- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Aktív témák
-
-
Én pénteken kaptam 2 db Whitebox-ot, szintén TP-Link 3600, az egyiket rögtön be is üzemeltem, megy is rendesen. A másikat azt ma lett szolgálatba állítva miután kaptam egy e-mail a SanKnows-tól, hogy tegyem meg.
Még pénteken írtam nekik, hogy 2 db-t kaptam de még nem jött válasz, tegnap FB-on is írtam de erre sem válaszoltak. Ma is írtam a FB-on, hogy jött a felszólító e-mail, erre már válaszoltak, kérták a kapott mail-t, elküldtem, várom az eredményt.Van saját téma is, SamKnows.
-
mackosajt
addikt
Mi a baj azzal, hogy gondolkozik valaki, és megpróbálja kitalálni, mi lehet a probléma?
Speciel a környéken, rokonok közt van egykori Upc ügyfélszolgálatos, akinek mai napig van ismerőse Upc-n belül.
Tőle tudom, hogy már igen régóta nem nagyon fejlesztenek a korzetunkben.
Lehet nálatok igen, és azért ment a neted folyamatosan, de nekem cseppet sem volt vicces a 2-3 percenkénti megszakadás, majd a teljes kiesés.
Most már megy. Reméljük így is marad, és akkor megint nem kell elméleteket gyártani. -
-
Breeze
aktív tag
Üdv! [ezt értem most] eddig ez a max kicsit álligattam a modemen...
-
a mondandód első részét nem szoktam hozzátenni, a hozzáértőbbek számára egyértelmű a mimo...stb, a második fele meg a gyakorlatban nem úgy működik, legalábbis az egyaránt szóval vértezve nem okés.
csak 2.4 gigahertz alatt nem lesz egyszerű stabil és terheléses 120 megabit/sec "mérhető" átvitel, sőt... -
-
vargalex
félisten
Szia!
Milyen verziójú Gargoyle-val próbálkozol (igazából inkább a kernel verziója az érdekes). Ugyanis lehet, hogy abban még nincs benne az egyik optimalizáció, ami éppen a WAN->LAN throughput-ra van nagyon kedvező hatással. Itt láthatod, hogy milyen az eltérés egy alap OpenWrt-hez képest egy 1043ND-n.
Mivel a DIR-825-el azonos SoC-ra épül, ennyit illene tudnia. Az optimalizálást nem tartalmazó rendszeren jóval kevesebb volt, így ott több kliens egyidejű használata esetén elképzelhető, hogy 240 Mbps alá esik (ugyanis az egy szálas mérés ugye csak 26 Mbps-es haladja meg). -
-
Én is szinte 100%-ig biztos voltam ebben, de hát ezek szerint van aki bízott benne...
Az érdekes, mert Alex anno mérte a DIR-825-öt, ami elviekben ugyanaz a vas, és azon átment!
Sőt, a smallnetbuilder szerint is át kellene mennie!
-
Természetesen nem bírja, ez azóta be is bizonyosodott számára is!
-
-
sajnos én így nem tudom megnézni, mert nálam még egy régebbi motorola sb5101e modem van, ami alapban nem írja ezt ki.
esetleg a router lesz ráállítva a figyelésre.
de vélhetően ebben a modem újraindulgatásban is nagy szórás van, több összetevő függvényében... értem ezt; terület, csomag, modem típusa...stb! -
Laraxior
titán
nekem sem volt gondom ameddig D-linkem volt anno. hidd el be tudom állitani ha van mit, de ezen faszt se találni meg. ha meg meg is van akkor sem úgy működik ahogy kellene.
Érdekesség: mindent beállitok: torrent nem megy.
ha meg nem állitok semmit akkor meg hol megy hol nem.
Ennyi a gondomés úgy ingadozik a sebesség hogy csak nah... mert nekem ne mondja senki hogy egyik pillanatban 1100al jön a film, hozzá se nyúlok semmit se csinálok utána meg 200 körülre lassul, és nem szolgáltató hiba, már telefonáltunk az UPCnek...
más is panaszkodott az SMC Barricade-re
-
*Ropi*
félisten
Nem tudom, miért a uTorrent klienst erőltetitek...Nekem az RC4-gyel titkosított Vuze-zal napközben ha nem is teljes sávszéllel, de 3-4-5 megával jönnek lefele a cuccok, felfele neccesebb, userszámtól függően néha elkapja és akkor akár teljes sávszéllel is megy felfele. Az a baj, hogy kevesen használják ezt a klienst és emiatt nehéz olyan peert találni, aki ugyanilyennel kapcsolódik és tudokneki adatot küldeni / tőle fogadni.
-
*Ropi*
félisten
-
tomp
félisten
Nálunk ott van a fejállomás ahol bazi nagy és sok antennát lehet látni egy épületen.
Azaz nálunk egy 10emeletes lakóház tetején van és a legfelső szinten egy lakás aszem átvan alakítva. Mivel egy vastag kábel fut a tetőről az erkélyen át a lakásbaSzval nem nehéz megtalálni
-
*Ropi*
félisten
6 ms ping? A fejállomáson laksz?
Még oprencccer újrahúzást tudok csinálni, meg a kanócokat kicserélni friss és ropogós cat5e-re, aztán kifogytam az ötletekből...Ami érdekes, hogy előtte chello gold volt, ami hozta a papírforma szerinti 25/3-at. Közben volt a 3 nappal ezelőtti vihar meg a modemcsere, csak akkor nem néztem a sebességet, de valószínű, hogy a viharban mehetett el valami az örök bitmezőkre a node-ban...
Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest