Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
Aktív témák
-
enterlaci
senior tag
válasz
jerry311
üzenetére
Ha nem tod, akkor beszélj velük és köss egy szerződést, már úgy sincs hűségnyilatkozat. Én most beszéltem velük 1 hete, amúgy régi ügyfél vagyok.. A weboldalra természetesen én is kiírnám, mert az aláírt papírokon rögzíteni kell a feltételeket.
Egy-két dolognak utána kellene nézni jogilag persze, de talán én is rögzíthetem a telefonbeszélgetést, amit a bíróságon saját példányként be is nyújthatnék... Okos a rendszerük, de szerintem vannak benne hézagok, de biztos te is halottál már ügyvédekről, akik az én igazamat fogják védeni. Az előzményeim alapján lásd, hogy nem az internet lemondás a lényegi mondanivalóm tárgya, hanem a kedvezmények esetleges visszatartása a hangsúlyos. Lemondani csak az nem tudja aki nem is akarja. -
enterlaci
senior tag
Az a gondom és nem tudom jogilag mennyire állja meg a helyét, lehet utána léne nézetni, hogy a weboldalunkon kisbetűvel a feltételek között van:
A honlapon megjelenített információk (ideértve a megjelölt díjakat is) kizárólag tájékoztatás céljából kerülnek közzétételre, azok pontosságáért illetve naprakész mivoltáért a UPC Magyarország Kft. semmilyen felelősséget nem vállal. Amennyiben további kérdései vannak az akcióval kapcsolatban, kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!
Ebből kifolyólag amit a telefonban mondanak, az az igazi ajánlat.
Egyébként, komolyan veszik a dumálást, nekem a szerződéseket telefonban kellett "aláírni" egy határozott Igen-nel. Eszem megáll.*Ropi*: na ezt próbálják meg! Írok e-mail-t meg postát..
-
enterlaci
senior tag
Valami baj van az utorrent 1.9-el, nálam 2 napja 60%-os proci terhelést csinál és az ablakkeretben valótlan le/fel töltési adatokat ír ki. Használhatatlan lett az összes 1.9 verzió!?
-
enterlaci
senior tag
Hali, sziasztok.
Tud-e valaki valamilyen lehetőséget, hogyan lehet kibújni a hűségszerződés alól?
Nekem decemberben jár le, de az elmúlt 1-1,5hónapban tragédia a net sebessége és persze többnyire este 7-8 óra körül kezdődik a probléma. Nem viccelek, ha azt mondom a betárcsázós internet közelében "hasítunk" sokszor. Eddíg azt mondtam, hogy a upc a legjobb szolgáltató - mára ez kezd megváltozni.
-
enterlaci
senior tag
válasz
Uthenger
üzenetére
Még nem próbáltam, mert régebb nem kellet vele variálnom. Na majd megnézem.

Köszönöm a válaszokat, ha van valakinek még ötlete, előre is köszönöm. A válaszokból és a rekciókból úgy fest nem chello-s problémám lesz!? mert tudnánk róla, ha korlátoznák a peer to peer-t(ráadásul az utorrent 1.8titkosítását?).
-
enterlaci
senior tag
Sziasztok!
Sajnos gondjaim vannak a chello-val, ha fut az utorrent -titkosítással- általában így esténként behal a netkapcsolatom, de úgy rendesen, használhatatlan lesz. A gép újraindítása után helyre áll a net - amíg el nem indítom az utorrentet. Érdekes, hogy nem állandó a probléma, azaz van amikor napokig nem jön elő és van mikor 2napig szívok vele.
A UPC 3napja cserélt nálunk modemet, egyéb okokból, én naiv meg azt hittem ez volt a baj...de nem. Hogyan határoljam be a probléma forrását? Mi a gond?
-
enterlaci
senior tag
750Gbyte/3hó avagy 250Gbyte/hó a gyakorlati limit, ami elméletileg korlátlan - a reklámok szerint. Én speciel mondjuk havi 150-re is emlékszem valamiért, na mondjuk ezt sem lépem túl. Egyébként nem lesz gond ha nagyot forgalmazol, mert 80%-nál kapsz egy tájékoztató e-mail-t, hogy ejnye-bejnye és így-meg-úgy! Na ezt jól meg fogalmaztam a végére

-
enterlaci
senior tag
Én komolyan mondom, nem értem mit problémázunk emberek. Sok net szolgáltatón "túl vagyok" már, de még mindíg a chello a legjobb. Akinek ez nem jó mehet a T hálózatára vagy kis szerencsével valamelyik belvárosi (Bp.) egyedi kábelre - és a teljesség igénye nélkül, itt kb. bezárult a kör. Azt már végképp nem értem miért van valaki !nyilvánosan! felháborodva a torrent forgalom korlátozásában. Ennyi szoftvert veszel amit p2p-en kapsz a készítőtől? Na neee. Aki warezolni akar és gondja van, miért nem a megfelelő körökben ontja a dühét!!

-
enterlaci
senior tag
Nem tudom nektek mi bajotok van.. Netrádiózok és torrentezek, azt 9-es pingem van közben a speedtest-en!

Ja, és 7500 Ft az extreme csomagunk...

-
enterlaci
senior tag
Hi all!
Néhány naponta visszajövök elolvasni a fejleményeket. Jó kis ötleteket és néha mélyvíz infókat is lehet olvasni, cserélni. Kb. egy hete csak panaszt olvasgatunk, nem unalmas?
Azt nem értem miért olyan nagy baj, ha mostanában nem jön a torrent 800 vagy 1000k-val csak mondjuk 150-300k-val? Nem ráérünk? Ezt a sebességet eddig is használtuk. Különben meg ha hoszabb idő alatt töltünk le, több idelye van a lassú letöltőknek is a ''munkához'', mert értelemszerűen hosszab ideig seed-elünk közben, plussz utánna még néhány napig is akár.
Http letöltés meg simán megy 1-5-10-20Mbittel, ahogy nézegetem a véleményeket.
A főcímre hivatkozva, inkábbb chellozok mint T-online-ozok, mert ez legalább többször stabil. -
enterlaci
senior tag
Üdv mindenkinek és üdv a csepeli betyároknak!
Csepelen még nem emeltek, 3Mbit/512-t mértem most több helyen 33ms-el![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/92182144.png)
Várjunk még itt szerintem!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gitáros topic
- Arc Raiders
- Linux kezdőknek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Egyébként kíváncsian várom, hogy akarnak-e egyáltalán papírt róla, mer akkor biztos küldik előbb utóbb.
Egyébként, komolyan veszik a dumálást, nekem a szerződéseket telefonban kellett "aláírni" egy határozott Igen-nel. Eszem megáll.
A UPC álláspontja szerint csak új belépőkre vonatkozik.
Egyik 1.9 sem sajnos. Tűzfal biztos nem, már windows frissítésre is gondolok, mert az volt 2-3 napja... ?? Ráadásul most váltottam chello gold-ra, szal meg kéne tolni azt a torrentet is, nameg eddíg jó volt.