztos nálam jön fullal. uTorrent meg nem. Ma lett kipróbálva pont, rendszertelepítés volt. Először utorrentet raktam fel, az 30-al max. Most bittorrent van és jön 1,1 megával.
Próbálja ki más is a bittorrentet, hátha bejön neki is! -
szente
addikt
hali
kicsit felháborító dolognak tartom,hogy 10-20kB/s-el jön utorrentel a cucc és 1kB/s-el megy fel.közben egy weboldal mire betölt kb 5 perc.ha kikapcsolom az utorrentet,akkor helyre áll a rend...nem hiszem hogy ennyire lefoglalná a sávszélt ez a kis adatcsere...
üdv -
koxes
tag
http://upcp2p.blog.hu/
-
FefeeX
veterán
Lehet el kéne kezdeni szivatni a UPC-t... Mindenki max sávszéllel töltene valami FTP-t egész nap, aztán törölni és újra és újra...
HC töltőkhöz meg annyit, hogy nem akarok 300 gigákat tölteni havonta, 60-80ban megvolt a forgalmam, de ezek a csicskák már ezt is korlátozzák. Nem az a lényeg nekem hogy meglegyen egy hónap alatt a cucc, hanem ha valami kell azt gyorsan le tudjam szedni, nem pedig 10k-val. -
Blackmate
őstag
-
Blackmate
őstag
Ki használja a webtáros szolgáltatást? Azért érdeklődöm, mert jelenleg a 4GB-ért havi 550 HUF nem tűnik soknak. Az érdekelne, hogy feltölteni csak web-en keresztül itt lehet, vagy mondjuk ftp-n is? A feltöltött cuccokról lehet egy "értelmes" direkt linket csinálni? Találtam 1-2 feltöltött dolgot, de azok mind fotó galériák voltak. Mennyivel lehet onnan leszedni a dolgokat?
-
koxes
tag
mettöl meddig van p2p korlát?
-
g@bo
nagyúr
tárhelyből nincs. csak azért fizetni havi +ezreket, hogy 1000 esetből egyszer jó ha gyors....
ebből él az upc.
eladja a "gyors" netet, aztán az előfizetők töredéke nem használja ki.
kihasználni annyit jelentene, hogy az esetek többségében a lehetőségeiddel maximálisan élsz is.
30 napból nézd meg, átlagosan mennyit megy a neted csutkán.
-
Jadro
veterán
Néha jó az. Online filmeknél, vagy ha éppen multizol és új mapokat ránt le a game a szerverről. Ilyenkor utálok várni.
De ha éppne letöltesz valamit és bekorlátozod akkor mellette elfér még más is. Ilyenkor is jó a nagyobb sávszélesség. Különben meg sávszélességből és tárhelyből nincs olyan hogy elég.
-
-
BullZeye
veterán
1 vagy az 1000ből akinek akármilyen baja is van Digivel, ráadásul neked nincs is digid, csak nővérednél nézted néha a TVt
Nekem 2 hete van Digi Net, elötte 5 évig volt Chello (persze ahol tudtak átbasztak és többet is kellett fizetni ,mert ugye náluk ez a módi) azóta simán tudok le és feltölteni, sose szakadt meg mióta meg van és be van állítva router, azóta nem szakadt meg, és nem ment el a net.
TVről nem tudok mit mondani, de ez CHELLO pro és kontra nem DIGI TV/UPC TV pro és kontra. A Chello KONTRA részénél jön a DIGI
mert téged még lehet nem korlátoztak, majd akkor nézném meg a buksidat, mikor 10 kilóval tudsz letölteni P2P, és 150kilóval FTPn. Megjegyzem én eddig akárhányszor hívtam UPC-t mindig, de télleg mindig megvárakoztattak, és legalább fél órákat ment a zene.
Digi Tvre nem tok mit mondani, mert nincs ... UPCs tévénk van, és halkan jegyzem meg, hogy most tértek át egy mittomé milyen rendszerre, aminek a következménye az lett, hogy nekem kevesebb adóm lett a TVmen, amire persze azt ígérték hogy átmeneti és 1-2 nap és visszakapom, nah ez volt ma 2 (vagy már 3?) hónapja
Egyébként éld a kis életedet a 6200 forintos 10mbites neteddel míg be nem lassítanak, én pedig 3500 forintért élem a kis 30/27 mbites netemmel jó barátságban ^^
-
tomp
félisten
Na mostmár megjavult.
Érdekes, ezek a zuhanások. Most csinálnak vmit, vagy hirtelen giga terhelést kap a háló? -
Bdanyy
addikt
De azért baromi kevés embernek van egyelőre még csak lehetősége is digire váltani, és a panel miatt eleve a családi házasak kilőve. Ma hajnali 4 körül legalább ftpn jött normálisan a cucc, mármint nem 2500 al, hanem végrer egyáltalán 2000 fölöt stabilan, már ennek is örültem
-
KMT
addikt
Csak a legritkább esetben töltök magyar tracker-ről. Nagy igénytelenség van a legtöbben, főleg zene terén...
Plusz engem nem is az zavar, hogy nem 10-20 mbit-tel jön le (kivárom én), hanem az, hogy olyan lassú felfele, hogy nem tudom tartani az arányt, és ez szinte folyamatos szídeléssel kell kompenzálnom. -
-
válasz
Apollyon #8865 üzenetére
hát, kíváncsi leszek a fejleményekre...
elfogulatlan szemlélődő ként úgy látom, hogy a upc jelenleg többnyire azoktól az ügyfeletől "szabadul(t) meg", akik a p2p használatával jelentősen "terhelték" a hálózatát, így nagyon úgy tűnik, hogy egyenlőre nem bánják a p2p lépést, sőt lehet, hogy tapsolnak is örömükben, hogy a "problémás" ügyfelek lelépnek!
két legyet is ütnek egy csapásra; upc hálózat fellélegzik, digi hálózat terhelődik! -
Nkboy
senior tag
ha majd sok előfizető lesz a digi szolgáltatónál (és lesz, mert mindenk p2p használó azzal fenyegetőzik, hogy megy át oda
), és a 30/20 helyett gyakran lesz esetleg alig valamivel a valós sebességed 2/2 felett - és ezért nem is reklamálhatsz -, akkor mit fogsz majd mondani?
Ekkor fog eldőlni mit is tud valójában a Digi. Ha nem jön be, a lehetőség adott a váltásra.
-
Apollyon
Korrektor
Bizony benne van a pakliban hogy a "nagy áttérésnek" meglesz majd a "böjtje".
Egyébként a UPC is csak kb november-december körül vezette be ezt az új garantált sebességet, addig náluk is csak ilyen lópikula sebesség volt a biztosan garantált.Annyian meg sztem még jópár évig biztosan nem lesznek a diginél hogy leterheljék a hálózatot. UPC-nél régebben mindenhová ész nélkül kötötték be a netet, sztem többszázezer előfizetőjük van. Bár mondjuk most lehet az elmúlt pár hónapban megcsappanhatott ez a szám, de valszeg nem annyival hogy gondban legyenek.
Amúgy a p2p-t leszámítva nekem is fully megvan a 20/3.
-
olvasd végig a digi aszf leírását! a digi 20/10 esetén 1/1, a 30/20 esetén pedig 2/2 sebességet garantál, a upc pedig a névleges sebesség felét!
ha majd sok előfizető lesz a digi szolgáltatónál (és lesz, mert mindenk p2p használó azzal fenyegetőzik, hogy megy át oda), és a 30/20 helyett gyakran lesz esetleg alig valamivel a valós sebességed 2/2 felett - és ezért nem is reklamálhatsz -, akkor mit fogsz majd mondani? mert attól azért szerintem jobb a upc garantált 50%-os sebessége...
nekem 6500 ft a 10/2, ami mindig valóban annyi is! ez nálam még kereten belül van - tekintve, hogy ~ 4 év upc net alatt alig volt problémám a szolgáltatással! -
FefeeX
veterán
Hát nem tom, nekem 6 év alatt az első időkben pl havonta legalább egyszer elment egy órára a net... Ami mondjuk MMO játék közben elég idegesítő. Az utóbbi fél évben is volt egy hét amikor minden délután elment 1-1 órára. Az 1 hónap pedig nagyon gáz volt. Nyilván nem mondanám ha nem így lenne... p2p korlát meg, hát az 1.9 alfa verziós mikrotorrenttel - úgy ahogy - leküzdhető... Az a baj hogy nem használnak még elegen UDP kompatibilis programot...
-
tomp
félisten
BÚÉK!
Az is a upc hibája, hogy ha beindul a torrent, a böngészőm meghal? Vagyis inkább hullámzik. Egyszer 2percig tölt egy oldalt, de most megint jó lett. A torrent e közben normálisan jön
-
Nkboy
senior tag
Oké! De ugye itt felmerül a következő kérdés: Mi fér bele a reális keretbe?
A diginek 2500Ft a 20/10-es internet szolgáltatása. Az UPC-nek 9500Ft? a 20/3-as(nem tudom pontosan mennyi). Háromszor annyi mint a digi, ennyivel jobb is?Január huszadika körül kötik nálunk a digis szerződéseket, akkor majd lesz viszonyítási alapon.
FefeeX Nekem az UPC-vel az 5 év alatt, mióta előfizető vagyok, kb háromszor volt kimaradásom, ebből egy volt ami egy napnál tovább tartott. Most jelenleg a p2p korlát ért el hozzám is (kb két hónapja) amit így vagy úgy de kikerülök.
-
FefeeX
veterán
Mondjuk ha napokon keresztül elmenne 10-20 percekre a net, akkor lehet nem így gondolnád...
Persze szerencsére ilyenről szó nincs...
Azért sok előfizető próbálta már be a digit, és eddig szinte csak pozitívak a visszajelzések. Az ár megint csak Digi-t ajánl, p2p korlát szintén. A UPC pedig nem fogja levenni a p2p korlátot míg be nem perli valaki, igazából ez is meggondolandó dolog lehetne, összeállni 20-30an, és beperelni őket... Ezért jobb amcsiban, ahol a fogyasztóvédelem ugrik az ilyesmire és bepereli az ilyen parasztokat.
-
Nkboy
senior tag
Szerintem még felesleges vitatkozni melyik a jobb! Majd ha közel annyi előfizetővel fog rendelkezni mint az UPC, akkor már lehet következtetéseket levonni. Ha meg nem jönne be a Digi, lehet váltani másra, hisz nincs hűségnyilatkozat. Szerintem, hogy melyik szolgáltatónál maradunk, vagy melyikre váltunk, azt nagyban befolyásolja a szolgáltatások ára! Valljuk be magunknak őszintén, hogy jelen esetben a minőség másodlagos(persze ez az én véleményem!!!).
-
n0tb4d
tag
válasz
[CS]Blade2 #8849 üzenetére
Szerintem azért azt ne felejtsük el,hogy ha a DIGI-nek bejön a dolog,akkor az előfizetők megfognak oszlani,ezáltal lehet,hogy a p2p korlátot le fogja venni a UPC és a DIGI se lesz agyon terhelve,de ha le is lesz terhelve,akkor nyilván az árak miatt.
-
Puma K
nagyúr
Te összekevered a szart meg a relatíve induló, friss, feltörekvő céget...
Összekeverem?
Nem sűrűn.
Nekem nincs bajom az internettel mindig hozza a 10/2-es szintet.
Anyám meg tévézik és neki sincs baja a kábeltévé kép/hang minőségével.XII. kerben sincs DIGI.
Ameddig a fentebb leírt problémák még mindig előállnak addig semmi képpen nem fogunk DIGIre váltani. -
bnss
veterán
válasz
Hamarosan szüksége lesz a DIGI-nek még egy 20Gbps-os portra, ha ilyen ütemben terjeszkednek: [link]. Ha pedig bérel még egy ilyen vonalat, akkor nem hiszem, hogy egyhamar bekövetkezne a p2p korlátozás, hiszen épp ezzel szerez magának óriási piacot.
-
FefeeX
veterán
válasz
Nyilván ez egy ilyen dolog, főleg hogy a diginél a feltöltés is brutális... De amíg nincs annyi előfizető, addig mérföldekkel jobb, persze az időt ki kell várni...
-
FefeeX
veterán
Adnak a véleményedre? Akkor elmesélem a UPC történetem:
Anno még 5-6 éve, 512/128nál köttettem be a Chellot. 2 hét volt, míg tényleg jöttek és be is kötötték. Ez nem a Digi nyomoréksága, csak egyelőre sokkal kisebb a cég, mint a UPC, nem igaz hogy ezt az emberek nem értik meg... Nem kell hozzá egyetem...
A net minősége az első időszakban elég sok kívánnivalót hagyott maga után, állandóan elment a net, volt hogy 1 hónapig nem volt netem, de kifizettették... Adnak a véleményre? Úgy beszéltek anno az ügyfélszolgálaton az ügyféllel, mintha a seggéből rántották volna ki... (na ilyen szempontból a T a vezető, ahol megkérdőjelezik azt is, hogy 220-ba dugtad a modemet...)
A tévéadás minősége azóta is változó, valamint a szolgáltatás nem bír el két tévét meg internetet egyszerre, akkor már pöttyöződik az adás. Ami plazmán bizony sokkal sz@rabb, mint az általad leírt dolgok. A jelenlegi ügyfélszolgálat pedig, mikor milyen, szerencsére már sokkal több jófej ügyintéző van, de még mindig sok ott is a bunkó.
Emellett, az hagyján hogy a net messze nem 20/3 szinte soha, de még a rohadt p2p korlátozást is behúzták, nem is kicsit, mint rég, hogy 40-50k-val tölthess, hanem 1-2k-ra... Sz@rnak ott a Te véleményedre hidd el, az a lényeg hogy minél olcsóbban minél többet kaszálhassanak.
Ha már havi 12k-t fizetek, lehetne normális a tévé és a net szolgáltatás is. Diginél kb ugyanezzel a minőséggel találkozol, gyorsabb net, több csatorna, kevesebb mint félár, nincs p2p korlát vs. kicsit lassabb bekötés. Szerintem egyértelmű a választás...
Az egyetlen probléma, hogy VII. kerben nincs digi... De hát a chello is így kezdett anno. A lényeg hogy Te összekevered a szart meg a relatíve induló, friss, feltörekvő céget...
-
Puma K
nagyúr
Már nem azért de a DIGI elég szar.
Növéreméknek bekötötték nagy kegyesen 2 hét után a tévét meg a netet...
1 kocsijuk van csak vagy mi van?Na szóval... nézem növéreméknél a tévét és így pixelesedik a kép... néha kevesebb mint 1sec-re eltűnik a kép... továbbá van mikor a hang később jön meg... nem nem a tévével van a gond mert az egy zsír új.
UPC-nél nem láttam még csak hasonlót sem...
Nem istenítem az UPC-t de itt legalább akik adnak az ügyfelek véleményére. Lásd ügyfélszolgálat akárhányszor hívtam öket (nem probléma miatt!) akkor rögtön segítettek és tájékoztattak. Továbbá mikor meglett a router és be kellett regisztrálni akkor készségesen kapcsoltak egy kollégát aki elmagyarázta mit hogy állítsak be és láss csodát rögtön ment minden és azóta megy a router meg a modem gond nélkül.
Lehet olcsó a DIGI de olyan is...
Olcsó húsnak híg a leve.A minőségért meg fizetni kell
Nálam:
1. UPC
2. T-Home
3. Invitel
<béka feneke alatt>: DIGI -
Nkboy
senior tag
Boldog Új Évet Mindenkinek!!!
Lejárt a hűségnyilatkozatom!
-
tomp
félisten
Érdekes, hogy elindítok egy torrentet, akkor felmegy 1,2megára, de beáll 750kbájtra. Ennyire nagy lenne a terhelés?
Mindenkinek sebességben gazdag boldog új évet kívánok.
Ja és korlátozásban szegény évet kívánok -
FefeeX
veterán
Budapest 20/3:
Csak ne lenne p2p korlát...
-
n0tb4d
tag
Chellonak jelen pillanatba a 10mb/1mb-s nete:
vicc az egész
-
Bdanyy
addikt
Ezt én is észrevettem, hogy ftp baromira ugrál 500-1700 1800 között, de 2000 fölé sosem megy. Saját oldalamnak a szerverén teszteltem le, ami biztosan tudna többet is, mert egyetemről lazán jön több megával le és fel is a cucc.
Ha netán két külön progiból is felkapcsolódok, és töltök le, akkor 2500kbyte is megvan, nincsen esetleg valami többszálas ftp program, mint a letöltésgyorsítók?
Sima netes letöltésre downthemallt használok firefoxhoz, az kihozza a maxot a netből általában.
-
Nálam most 1.9 bétával szakít rendesen mint azelőtt.Amúgy mivel az UPC mondhatni egyeduralkodó simán azt tesznek amit akarnak.
-
FefeeX
veterán
mikrotorrent sem akarja az igazságot, AD1, nem találom benn az UDP beállítást (elvileg akkor ezt automatán nyomja??? ) másrészt ezt dobja:
[2008-12-30 20:29:19] IPv6 is installed
[2008-12-30 20:29:30] Error opening Windows firewall: 0x80070005 A hozzáférés megtagadva.Menni megy, kb 20kb/s... Pliiiz help vki... Emellett pl utorrent béta dload oldala, raiffeisen bank oldala, meg még néhány más nem is jön be...
-
FefeeX
veterán
válasz
raskolnikoff #8810 üzenetére
Ugyanez, bár 30k-t elértem,de dobálja ki a peereket valami stream errorral... Ezen kívül egyszer fagyasztott, és mindig kiakad bezárás helyett
-
FefeeX
veterán
A büdös UPC jó kurva anyját. Karácsony óta olyan korlátozás van mint a fene, 10k-val jó ha jön Deluge alatt, titkosítással. Amint lesz digi a 7kerben, leváltom ezt a szart, 20/3-ért fizetek ezeknek a fasszopóknak aztán ezt kapom?
-
targoncas
csendes tag
válasz
jozefgucci1 #8825 üzenetére
Jaja hát mi másra
Úgy értettem hogy Felnémet vagy a 25-ös főút felől rakják a madzagot?
-
-
targoncas
csendes tag
válasz
jozefgucci1 #8817 üzenetére
Eger melyik részén? Merről jönnek?
-
Apollyon
Korrektor
Sőt, megszabadulnak az olyanoktól mint ti, vagy én vagyis szóval mi. (Mint heavy felhasználók, tisztelet a kivételnek is)
Csak így már nem éri majd meg előfizetni a nagyobb csomagokra, úh. szerintem annyira mégsem éri meg.Másrészt meg oké hogy van ok bármiféle felháborodásra, de azt sosem fogom megérteni hogy mért szerencsétlen ügyfélszolgálatosokkal kell kiabálni, amikor ők csak alkalmazottak és semmiféle döntéshozatali joguk nincs a cégnél...
Ez kb ugyanaz mintha visszavinnél egy pólót a ruhaboltba, mert találtál rajta egy lyukat, és kiabálnál az eladóval hogy hogy képzeli meg mekkora szar a termékük...
-
n0tb4d
tag
A UPC mikor veszi észre magát,hogy rossz felé mennek?
-
Most voltamaz UPC-nél , kb 1,5 órát vártam mire sorrakerültem.Komolyan mondom tömeg volt és páran már szó szerint üvöltöztek ,cirkuszoltak az ügyfélszolgálatosokkal.Sajna én még csak a TV-t tudom lemondani mert központi parabola van a házon ,de beszéltem a Digivel és év közepére bekötik a netet is és akkor váltok én is egyböl .Ja igen sokat elmond ,hogy jó pár ember modemmel ,volt aki a parabolát is behozta ( állat ) jött lemondani a szerződést.
-
BullZeye
veterán
Ünnepek alatt nem lehetett lemondani ezt a fost
de ma felhívtam, és olyan jó érzés volt válaszolni az
"És miért tetszik lemondani" kérdésre azt hogy
"Mert p2p korlát Van önöknél, nálunk meg már Digi !"Így hát a 7 ezres 10 mbites Chello helyett fizetek 3500t a 30 mbites Digiért
és ez legalább Stabil, és 30/20 helyett 30/27mbites valamiért XD ami nem baj
pár órara bent hagyom digit, azt felcsusszan több 10 giga XD a kis huncut !
Szóval aki teheti hogy digire térjen, mert be van kötve hozzájuk, az silverről fel goldra, másnap meg le lehet mondani, ha kérdik hogy miért meg megmondjátok az igazat, így hűség után sem kell fizetni egy fityinget se bünti gyanánt! ... Mi is annyival fizettünk többet, hogy 1 hétig volt Gold, ami semmivel sem volt gyorsabb mint a silver, viszont 9 ezret fizetnénk érte...röhej!
Ezzel a magatartással, a UPC Chello előfizetőinek száma drasztikusan fog fogyni ahogy a Digi terjeszkedik
Most olvasom miket írtatok 2vel elöttem, így már értem, hogy miért tud a Chellos 2.2 mega max helyett 200 kilóval tölteni home made FTPn ... no comment! XD de köszi a tippet, azt hittem routerrel van valami, hogy csak a digisek szednek maxxal tölem így már minden okés
-
degec
senior tag
Tisztelt elFtársak !
Tisztelettel szeretném kérdezni (nyilván 678 an megkérdezték már de nem találom sorry) hogy csoda upc csoda csomagszűrését windowZ (vista 64bit) alatt mivel lehetne kiütni, mert oké hogy utorrent protokol titkositás bekapcs és ez működik is de van ám FTP is meg webes letöltés is ami itt nálunk detto korlátozva van délután 3 tól hajnal 4 ig.. pont mikor kellene.. főleg az FTP.. munkámhoz is.. 10/1 et meg nem azért fizetek hogy..ne legyen ugye..
Gondolom valami okos megoldás csakvan..! lécci valaki HELP ! Köszöntem szépen jól..Az a finom hogy céges netem is van a cégnél, detto upc, ára meg 5 szöröse a 10/1 nek és azt is korlátozzák.. jópofa
legalább üzletit nem kéne
-
tomp
félisten
De érdekes, hogy elmúlt karácsony, és a letöltésem is beállt atomfixen 1MB-ra
Előtte hozta simán az 1,2-t is
-
Bdanyy
addikt
válasz
Morphipapa #8802 üzenetére
Szintén IV-ker, december óta nem volt még 20/3 a net csak max elvétve. Régen mindig tartotta pedig.
Utorrent 1.9 egész normálisan működik, meg halite.
De 1.8.1-el már szerintem n is nagyon próbálkozz :/
-
Draken
őstag
XIII,(még) minden ok, maxal tud le/fel (kopkopkop)
utorrent 1.8.1
csak a net b@szakszik valamiért, elmegyeget, b@szik helyre állni, 220ból ki a modem majd vissza, az online led sokszor úgyszintén b@szik visszaállni. -
törölt tag
Gyorsan feltettem az 1.9a-t, megtáltosodott.
-
Dare2Live
félisten
hmmm akkor látom nem vagyok egyedül a probléával.
-
Drizzt
nagyúr
Haverom mondta, hogy neki is szar a torrent, úgyhogy utánanéztem, nekem is nagyion gyenge volt egy ideje, de 1.9 alapha uTorrenttel megy jól. Szerencsére.
-
Morphipapa
csendes tag
Chello Gold (20/3) IV. kerület
Ezt csinálja már hetek óta...Ha elindítom az uTorrentben(1.8.x) a letöltést, akkor lemegy kb 300kbit/70kbit (mintha elmenne a net)
És a torrent se annyival jön, amennyivel kéne...
Esetleg valakinek hasonló tapasztalat? -
polonic
félisten
Nálam Bittorrent 6.1.2. szintén tökéletes Heves megyeszékhelyen, 10 mbit net.
Aktív témák
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10