- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
Aktív témák
-
Breeze
aktív tag
Üdv!Ezt a ****ög upc-t!Ma reggelre nem ment semmi csatorna a boxon!Pedig digital gold előfízum van hd opció + felvétel!Hivtam az ügyfélszolgálatot erre a kedves emberke küldött egy frissítést a kártyára azóta össze vissza vannak az adok kb ha 10 működik rendesen!Emlennek a picsbe de komolyan!Itthon van ma mindenki és pont most szopatják az embert! Megvan a véleményem!
-
taboros
tag
Hello,
Az UPCmail-emre jönnek olyan levelek, amik nem SPAM-ek. Mégis [SPAM] jelzést kapnak, és ezért a junk mailbe mennek.
Nem fizettem elő az upc smart guard-ra.
Nem találok az upcmail beállításoknál lehetőséget ennek kikapcsolására.
Van ötletetek? Vagy van vmi e-mail cím, ahova whitelist kérést lehet küldeni az adott küldőre vagy domainre?
Köszi.
-
Met
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #20985 üzenetére
upc.hu-t pingeltem
-
Ja, és egyébként hol méred? Ugye nem ilyen pingtest.net meg hasonló bazinagy flashes oldalakon, vagy valami játékban, amik már eleve terhelik a géped! Próbáld parancssorban...
ping -n 500 bix.hu
Értelemszerűen router nélkül, közvetlen a modemre csatlakozva, ezáltal kizárva a saját hálózatod esetleges hibáit, és egyéb terhelését!
-
-
Met
nagyúr
Magas ping problémával mit kezd a upc?
Nem állandóan magas, tegnap este kb. a 240. pocketre dobott egy 3000ms-os válaszidőt.
Majd kis idő múlva megint. -
válasz
Intruder2k5 #20979 üzenetére
Szinte hibátlanul eltaláltam
-
válasz
Jégkokó #20977 üzenetére
http://ugyfelszolgalat.upc.hu/app/answers/detail/a_id/32
A jelszavát az adatvédelmi törvények értelmében nem tudjuk Önnek levélben megadni, ezért kérjük lépjen kapcsolatba munkatársainkkal a 1221-es ügyfélszolgálati telefonszámon, ahol a megfelelő azonosítás után kollégáink megváltoztatják Önnek. A későbbiekben ez a jelszó lesz használható a levelezéséhez, az adatmódosításhoz, a webtárhely eléréséhez és a forgalmi adatok ellenőrzéséhez. Köszönjük megértését.
-
Jégkokó
veterán
Hogy a fenében tudok belépni a webmailos felületemre ha egyszer sikerült elfelejtenem a hozzá tartozó jelszót?
-
Csorbi
addikt
válasz
Intruder2k5 #20975 üzenetére
Egyem a hálózati mérnökeiket...
No, még egy ilyen, aztán rájuk csörgök, hogy mi a manó van. Nem mondhatják, hogy nem vagyok toleráns/kitartó/birka. -
válasz
Csorbi #20974 üzenetére
Szerintem a sávszélesség emeléssel, és a 240-es csomag megjelenésével függ ez össze, egyes területeken gondolom nem bírja el a hálózat a megnövekedett terhelést... Bár ez részemről is csak tipp, és lehet mellélőttem, de tény, hogy az időpont nagyjából oda tehető, mióta megszaporodtak a Tiedhez hasonló panaszok itt is!
-
Csorbi
addikt
válasz
Intruder2k5 #20973 üzenetére
Az elmúlt 2 évben gyakorlatilag mindig atomstabilan megvolt a minimum 80/8, tehát nem is értem ezt a jelenséget...van náluk valami karbantartás, meghibásodás, vagy neadjisten az én modemem kezdi megadni magát? No de mindig csak este 8 körül?
-
Csorbi
addikt
válasz
Csorbi #20959 üzenetére
Jelentem, reggelre megjavult minden, míg aludtunk, a manócskák megjavították a netet, napközben repesztett a 120/10. Most megint ugyanaz a tünet, mint tegnap este, download 1,5 Mbit körül, upload nem mérhető, épphogy ezt a posztot is meg tudtam írni.
Mi a búbánat van az UPC-nél mifelénk???
-
mackosajt
addikt
válasz
Intruder2k5 #20969 üzenetére
Mivel pont nincs ilyen itthon, ezért gondoltam a cserére.
Amúgy vicc, hogy ma még nem csinálta. Ha elkezdi megint, akkor alaposan a körmére nézek.
-
-
mackosajt
addikt
válasz
Intruder2k5 #20965 üzenetére
Az a bibi, hogy most reggel óta jó, az este meg itt szenvedtem vele. Vagyis most nem csinálja.
-
válasz
mackosajt #20964 üzenetére
Hát nem tudom, én biztosat nem tudok mondani ezzel kapcsolatban! Én leginkább azt csinálnám, hogy már most bejelenteném hibára a 1221-en, és esetleg ott meg is tudod kérdezni, hogy mi van akkor, ha besétálsz vele egy ügyfélszolgálatra, ki tudják-e cserélni..?! Mert ha nem, akkor legalább elindul a 72 órás hibaelhárítási idő, és lehet már holnap ki is tudnak menni!
-
mackosajt
addikt
válasz
Intruder2k5 #20963 üzenetére
Időnként marha meleg, és hiába kapcsolom ki-be a modemet, nem kapcsol be, csak ha kihuzom és újra bedugom a tápot, és csak a konnektorbol. Hiába huzom ki csak a modembol.
-
-
mackosajt
addikt
A kedves cisco modem tapja le-le kapcsolgat...
Ezt ha beviszem, cserélik egyből? -
Vasinger!
nagyúr
válasz
Vasinger! #20958 üzenetére
Na ezt jól elkiabáltam...
Reggel felkelek, nem akar bejönni semmilyen oldal. Mondom nagyon jó, megnéztem, hogy hol lehet a hiba. A router amit adtak az halt le. Belenéztem a log-ba, hát nem megint egy rossz FW-t akartak rátenni és azért nem volt internetem?
Ez valami vicc akar lenni?
-
Csorbi
addikt
Jelenleg a 120/10-ból 1/nem mérhető (upload timed out) a speedtesten
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #20956 üzenetére
Vác mellett, Sződligeten sincs gond a nettel
De mikor Pesten vagyok ott elég zavaros. Vagy a router haldoklik, vagy a szolgáltató, de leég valószínű, hogy a router amit adtak, mert olyat szokott csinálni, hogy 3 gépből 2-n nem akar semmit se behozni, míg a 3. vígan netezik.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #20956 üzenetére
Vác környéke?
én is, szintén hibátlan a júpiszi.
-
Ex RubiCom terület, Vác környéke, szintén hibátlan!
-
Csorbi
addikt
13. kerületben másnak is használhatatlan az UPC netje ma este, vagy csak engem tiszteltek meg ezzel?
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Másnál nem ingadozik a ping Kispesten?
Néha felugrik 300-900-ra, az utóbbi két napban csinálja. -
Sami22
aktív tag
Pécsre is elért a sávszél emelés.
-
ZaXXoN
tag
válasz
kabelmania27 #20947 üzenetére
-
ZaXXoN
tag
válasz
kabelmania27 #20945 üzenetére
"Az osztó nem szűr, 5-1000Mhz azt jelenti, hogy nem műholdvételre,"
Értem én, ezen sávszélességen garantált az átvitel a jelzett értéek szerint. Ebből viszont az következik, hogy szűr
. Lehet, hogy ez itt nem számít, de szűr, elvégre minden átviteli közeg szűr
.
"Mennyi most az adási szint?"
Azt honnan látom?
-
kabelmania27
félisten
válasz
ZaXXoN #20944 üzenetére
Ez jófajta osztó, elvileg +/- 3dB-nek nem szabadna hatást gyakorolni a sebességre, de ha jobb akkor hagyd így, lehet más hiba is van, az viszont furcsa hogy van 1es vételi és 10-es is, lehet az erősíti kezdi felmondani a szolgálatot. Az osztó nem szűr, 5-1000Mhz azt jelenti, hogy nem műholdvételre, henem kábeltv/antennajel elosztására való. Mennyi most az adási szint?
-
ZaXXoN
tag
válasz
kabelmania27 #20943 üzenetére
Ilyet adtak a szereld magad csomagban:
Mondjuk tovább csillapítani tényleg valszeg nem érdemes, mert a 4dB-es oldara kötve a modemet már romlott a sebesség. Ami még fura, hogy a feltöltés mindig stabilan 20Mbps körül van, ha elosztóval, ha nem, csak a letöltéssel szenvedek. Így a 3.6dB-es ágon a legjobb eddig, 80Mpbs, elosztó nélkül viszont siralmas 10 körül van.
Azt meg, hogy szűr, abból gondoltam, ami rá van írva: 5-1000MHz.
-
kabelmania27
félisten
válasz
ZaXXoN #20942 üzenetére
Technikolornál nemszámít annyira jelerősség mint wifis cisconál nem szereti a 10feletti vételit, csillapítással óvatosan kell bánni, mert amennyivel csökkented a vételi annyival fog nőni az adási 50felett szakadni fog a net, nem kell tovább csillapítani. Milyen elosztó van nálad?
-
ZaXXoN
tag
Azt nem értem igazán, hogyan lehetséges az, hogy azzal az osztóval sokkal jobb a letöltési sebesség, mint anélkül? Túl erős a bejövő jel?? Ha még tovább csillapítanám, mégjobb lenne?!
Ezt lehet, hogy kipróbálom...
A modem most ezt mutatja downlink irányban:
Egyébként file letöltéssel is tesztelem, én sem szeretem a flashes gányokat.
-
Uthenger
aktív tag
válasz
ZaXXoN #20939 üzenetére
direktbe kábelen teszteld, ha van routered azt iktasd ki,
csökkentett mód hálózattal ellenőrizd windows esetén,
meg célszerű ftp-n is megnézni, mert a flash-es sebességmérőkhöz főleg a laptopokba lévő proci kevés...
ftp.fsn.hu / testfiles mappaha úgy is csak 80 Mbit, és nem 100Mbit-es háló kártyád van, akkor panaszkodj a 1221-en, és valszeg kiküldenek valakit.
ha 100-as háló kártyád van csak, akkor annyira nem gáz az eredmény, bár elvileg jó 100-as kártyával 90-95Mbit elérhető -
ZaXXoN
tag
Gyerekek, érti valaki miért, mire adják azt az elosztót a kábelmodemhez? Azt hittem eddig, hogy azért, hogy szét tudd osztani a netnek meg a tv-nek a bejövő koaxot. De ennél többröl van szó. Elosztó nélkül 10Mbps volt lefelé a sebesség, az elosztót bekötve 80Mbps (igaz, 240nnek kellene lennie). Most akkor mi a szösz van? Hogy lehet jobb a modem számára egy gyengített jel? Kiszűrt valami olyat, ami zavarta? Akkor nekem csak szűrő kellene, leosztó nem!!
A másik kérdés, hogy ugye a garantált sávszél 20Mbps a 240-eshez. Vagyis a 80-ammal nem reklamálhatok, igaz? Legyek boldog, és álljak át 120-ra, mert az se fog úgyse menni? Van olyan, akinél 240 a 240, vagy ez csak marketing adat?
-
ledgeri
nagyúr
A upc által adott modemeken, amik routerek is egyben mekkora szabadságunk van (egyedi firmware stb)?
-
Uthenger
aktív tag
válasz
albiosz #20926 üzenetére
Szia,
nincs ebben semmi meglepő.
A drága listaár azért van, hogy akinek hűsége van, és időközben bontani akar, akkor ösztönözve legyen arra, hogy ne tegye, mert akkor fizetheti az eltelt hónapok * (listaár - hűséges ár) összeget...a hűség nélküli csomagár, az meg szimplán akció,
meg ha már ott a telefon, akkor lehet hogy forgalmat is generálsz rajta, amiért fizetsz
tv esetén ott a Videotár, amiért szintén fizetsz ha használodki van ez találva okosan
-
albiosz
őstag
Értem, köszönöm. Ez így egész korrekt.
Vácon lakom jelenleg, de kriminális a vasútközlekedés (újítják 2 évig a pályát és állomást, addig szívás lesz, túlzás nélkül minden nap késett az elmúlt héten, sokszor 1+ órát, pedig 25 perc a menetidő papíron). Ráadásul hétfőtől új munkahely, inkább beköltözöm albérletbe és ki tudja mennyire válik be a hely, ha egyszer lelépek az új helyen lehet nem is szolgáltat a upc.
-
-
Mate
nagyúr
válasz
albiosz #20929 üzenetére
1-2 napon belül mennek ki.
3 időintervallum közül választhatsz, olyan nem igazán van, hogy 10-kor legyenek ott.
Hétvégén csak hibaelhárítás van, ha jól tudom, de ebben nem vagyok biztos.
8-12
12-16
16-20
Azt hiszem ezek közül lehet választani. De függ szerintem attól is, hogy milyen cég csinálja a beüzemelést.Egyébként miért nem akarsz hűséget?
-
albiosz
őstag
válasz
Intruder2k5 #20927 üzenetére
Köszi szépen! Én sem találtam rejtett költséget, próbáltam tüzetesen átnyálazni.
Annyi kérdés merül még fel, hogyha onlány rendelem, akkor kb. hány napon belül jönnek ki az urak bekötni? Választhatok én időpontot? Normál munkaidőn túl/hétvégén működnek? Invi mintha szombaton jött volna, de ott volt egy kis protekció és vidéken volt...
-
Mate
nagyúr
válasz
albiosz #20926 üzenetére
Drágábbat akartam írni, igen.
UPC-nél mindig is drága volt a net listaáron. (hűség nélkül) Csomaggal azért adják olcsóbban listaár nélkül, hogy tereljenek téged.
Vagy fizess netet hűséggel, vagy ha már mindenáron hűség nélkül akarod, akkor ott van a csomag, ami megtetszik és később lehet hűséget is kötsz.
-
válasz
albiosz #20926 üzenetére
Tudtommal semmi nem jön már rá! Online rendelés esetén nincs belépési díj sem! Ingyenes WiFi opció ebben is megvan! De ha rányomsz a rendelésre, akkor úgyis azonnal látod a jobb felső sarokban, hogy mit kell fizetned...
Ár áttekintés
TRIO M CSOMAG
7 490 Ft
MEDIABOX
0 Ft
Teljes ár
Havidíj7 490 Ft
Egyszeri költség0 Ft -
albiosz
őstag
drágábbat akartál írni?
Nem, nem számítottam arra, nyilvánvaló, hogy jóval drágább lesz, de max duplájára számítottam.
Viszont továbbra se értem azt, hogyha csomagban veszem telefonnal és tévével együtt szintén határozatlan időre, akkor ugyanaz a sávszél (és bónusz tv, telefon) csak 7490 per hó? Akkor ki az a hülye, aki csak netet köt? Max nem használja a tévét és telefont, de felét fizeti. Vagy erre a 7,5K-ra még jönnek rejtett költségek?(#20925) Intruder2k5: így van, éppen ezért állok értetlenül a helyzet előtt. Akkor max csomagot kötök és veszek egy tévét, telefont meg nem használom. 7,5et megérne.
-
albiosz
őstag
válasz
zsambek #20918 üzenetére
Köszi a linket!
E szerint 14 224 Ft a Fiber Power 60, ez létezik?
12 hó határozottnál majdnem egy 10-essel drágább? Érdekesnek tartanám.
Főleg, hogy csomagban határozatlan időre ugyanez a sávszél 7490 Ft a Trio M keretében. Akkor most wtf?Bocs az értetlenkedésért, Inviteles voltam eddig, új albiba kéne UPC.
-
-
zsambek
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #20920 üzenetére
Szia,
A klienset félreértettem egy picit
, akkor csak írjam át a router MAC címét, és onnantól egy modem + router restart és rendben is vagyok?
Köszi szépen,
zsambek` -
-
zsambek
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #20917 üzenetére
Szia,
Utóbbiban tudsz segítséget nyújtani, hogy hogyan is kellene csinálni, vagy már volt téma a fórumon?
Köszönöm szépen,
zsambek` -
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
citkar #20912 üzenetére
Akkor nem egyedi a probléma, nálam is ugyanez a hibajelenség van.
-
zsambek
aktív tag
Sziasztok,
Valaki tud valami információt mondani UPC-nél az új IP - cím kérése ügyben?
Előre is köszönöm,
zsambek` -
albiosz
őstag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a Fiber Power 60 Net havidíja mennyi lehet határozatlan idejű szerződéssel? 12 hó hűséggel 4590, de nem találok infót a rablánc nélküli árról. Csomagoknál írja azt is, de sima netnél nem.
Másik, hogy ilyenkor is 0 Ft a belépési díj illetve van wifis router?
Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni!
-
kabelmania27
félisten
-
citkar
addikt
Üdv!
Van egy problémám.
UPC netem van, mögötte egy router, amin azt látom, hogy ha van stabil "magas" adatforgalom (kb. 2Mbyte/sec) előfordul, hogy kb. 10 másodpercre "megszakad a netem". A szakértők szerint (a forumában) a routernek ez nem okozhat problémát. A routerrel végig van kapcsolatom s ott azt látom az adatforgalomnál, a le/feltöltés lemegy nullára, kb. 10 másodpercig. A routeren a Conenction uptime nem nulláról indul, hanem megy tovább.
Beszéltem a UPC-vel is, szerintük minden rendben, de azt a tanácsot kaptam (persze nem tőlük), hogy a modemmel lehet a gond.
Amit meg tudtam nézni:
Receive Power Level 7.3 dBmV
Transmit Power Level 43.5 dBmVA modememnél a többi fület nem tudom megnézni, ezt látom:
This feature is not enabled.
This feature has not been enabled in your cable modem.Please contact your data services provider for more information about this feature and its availability on the network.
To exit this page, click on the "Back" button on your browser tool bar to return to the previous page or click on the "System" link above.
Szerintetek lehet-e gond a modemmel s ha igen, hogy diagnosztizálhatom, vagy mihez kezdhetek...cseréltessem le?
-
Mate
nagyúr
Napokban gondolkozom azon, hogy maradjon-e a 240-es net, vagy elég a 120-as. Lassan letelik az első 3 hónap és eddig csak steam-en tudtam kihasználni.
Erre most utorrent:
-
válasz
jerry311 #20908 üzenetére
Azt, hogy a router megkapja-e a DNS adatokat, én sem tudom, nekem nincs ilyen routerem, így infóm is csak az van, amit itt olvastam a témáról! Az biztos, hogy IP alapon megy a kommunikáció, eddig eljutottunk múltkor egy fórumtárssal, tehát annyi biztos, hogy DNS hiba! Mondjuk túlképpen mindegy is, hogy kinek a hibája, mert nyilván a UPC is lesz@rja, még ha ők is csesztek el valamit, nem fognak nagyon foglalkozni vele, mi több beismerni sem fogják soha! Részükről a kérdés: Router nélkül megy? Ha igen, akkor ennyi, téma lezárva! Ha viszont az ASUS-ban van a hiba, akkor is esélytelen, nyilván az ASUS-t sem lehetne rábírni, hogy egy ~9 éves routerhez javítsa az fw-t, mert a magyar upc-vel nem jól működik! A helyzetet meg kell oldani, amire két lehetőség van, vagy manuálisan megadni a DNS-t, vagy 3rd party fw!
-
jerry311
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #20904 üzenetére
megintcsak az van, hogy ha a router megkapja a DNS szervereket (DHCP option 6) akkor itt vége is a dolognak. Kész, ennyi. Ezt (vagy saját maga belső IP-jét) kellene továbbadnia a klienseknek. Ha megkapja, de nem adja tovább (és DNS relay-t sem csinál a saját belső IP-jén) akkor az nem a DNS/DHCP szerver hibája. Ha továbbadja, de nem hajlandó névfeloldani, akkor a router vagy a DNS a ludas.
Mondjuk ha minden mással megy, csak Asus routerrel nem, akkor lehet nem (nagy) DNS szerverben hiba.
Hmmm...
Kéne egy packet capture a router külső oldaláról, megnézni mit beszélget a DNS szerverrel.
Nem idevágó, de a múltkor órákon át lefoglalt egy Cisco ASA és a DHCPv6 relay, aztán másik DHCPv6 szerverrel teljesen jól működött. Hozzáteszem mindkét DHCPv6 szerver ingyenes open source cucc volt, tippelem az egyik fejlesztő máshogy értelmezte az RFC-t. -
-
válasz
jerry311 #20903 üzenetére
DNS probléma van az említett ASUS modellekkel, ha megadod a google DNS szervereket, ugyanúgy működik, de ha a UPC-s DNS-eket állítod be, azzal is működik! Csak valamiért automatikusan a LAN oldali DHCP a klienseknek nem oszt ki DNS címet! IP alapon működik a kommunikáció ekkor is, tehát van netkapcsolat!
Hogy aztán ez ASUS, vagy UPC hiba, azt sosem tudjuk meg szerintem! A UPC most nem régen frissített szoftvert országosan, tehát az lenne a logikus, hogy náluk került homok a gépezetbe! Ezt erősíti meg, hogy eddig sosem volt vele gond, és nem hiszem, hogy a UPC fennállása óta most derült volna fény valami apróságra, amit kijavítottak, ezáltal viszont nem működnek az említett routerek! Sokkal logikusabb, hogy Ő csesztek el valamit! Viszont ennek mond ellent, hogy csak ezekkel a régebbi ASUS modellekkel jön elő a hiba, semmi más routerrel sem, és ugye a 3rd party fw itt is megoldja, tehát mindenképpen szoftveres eredetű! De az is lehet, és még talán ez a legvalószínűbb, hogy mindkét oldalon van valami apró bökkenő, és ezek most egymásra találva megakasszák a gépezetet, mert ugye minden más szolgáltatónál jó a WL-520gC gyári fw is, viszont más fw-vel meg jó a UPC-nél is!
-
jerry311
nagyúr
válasz
gombcomp #20899 üzenetére
A MAC cím minden hálózati eszköz egyedi azonosítója.
Ja, ezért küzdöttünk annak idején a sok szemét kínai "dzsunkatech" alaplappal meg hálókártyával, mert annyira egyedi, hogy 100 előfizetőből 5-nek egyforma volt a MAC címe. Sajnos, közel sem lehetetlen az azonos MAC cím.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mondjuk az már egy érdekesebb kérdés, ha a router kap IP címet de nem továbbít csomagokat LAn és WAN közt. Csak mert ezt így DHCP oldalról nem lehet vezérelni, más meg nincs. Ha kap IP-t a router akkor az egyben azt is jelenti, hogy képes beszélgetni a hálózattal.
-
khorvat
senior tag
válasz
Sebaj Fóbiás #20900 üzenetére
Az Asus router kálváriajának kezdetén elment a net , telefon UPC-nek mire ők beismerték náluk van hiba látják, ez a hiba elhárítva pár nap múlva de a router azóta se adja a netet csak ha a gépet közvetlen modemre kötik UTP kábelal!
-
khorvat
senior tag
válasz
Intruder2k5 #20896 üzenetére
WL-500G, nem egy mai darab.
Erre létezik DDWRT is?
Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Synology NAS
- Autós topik
- 3DMark (2013) eredmények
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Filmgyűjtés
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest