Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Üdv!
Igen, WL-520GC. Pár perce már DD-WRT, és egyrészt wow, másrészt megoldódott a probléma. Nem a kimenő hívásirány volt (illetve lett volna : ) a problémám, hanem az ügyféllel erősen előítéletes ügyfélszolgálattal való kommunikáció "élménye". Nem szeretem bizonygatni, hogy márpedig nem vagyok hülye.

khorvat: DD-WRT még csak fél órája van a routeremen, de nagyon jónak tűnik, első benyomásaim alapján melegen ajánlom! "1 elismert központi hiba" Erről tudnál bővebben?
Jim74: Nekem is az említett Fairlane szólás pattog az agyamban ha felmerül a téma, elég érdekes szitu. Az viszont fura, vagyis inkább tán aggályos, hogy (nyilván nem tuti, de látszólag) csak ezzel a routerrel van probléma. Lehet, hogy az asus szoftvere kényes valamire amire nem kéne. Én mondjuk személy szerint a upc-t okolom, de ez már egyéni preferencia kérdése.

-
gombcomp
senior tag
válasz
Uthenger
üzenetére
Milyen MAC ütközésre gondolsz?

A MAC cím minden hálózati eszköz egyedi azonosítója.
Függ a gyártótól,az eszköz tipusától,évjáratától stb. mindegyik egyedi.
Olvasgass!
Jim74:Sajnos ez van nálunk... -
Uthenger
aktív tag
nem lehet, hogy bővítés volt, és mac ütközés van a háttérben?
én megpróbálnám maszkolni a wan oldali mac address-t -
Ez most komoly, hogy a UPC firmware-t frissít és utána nem lehet használni egyes ASUS routereket, csak ha hackelt FW-t rak rá az ember???

Ez azért elég durva
Konkrétan, ha használni akarod a drága pénzen vett hálózati eszközödet, akkor olyan eljáráshoz kell folyamodnod, amivel bukhatod a garanciát
Eszem-f*szom megáll... 
-
khorvat
senior tag
Csatlakoznék az ASUS vs UPC problémához!
Ismerősnek Asus WL-500G routere van és kb. 1 héte, 1 elismert központi hiba után nem hajlandó a router netet osztani, router ad IP címet illetve WAN felől a modemtől is kap IP címet a gépeken sem wifin sem kábelen nincs net!!!
Gyári FW van rajta érdemes rá tenni egy OLEG-et vagy Tomatot ha igen melyket érdemes, ez lehet megoldaná a problémát? -
jerry311
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Miért olvastam én elsőre, hogy ártalmatlanítani kell a modemet???

-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Elvileg csak áramtalanítani kell a modemet 1-2 percre, majd vissza a 220-ba, és ha az már online, akkor mehet a router is a 220-ba!
-
GeneraL_XTX
veterán
Most próbaképpen hazaviszek egy TP Link routert h rákössem a Cisco modem/routerre. Kell valami különleges dolgot beállítanom valamelyik routeren, vagy egyből élni fog a kapcsolat?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Sebaj Fóbiás
üzenetére
Szia!
Szintén WL-520gC?
Amúgy a modem ügyben meg kérhetsz a weboldalon visszahívást!gombcomp, a hibát tekintve ez így van, de neki a telefonos előfizetéséhez jár a telefonportos modem! Ha más nem, ezt ki kell küldjék futárral...
-
gombcomp
senior tag
válasz
Sebaj Fóbiás
üzenetére
Ne izgulj, a más tipusu modemekkel is ez lesz a baj.
Központilag keféltek el valamit az biztos.Ha kijön a szervizes akkor feldugja
a laptopját,van net,és viszontlátásra.Ja,és még fizethetsz 1500-at,mert nem
náluk van a hiba.
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Üdv!
Nálam is előjött az Asus router vs Upc probléma. "Örülök", hogy itt már felmerült, ezt a manuális DNS-es mókát kipróbálom. Nem tudom mi vitt rá, hogy kipróbáljam a gépet közvetlenül a modemre dugva is, és baromira meglepett, hogy úgy volt net. Elég hülyén nézett ki a nem elég hosszú kábel a nappali légterének átlójában..

Bár én másik routert nem próbáltam, és az enyémet sem próbáltam ki máshol, de merem remélni, hogy azért hardveres gondot nem okozott neki a modem, vagy akármi. A modem logban egyébként azt láttam, hogy a frekvenciákat léptetgette felfelé, de már nem emlékszem milyen időközönként. Szóval ők bénáznak, ez már elég világos, más kérdés, hogy mivel direktbe dugva megy a net így nem nagyon lehet beszólni nekik. Még szerencse, hogy legutóbb a kedvezőbb ár miatt telefont is tartalmazó csomagra kötöttük újra a szolgáltatást, és mivel a telefont úgysem akartuk használni nem tettük szóvá, hogy az már nem jutott eszükbe, hogy lecseréljék a motorola modemet egy olyanra amire rá is lehet dugni egy telefont... úgyhogy ezt a lapot szerencsére ki tudom játszani.
-
Piotrus
tag
Sziasztok!
Sajnos a már régen említett sebességingadozásom nem nagyon javult meg. Vásároltam egy új routert (Asus RT-N65U),amivel egy ideig hihetetlen,de tökéletes volt minden,de mostanában megint jellemző az 1 percen belüli mérések különböző eredménye 100-250Mbits-ig bezárólag.
Ez szerintetek mi miatt lehet ?
Ill. még egy furcsa dolog ,amire nem tudom a választ ,hogy mi okozza:
ha az http://ftp.fsn.hu/testfiles/ töltök le ,van hogy minden tökéletes ,és szálanként 9/10MBs jön , 3 fájlon lemérhető a max. ,de sokszor van ,hogy max. egy fájl 3-5MBs jön csak. Ezt mi okozza ? A szolgáltató okozza ,vagy nálam van a hiba (a routert kiiktatva is ugyan azok a tünetek) ?
-
Lacccca87
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi az infot.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Lacccca87
üzenetére
Szerintem ezt csak úgy nem fogják cserélni neked, esetleg ha technikus megállapítja, hogy hibás! Önként talán úgy tudod elintézni a cserét, ha kérsz WiFi opciót, ekkor egy egyszeri díjért kicserélik Technicolor 7200-ra, persze amennyiben nem WiFi-sed van most is!
A jelszint a hidegebb idő miatt ment egy picit feljebb, de 12-15-ig belefér, emiatt nem szakadhat! Lehet frekiváltás van, ami egy csatornás ED2 modemnél szakadást okoz!
-
Lacccca87
addikt
Ha bemegyek egy UPC pontba meg viszem magammal a mostani kábel modemem ki tudom cseréltetni újabbra esetleg? (esetleg különdíj ellenében?)
Vagy csak akkor cserélik ha valami gond esetén kijön a szerelő és ő megállapítja hogy rossz?Kicsit fura nekem az a sok kis szakadás napi 3-4 is (és ez csak a késő délutáni óráktól számolva), lehet a modem szar, de ha kijön a szerelő akkor tuti jó lesz. Mert van hogy sokáig bírja a full terhelést de van hogy 3-4 percenként is beesik a kapcsolat, így még stabilan reprodukálni se tudom a hibát. Sőt van hogy 0 terhelés mellett szakad meg.
Jelszintet régebben linkeltem az normális volt (4.5 befele) habár most felment 6.3 -ra amikor legutóbb néztem.
Lassan 2.5-3 éves a modem aztán néha az okosok még a tetjére is rakták a routert ami szintént nem tehetett jót neki (csajok meg a pakolási mániák) aztán lehet hogy lassan haldoklik.
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
kabelmania27
üzenetére
Hát nem tudom. Otthoni körülmények között 120 Megabit hova kellhet feltétlenül én nem tudom. Torrentre, Youtube-ra, (akár 4k-hoz is), bőven elég egy 60-as is szerintem. Persze ha valakinek számít, hogy egy 16 GB-os FHD DTS film 15 perc alatt, vagy fél óra alatt jön le, annak valóban nem mindegy.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A vicc az, hogy kb. 5 mbitet nyerek UTP-n, mert ugye a router FE portokkal rendelkezik csak. (persze ettől többel kéne jönnie) De szerintem oly mindegy, hogy 120 vagy 80-90 mbit-tel szed le az ember, baromi gyors mindkettő. A feltöltési sebesség ,az ami miatt veszik a gyorsabb/nagyobb csomagokat, nem a letöltés miatt. (Szerintem)
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Vasinger!
üzenetére
Mint az az első hozzászólásban is le van írva, ebben a szegmensben már nagyobb a szórás a sebességeket tekintve! Közelítőleg 80-130Mbps! A 300 csak a maximális linksebesség, de egyáltalán nem biztos, hogy a kapcsolat is mindig ennyivel épül fel! Ezen kívül az elérhető maximum valóban nagyban múlik a környezeten, de még több más dolgon is! Sajnos hiába a szabvány, vannak kliensek amiket jobban szeret a router, és vannak amit kevésbé! Lehet egy kliens oldali driver csere is változtatna a sebességen! Stb, stb, stb... A WiFi sajnos már csak ilyen kényes dolog, jól el lehet játszadozni vele ha valaki a maximálisat akarja kihozni belőle, és még akkor is kétséges, hogy ez az állapot nem változik meg a közeljövőben! Ha ennyire fontos a sebesség, akkor nincs mese, UTP kábelt kell használni...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nekem 300-at tud az N-es router, szintén N-es klienssel mégis csak 80-at bír tolni úgy, hogy semmi interferencia és semmi árnyékolás nincs a kliens és az adó között/környéken.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
N csak a szabvány jelölése, ezen belül is van 300, és 150Mbps-re képes példány is, és fentebb mint ha írtad is volna, hogy Neked 150Mbps van! Nos, annál pedig nem sokkal 50 felett van az elérhető plafon...
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Nem egyszerre természetesen. Mármint hogy nem úgy akarom h a két hálózat sebessége összeadódjon ha így gondoltad. A PC menne 2,4ghz-re, a teló meg az iPad 5ghz-re.
De így lehet nem is veszek ilyen drága routert hanem szimplán hozzákötöm a már meglévő sima kétantennás N-es TP-Link routeremet kábelen, és azt közelebb rakom a szobámhoz. Így én azt használom, a többiek meg a Cisco wifijét, mert az nekik jól fogható.

Intruder2k5: nekünk kb ennyi volt a max amit közvetlen közelről át tudott vinni a Cisco wifi. A klienssel se hinném hogy baj lenne, nexus4-el mértem, abban n-es wifi van.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Konkrétan írta, hogy 2 db-t akar használni egyszerre.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Szerintem Ő úgy gondolta a három WiFi hálózatot, hogy három külön eszközzel, nem pedig egy kliensre összesíteni a két-három AP sebességét! Ettől függetlenül a többiben igazad van, mind a TP, mind pedig a CISCO többre képes WiFi-n, mint 40-50Mbps, ha van megfelelő kliens...
-
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Ez nem így működik, egyszerre nem lehet két hálózatot használni wifi-n (megoldható de nagyon bonyolult).
Tedd a Cisco-t bridge módba, kapcsold ki rajta a wifi-t, használd normál router-ként a TP-Link-et. Megfelelő beállítások és ellenoldallal többet is ki lehet hozni mint 40. -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
jerry311
üzenetére
Pont azért szeretném a 3 hálózatot, h ki legyen használva a 120mbit. A Cisco routeren jó jel esetén átjön 40-43mbit az a lakótársaimnak tökéletes lenne mert náluk jó a jelerősség.
Én bekábelezném a szobám közelébe a TP linket így én ki tudnám használni a másik két hálózatot ami kb ugyanúgy tudná jó jel esetén a 40mbit körüli sebességet. Így meg is lenne kb a 120mbit.
-
jerry311
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Nagyjabol ugy ahogy mondod. Mondjuk a 3 halozatot feleslegesnek tartom, de ahogy tetszik.
Viszont lehet, hogy az 5 Ghz meg annyira sem fog atmenni a falakon, mint a 2.4.
Kis "aprosag" 120 Mbps-t soha nem fogod kihasznalni WiFi-n, foleg ha tobb mint 1 eszkoz van.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
canniball
üzenetére
Tehát akkor a cisco ethernet portjába dugok egy utp-t a másik felére meg a TP Linket a WAN porton kersztül? Kell így valami különleges beállítást megcsinálni? Vagy automatikusan lesz net így a másik routeren is?
És így aktív tud maradni a Cisco wifi hálózata is? Mert TP link dual band-es akkor tehát ebben a formában majd 3 külön hálózatunk is lehet? Vagy üti egyik a másikat?
És gondolom külön jó akkor hogy mindkét router gigabites így a 120 megás netet ki is tudjuk majd használni.
-
canniball
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Nem a helyére kell kötni, hanem rá.
-
GeneraL_XTX
veterán
Sziasztok!
Van egy upc netelőfizetésünk albérletben, van hozzá egy ilyenegy router.
A problémám az, hogy ennek a wifije meglehetősen gyenge (legalábbis ebben a lakásban) mert az én szobámban a jel már harmatgyenge, a telefon és az iPad is el el dobálja, vagy ha van is akkor is max 1-es jelszinten mozog. A PC-t is majd wifin szeretném használni, gondolom ilyen jelszint mellett ez így ebben a formában nem lesz az igazi, szóval vennék hozzá egy jobb routert. A TP Link WDR3600-at néztem ki, az külső antennás cucc.
Na de én ezt hogy kötöm be a Cisco helyére? Mert a TP linken nincs ilyen kábel bemenet amin a upc net jön

-
zolikaDB
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ezen is gondolkodtam, de ezidaig 6. eve minden gond nelkul uzemel rajta.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
zolikaDB
üzenetére
Igen ez már sokszor bebizonyosodott, hogy "egy pc többet kibír" mint egy router, így lehet abban nem tud kárt tenni a modem, de mivel router már sokadik megy tönkre rajta, így szinte bizonyos, hogy abban keresendő a hiba!
Esetleg még az jutott eszembe, hogy a 220-as konnektor, ahova a routereket bedugtad, az rendben van? Nincs kontakthiba, egyéb rendellenesség?
-
zolikaDB
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ez igaz. A kozos, h bosszant a dolog, es kart okoztak kvazi nekem, es meg ok szajalnak, h minden OK, meg kozvetlenben van net. A heten a vegere jarok, ha nem alakul, szolgaltatovaltas!!!
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
zoo8800
veterán
Srácok, úgy látom, hogy ti seedeltek helyettem is. Köszi
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
gombcomp
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm a választ!
Van ugyanebből a routerből még egy a fiamnál,együtt vettük a kettőt.
Nála még a firmware sincs frissítve,és ugyanez a probléma.
Elmennek a francba! Személyem szerint inkább a gyári fw híve vagyok,
de ez csak az én bajom.
Apropó van egy eladó: RT-N15 routerem
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
gombcomp
üzenetére
Semmi baja nincs a routernek! Bár ezt nem lehet 100% biztonsággal megmondani, hogy kinek a szoftverében van a hiba, de én a UPC-re tippelek, náluk volt a közelmúltban országos szoftverfrissítés, és azóta jelentkeztek ezek a panaszok, amit egyébként 3rd party firmware-el lehet orvosolni! Eddig leginkább WL-520gC-kről volt szó, másról még nem hallottam, arra DD-WRT-t tettek, mivel nincs is más, és jó is lett!
De szimplán, ha beállítasz külső szolgáltatós DNS-t a routerben, minden bizonnyal akkor is jó lesz!
8.8.8.8
8.8.4.4 -
gombcomp
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia!
RT-N15 volt eddig csak néha néha kellett újraindítani a rendszert.
Most RT-N56U lett helyette,igaz ez sokkal többet tud,
de így még eladni sem merem a "régit".
-
gombcomp
senior tag
Hali Urak!
Jelentkezzenek azok az ASUS (vagy más) tipusu tuner tulajok akinek akadt az utóbbi
időben problémája a net eléréssel.(WAN-IP-cím van csak a net nem működik..)
Engem simán elhajtottak,és fenyegettek,hogy ha a technikus laptopjával nem talál
hibát akkor még nekem kell fizetnem.
Vettem egy másik routert,és az is köhögősen adott csak netet.
Úgy gondolom nem biztos,hogy mi váltogassunk 20-30 ezres eszközöket,mert ŐK bénáznak
a szoftverfrissítéssel."Mi hibátlannak látjuk a modem kapcsolatát" dumával védenek ki mindent. -
-
Uthenger
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
szerintem meg simán várjon 1-2 hónapot, addig itt naponta jelezze hogy milyen lassú, és utána meg a 1221-et hívja fel, és kiküldenek 1 technikust 1-2 nap múlva, vagy jól elmondják hogy ügyfél oldali hiba stb...
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Úgy néz ki ilyen forgalom mellett lekorlátozták a 60-as netem 10-re:
-
zolikaDB
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Amikor cseret kertunk, azt mondtak, nem indokolt, mert ok a kozpontbol nem latjak hibasnak. Na, akkor ideje balhezni!!!
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
zolikaDB
üzenetére
"Volt Netgear, Asus, Dlink D300, illetve 1 hete van egy vadiuj Tenda. Egy darabig szep es jo, majd egyik percrol a masikra nincs net, nincs wifi. Es ezeket a routereket mas gepre dugva sincs semmi."
Ha ez valóban így van, akkor ne is nagyon dugdoss arra a modemre több routert, mert lehet hardver hibás, és ezért vágja tönkre a routereket!
-
zolikaDB
veterán
válasz
kabelmania27
üzenetére
Nyilván nem véletlen van wifi a routeren.
-
zolikaDB
veterán
-
jerry311
nagyúr
válasz
üzenetére
A routerben lévő QoS nem segít rajtad, ha már a gépről sem megy ki az ACK időben, akkor sem ha az I/O buffer már tele van a routeren. A fentiek közül egyik sem lehetetlen, sőt...
A kis routerek QoS képességei meg kb. felejtősek, otthonra meg nem fogok rendes QoS képes switchet és routert beszerezni és ehhez áttanulmányozni a 700 oldala Cisco QoS guide-ot. -
Mate
nagyúr
Csak nálam volt egy röpke 4 órás teljes szolgáltatáskimaradás?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
hodostamas
üzenetére
Valóban, így már érthető. Köszönöm.
-
Vasinger!
nagyúr
Az normális, ha maximális feltöltési sebességgel töltök, de lefele semennyivel, akkor a letöltés belassul? Tehát ha 10 Mbit/s-al töltök fel, akkor sokkal nehezebben hoz be egy oldalt, pedig ott van a szabad 120 Megabit. Lehet, hogy marhaság, de én úgy tudom, hogy ez az UTP kábel gyengesége valamennyire, hogy nem nagyon tud egyszerre két irányba is működni úgy, mint egy Coax kábel, de javítsatok ki, ha butaságot írok.
-
jerry311
nagyúr
válasz
ZaXXoN
üzenetére
A falban vezetett kábelekkel az a baaaj, hogy sosem lehet tudni mi van ott és milyen állapotban. Meg aztán a fali csatlakozók sem szoktak minőségi darabok lenni mert, senki sem akar 6-9k HUF-ot kiadni egy jobb darabért.
Lefelé az egyik frekvencián 5.4 dB a másikon 13.6?
Felfelé 41.3 vs 50.5?
Próbáld ki közvetlen a bejövő kábelre kötni a modemet, ha ott jó, akkor lakásban a hiba. Ha már ott sem, akkor UPC-nél. De erősen kétlem, hogy lakáson kívül lenne a gond. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
ZaXXoN
üzenetére
Annyira nem rossz jelszintek ezek, hogy ez indokolja a 10Mbps-t! Bár kétségtelen, hogy egyik-másik freki kicsit kilóg a sorból jelszintet tekintve, ami nem túl szerencsés, de ettől még akár a 240 is meg lehetne, ott szerintem más gond lesz, és nem is feltétlenül nálad!
Ezt a tesztfile-t is csak annyival tudod letölteni? Ha tudod, próbáld meg több szálon tölteni, valami letöltésvezérlővel...
http://ftp.fsn.hu/testfiles/2GiB
És ugye kábelen csatlakozol a modemre?
-
ZaXXoN
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Azt mondod? Egyet nem tudok még, hogy vajon a lakáson belül a falban a koax jó-e. Lehet, hogy azt mondják, hogy szerintük jó az elosztóban még a sávszélesség, biztos rossz a lakásban a kábel. Vajon tudnak erősíteni a jelen az elosztóban, vagy rajtam áll, hogy falat bontsak?

-
ZaXXoN
tag
Tudja valaki, hogy a modemnél a lefelé és felfelé menő jelnél mik azok a "zárolva" szövegek?
Baj, ha a lefelé iránynál minden csatorna zárolva van? Lehet, hogy ezért csak kb. 10Mbit-es a 240Mbitnek eladott net? Elég gáz, az uplink ~ 20Mbit, a downlink ~10Mbit.
Vagy a jel-zaj viszony rossz? De vajon hogyhogy csak a lefelé irányban?És mi az a frekvencia kényszerítése? Lehet azzal valamit javítani a helyzeten?
-
jerry311
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Csak modem.
VDSL2 modem. 1 db DSL port, 2 ethernet, amibol az egyik le van tiltva (es hulyek kedveert le is van ragasztva matricaval, hogy "Disabled"). Bridge modban mukodik.
Es ennyi.
A szolgaltato altal ingyen osztott router 4-es LAN portja a WAN, tehat mar csak 3 port marad rajta, ami gond mert 4 eszkozom lenne vezeteken. WiFi-je csak G-s. -
geryyyy
tag
Hali!
Olyan problémám volna, hogy UPC-nél vagyunk, és Technicolor TC7200 nevezetű modemet kaptunk, ami egyben router is, és a portnyitással akadnak némi nehézségeim. TeamSpeak 3 szervert szeretnék indítani, de senki sem tud csatlakozni rá, mivel nincs nyitva a három port, amit használ (9987 TCP, 10011 UDP és 30033 UDP). Néztem videót youtuben, hogy is működik itt a portnyitás, ugyanúgy csináltam, viszont az online port checkerekben azt írja, zárva van a port.
Nem lehet, hogy a UPC központilag zárolja ezeket a portokat? Valaki tudna adni valami tanácsot, hogy mit csináljak másképp?
-
Misi1979
őstag
Tegnap jött egy mail a UPC-s címemre a noreply@upc.hu-ról:
"Iktatószám: xy
Ügyfélszám: xy
Ügyintéző: CCSS Admin
2013. 10. 10.
TISZTELT XY!
Tájékoztatjuk, hogy a 2013.07.10.-n igényelt Szolgáltatást bekapcsoltuk Önnél.
Korábbi tájékoztatásunknak megfelelően a Szolgáltatás igénybevételével az Előfizetői Szerződés ráutaló magatartással létrejött Ön és a UPC között. Díjfizetési kötelezettsége, valamint a 8 napos elállási idő a Szolgáltatás beüzemelésének időpontjával, 2013.07.10. kezdődik.
Tisztelettel:
UPC Magyarország Kft."És ezt teljesen komolyan gondolják? Már csak arra kell rájönnöm, hogy milyen szolgáltatásról is lehet szó, az ügyfélszolgálat nem veszi fel a telefont..
-
jerry311
nagyúr
A laptop (samsung.com szerint):
802.11 bg/n 1 x 1 --> Ha jol tippelem az 1+1 az antennak (es egyben streamek szama).
500GB SATA II Hard Drive (5400RPM) --> ez sem egy sebessegbajnok.A vinyo iras kikerulesere esetleg masholhatsz Total Commanderrel FTP-rol, 'NUL'-ba, akkor az biztosan nem korlatoz.
-
zolikaDB
veterán
Udv Urak! Lenne egy gyors kerdesem, esetleges reszleteket delutan. Debrecen belvarosaban van UPC kabeles netunk, 30/2-es vagy milyen meg melle TV.
Modem: egy regi Motorola. Kb 4-5 eves, a UPC adta.
Mitol lehet az, h ma sorban a 4. router sem kepes WIFI jelet szolgaltatni??? Illetve esetenkent netet sem. Kozvetlenre dugva jo.
Volt Netgear, Asus, Dlink D300, illetve 1 hete van egy vadiuj Tenda. Egy darabig szep es jo, majd egyik percrol a masikra nincs net, nincs wifi. Es ezeket a routereket mas gepre dugva sincs semmi. Pl a Dlinken vilagit a power es ennyi.
Mar egyszeruen nem tudok mire tippelni, de a jelenseg mindig ugyanaz... -
Uthenger
aktív tag
Ezek a csodás flash alapú sebességmérőknek 1 baja van csak, hogy vas kell alá.
mérés előtt indítsd el a feladatkezelőt, és a proci használtot válaszd ki (Teljesítmény)
közben indítsd el, és nézd meg, hogy kiakad az összes mag 100%-nál... ftp-n pedig rendben volt a sebesség
több laptopnál már ezt tapasztaltam, miközben asztali gépnél nem volt ennyire vészes a helyzet.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- RAM topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Crimson Desert
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Napelem
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- További aktív témák...
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)