- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Aktív témák
-
Treck
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #22239 üzenetére
Kozben helyreallt a rend, most tokeletes minden. Egyelore betudom a mostani problemanak, ha ujra elojonne, akkor majd kutakodom tovabb
-
Treck
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #22236 üzenetére
Ez igy ebben a formaban nem feltetlen igaz. Sose hasznalok szolgaltatos dns szervert, csakis sajatokat, es a problema igy is fent all (akar - kiprobalva - google dns-ekkel is).
-
Treck
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #22235 üzenetére
speedtestek szerint lassu (upc-s, speedtest.net, sajat szerver...), a pingek viszont tokeletesek
-
devil-k
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #22232 üzenetére
HA lenne.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #22230 üzenetére
Lusták. Ez így egyszerűbb nekik és még "trendik" is. Szerintük.
-
z67
őstag
válasz
Intruder2k5 #22227 üzenetére
Van SMS is a világon, ha már egyszer képtelenek szolgáltatni, vegyenek a mobilpartnerüktől keretet, hogy aki igényli értesítsék. Ja és ha ennyire nem megy a feladat adjanak jelképes összegért mobilsticket.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #22227 üzenetére
Azért Facebookon írnak, mert tudják, hogy az a leggyorsabb kommunikációs csatorna manapság és feltételezik, hogy sok sok magyar honfitársunk is tag. Nem is beszélve arról, hogy ingyenes. Nem úgy, mintha smst küldenének.
-
mackosajt
addikt
válasz
Intruder2k5 #22224 üzenetére
Az sem lenne jobb.
Ha nincs net, mit érek a honlappal?
Pont ezen röhögtem jót sokáig, mikor a telefonos rendszer az online hibaelhárítást javasolta elolvasni ha nincs net, vagy problémás.
-
oba
addikt
válasz
Intruder2k5 #22186 üzenetére
thx!
ezek szerint minden rendben van...
down power 3.3 dBmV
snr 39 dB
up. power 43.3 dBmVakkor csak a szokásos és nem a modem... remek...
-
vhunor
őstag
válasz
Intruder2k5 #22189 üzenetére
Az volt az első amit próbáltam, most nem segít valamiért.
Szerk.: második router reboot segített, gugli dns maradt.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #22167 üzenetére
Pedig kellene. Nem 2003-at írunk.
Anno 8 évvel ezelőtt mi is UPC-ek voltunk és akkor volt már ez a 300 GB-os korlátozás. De akkor más "erőviszonyok" uralták a piacot. Nem volt BD és HD, csak DVD, avi és társai. Akkor a 300 GB-os forgalom elérése valóban nagy dolognak számított. (Persze itt is volt 1-2 elvetemült bolond, akinek sikerül). Manapság viszont ennek a megdöntése nem nehéz. Ugyanis a BD fájlok 40-50 GB-ak, s mondjuk egy 120 mbit-es nettel ezt a 300 GB-ot 6 óra alatt meg lehet lépni...
Egyébként egy szolgáltatás megvételét nem hasonlítanám egy "termék" vételéhez. De megkaptam a választ, köszönöm szépen a segítséget!
mate3553
Sejtem.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #22163 üzenetére
Köszönöm a választ!
Én is úgy gondolom, hogy az ÁSZF a mérvadó hivatalosan. Az, hogy a gyakorlatban mi is történik, az teljesen más téma. Fogalmazzunk úgy, hogy minden eszköze megvan rá, hogy korlátozhasson, DE ez csak feltételes mód. Vagy korlátoz, vagy nem. Viszont az ügyfélszolgálaton hangfelvétel készült a beszélgetésről (a szolgáltató részéről) s arra már hivatkozhatok.
S azt se felejtsük el, hogy aki 120, 240 mbit-es netet köttet be, nem azért teszi, hogy a külföldön élő rokonaival Skypeoljon.
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #22164 üzenetére
És ne felejtsük el, hogy ez még a 240-es net előtt jóval. Azóta pár helyen megrogyott a hálózat.
-
mackosajt
addikt
válasz
Intruder2k5 #22148 üzenetére
Nálam hatott a csoda!
Minden rendben. -
cekkk
veterán
válasz
Intruder2k5 #22095 üzenetére
E szerint pl Egerbe vagyok. Ki próbáltam még párat és azok is Egert mutattak. Mitől lehet ez?
http://www.ip2location.com/
Ez Budapestet mutatÉn nem értem ezeket már
-
Willie
őstag
válasz
Intruder2k5 #22103 üzenetére
Akkor jó, köszi a gyors választ!
-
cekkk
veterán
válasz
Intruder2k5 #22095 üzenetére
Ez meg Pest megye és Bács-Kiskun határvonalára rak le
Kocsér közelébe.
De a baj, hogy a mobilom is ezt csinálja, mobilnettel is
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #22079 üzenetére
Ha kifogod (mint én annó) akkor egy hónap után verheted az asztalt, hogy mi a fakkért nem sikerült rögzíteni a telefonos rendelésed
Bár ezt követően már "csak" egy újabb hónapot kellett várni
No de nem ez a természetes, én minden esetre így jártam pár éve
viszont azóta nem volt gondom a szolgáltatással
-
Willie
őstag
válasz
Intruder2k5 #22072 üzenetére
Szerencsére csak az adapternek lett annyi, azt pedig az üzletben kicserélték.
-
Uthenger
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #22061 üzenetére
Tehát akkor 5 percen belül felveszi valaki, és bemondja hogy sajnos rossz helyre került, kapcsolom a kollegát...
Nem azt mondja, hogy 5 percen belül illetékes személy vegye fel, hanem valaki szóljon bele, max ő nem ért a problémához, és leírja 1 papírra, hogy majd keresnek...., vagy továbbkapcsol és utána már várhatsz, hiszen csak az első 5 perc számítKi lehet ezt könnyen játszani...
Bár mentségére szóljon a UPC-nek, mostanában ismerősöktől azt hallani, hogy elég hamar felveszik a telefont, ha éppen nem valami országos leállás van...Kiváncsi leszek egyébként, hogy a vodafone ezt hogy oldja meg majd.
Valahogy sose sikerült még 50 percen belül kezelőt kapni, ha a számlát akartam megreklamálni... -
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5 #22058 üzenetére
vagy bemondja 5 perchez közelítve : jelenleg minden munkatársunk foglalt, kérem hívjon újra egy másik időpontban és lebont!
-
mackosajt
addikt
válasz
Intruder2k5 #22058 üzenetére
Jó lenne, mert most néha vicc...
Felhívod, és 10 percig zene... 400 Ft már ugrott is.
Mert ugye általában ha nincs net, akkor upc telefon se megy a szomszédban, hogy legalább ingyen lehessen bejelenteni a hibát. -
blakey
titán
válasz
Intruder2k5 #22023 üzenetére
Már égett, de ebben a hidehben pont jó.
Tényleg nem tudom mit kell folyton állítgatni, 2 hete ezekről az értékekről visszaállították az "eredeti" felállást, de most megint magasabb, nincs semmi akadozás, de nem értem és lassan már nem tudom, hogy mi lenne az ideális.
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #22019 üzenetére
Elvileg minden egyes területen legalább 2 szolgáltatónak jelen kellene lennie. Ha ott csak UPC van, akkor másik szolgáltató simán odamehetne. Csak kiépíteni a teljes hálózatot a semmiből eszméletlen sok pénz. Ilyenkor kell mérlegelni, hogy X előfizető mennyi idő alatt hozná vissza az árát a dolognak és valószínűleg ezért nem érné meg.
Illetve (nem tudom a jelenenkori pontos törvényt) lehet ha UPC elkezdene üvegszálazni, akkor lehet osztozni kellene a hálózaton. Ez akkor érné meg maximum, ha közösen pénzelné két cég, de ez meg nálunk eléggé elképzelhetetlen.
-
Uthenger
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #21995 üzenetére
A wifi meg a router / bridge mód külön állítható...
Tehát 4 módba tud működni a csodamodem:
bridge mód no wifi - publikus IP kábelen
bridge mód + wifi - publikus IP kábelen és wifi-n (már ha a csomaghoz tartozik annyi IP cím, mint ahányan rácsatlakoznak)
router mód no wifi - kábelen 192.x.x.x-es IP
router mód + wifi - kábene és wifi-n 192.x.x.x-es IP címMielőtt átállítja az ember bridge módra, ki kell kapcsolni a wifi-t, és máris "normális" modemként fog működni
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #22007 üzenetére
Igen, ismerős a szitu. Ezért is váltottunk, mert a 15/1-es net helyett kaptunk 60/5-öt ugyanannyi pénzért+TV.
Oké, hogy az optika még nyűgös, de a Coax-szal meg mi a helyzet? Az a UPC hibája, az optika meg csak infrastruktúra kérdése, ami lassan majd ki fogja magát forrni.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #22005 üzenetére
Beállítottam, de volt olyan is már, hogy g-dns-sel volt rossz a net, fene se tudja.
Invitel ide vagy oda, de az biztos, hogy nagyságrendekkel megbízhatóbb, mint a UPC. 2 helyen is van UPC előfizetésem már, tehát nem csak vakvilágba beszélek. 2-3 hónap alatt többet volt gond a nettel, mint Invitellel 6 év alatt.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #22002 üzenetére
Azt hittem, hogy g-dns van belőve, de mivel vezetéken vagyok, így nem. Most beállítottam azt és jó, csak mobilon ugye nem nagyon lehet ilyet. Nem internet ez, hogy hetente többször lehal a DNS.
Invitelnél 6 éven át akkor nem volt internet, ha áramszünet volt...hatalmas a kontraszt.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #21990 üzenetére
Igen, ezeket elfelejtettem, de akkor most pótlom.
citkar: Milyen típusú osztó van nálad? Fényképet nem fontos készíteni elég ha leírod a típusát. -
citkar
addikt
válasz
Intruder2k5 #21984 üzenetére
Ha jól látom a Cisco modememben nincs wifi. Kérdezték nem-e wifi képes modemet szeretnék, de mondtam, hogy nem, mert van frankó routerem, kell a ráknak az ő wifi képes modemük
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #21987 üzenetére
Leesett, de biztos ami biztos alapon nem baj hogy megnézte az értékeket
-
citkar
addikt
válasz
Intruder2k5 #21974 üzenetére
Pontos típust nem tudok, de nagyon régi volt, mikor más miatt volt kinn upc szervizes már ő is felvetette, hogy le kéne cserélni (olyasmit mondtak, h kevés szálon tud fel/le tölteni, azaz valami frekvenciáról volt szó...annyi maradt meg, h elavult
de lehet elment volna még, csak elromlott), kb. két hete új lett.
A régi modemnél ilyen üzenet fogadott egyes füleknél:
This feature is not enabled.
This feature has not been enabled in your cable modem.
Please contact your data services provider for more information about this feature and its availability on the network.Az új pedig: Cisco EPC3212 EuroDocsis 3.0 2-PORT EMTA modemet kaptam...ennek egész más a menüje, be is lehet lépni valamibe/valahova, előzőnél nem is láttam ilyesmit (azt se tudom miféle felh. név és jelszó kéne ide
).
A kábelezésben nem történt változás, egy leosztó van, amin próbáltam korábban felcserélni a tévé s a modem kábelt, de nem változott semmi, egyéb dolog nincs közbeiktatva lakáson belül.
-
válasz
Intruder2k5 #21976 üzenetére
Igazad van, jó lenne látni, hogy milyen is most a helyzet.
DE nem szabad kihagyni az osztók megkérdezését és az esetleges csillapító utáni érdeklődést sem, természetesen mind ezt fotókkal kiegészítve. -
válasz
Intruder2k5 #21974 üzenetére
Tippem, hogy ED2.0 modemje volt és a csatorna váltások okozták a szakadozásokat.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #21961 üzenetére
Hát de úgyis csak a személyiben lévő anyja neve számít, az meg tuti nem üres.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #21958 üzenetére
Az örökbefogadottknak nincs anyja?
Akkor hogyan születtek? -
mackosajt
addikt
válasz
Intruder2k5 #21845 üzenetére
Mondjuk 4000 Ft-ért (mert Ft-ra átszámolva kb. annyi) nem nyávognék, ha nem jönne 1000/100, hanem csak 1000/30.
Most a 240/20 több, mint dupla áron van.Fene vigye el a Digi-t...
Múltkor valaki átlőtte wifi-n a netet.
Ki volt az, és hogyan csinálta? Írjon már privit.
300 méterre vannak anyámék, digis nettel. -
devil-k
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #21946 üzenetére
Jogos. Teljes mértékben.
-
barazolee
újonc
válasz
Intruder2k5 #21903 üzenetére
ezzel nem lehet hiba? avast! firewall NDIS filter miniport ezt ki tudom javítani valahogy?
-
barazolee
újonc
válasz
Intruder2k5 #21901 üzenetére
ugyanaz
-
barazolee
újonc
válasz
Intruder2k5 #21899 üzenetére
bocs
4 küldött 1 érkezett, 3-nál nem érkezett válasz a határidőn belül, 1-nél a célállomás nem érhető el -
barazolee
újonc
válasz
Intruder2k5 #21897 üzenetére
netem van, stickről, az elsőre google jött be a másodikra a prohardver oldal
-
barazolee
újonc
válasz
Intruder2k5 #21895 üzenetére
igen. 4 küldött 4 fogadott
-
barazolee
újonc
válasz
Intruder2k5 #21892 üzenetére
Elérni elérem, csak nem tudom hova és hogyan írjam be.
-
barazolee
újonc
válasz
Intruder2k5 #21890 üzenetére
laptop, scientic atlanta webstar
-
barazolee
újonc
válasz
Intruder2k5 #21888 üzenetére
Ful hülye vagyok! bocs.
Minden lámpa világit, a UPC szerint minden rendben, más eszközöm nincs.
Nem értek hozzá, de valami avast! firewall NDIS filter miniport hiányt ír ki -
Zirowe
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #21860 üzenetére
Neha ez, neha az, de most kezd javulni+ha masnak is ez a baja, akkor ugymond oke.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #21857 üzenetére
Jabocs a 240 mega sem garantált, akkor minek b-s wifinél jobb?
-
jerry311
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #21847 üzenetére
Itt van pl a Canobeam DT-150: 1.485Gbps.
De ha maradunk rádiótechnikánál akkor: Asus RT-AC66U -
DiVaD
senior tag
válasz
Intruder2k5 #21847 üzenetére
Én például örülök neki, hogy van benne.... 1 eszközzel kevesebb van itthon, nem foglalja a helyet, stb.. persze ha valaki HC user, akkor oda kevés ez, de általános felhasználásra szerintem tökéletesen megfelel. Az más dolog, hogy 600Ft-ot nem ér meg havonta, mert kb. 8-ért már lehet kapni ilyen szintű routert elgondolásom szerint.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #21844 üzenetére
Persze, evvel tisztában vagyok, de akkor miért nem adnak egy egyszerű Wifi nélküli router-modemet és kész? Vagy modem+ no wifi gigabites swtich kombót.
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #21838 üzenetére
Emlékszek én szerinted ilyenekre?
Annyira azért nem dobogtatta meg a szívem az 500-as net Lengyelországban, hogy fejben tartsam
Csak ma belefutottam a hírbe, illetve abba, hogy tesztelik a horizon-ot és meglepődtem újfent
-
Tido
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #21831 üzenetére
Most hogy nézem de... Igen, ennyire közmű már az internet, hogy kutya nem gondolta volna, hogy archiválás előtt megnézzem nem-e fognak pont erre járni
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #21819 üzenetére
Ott a 40-es SNR
-
mackosajt
addikt
válasz
Intruder2k5 #21832 üzenetére
Itt is van valami, mert a 3-4 közötti értékről 7-8 a power lefelé.
-
válasz
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #21824 üzenetére
Én is *arom le az értékeket, ne korlátozzák és legyen stabil
Mostanában sajnos vannak problémák, de remélem megszűnik előbb, vagy utóbb a dolog.
Jó éjt
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #21822 üzenetére
Nehéz megmondani, mert mostanában folyamatosan ugrált, de itt is kb. annyival nőhetett.
-
Mate
nagyúr
válasz
-
mackosajt
addikt
válasz
Intruder2k5 #21817 üzenetére
a fene vigye el, nem volt belőve a fix ip a gépnek, meg a portforwaldolt port a torrent kliensben...
Hogy ez mennyire epic....
Azóta meg játszani nem tudok, mert hasít felfelé minden. -
mackosajt
addikt
válasz
Intruder2k5 #21815 üzenetére
Az az érdekes, hogy megy fel, csak kevés.
Mintha a sor végére lennék sorolva a feltöltők közt, holott előtte állandóan ki kellett inkább nyomni a torrentet, ha játszani akartam, most meg nem zavar, mert alig jönnek kérések.
-
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5 #21776 üzenetére
végre normális a net,pl youtubenál nem kell várni sokáig hogy előtöltse stb stb....
Dátum Összesen (MB) Letöltés MB) Feltöltés(MB)
2013.11 263 129 212 250 50 879Ez 3 nap eredménye pff
-
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5 #21774 üzenetére
Ekkor még nem hallt meg
csak haldoklott....
-
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5 #21768 üzenetére
most így megy 300m ről átlőve, még finomhangolni kell, nem elég hogy szar volt a modem, erre most meghalt az egyik antenna is!
-
puma72
tag
válasz
Intruder2k5 #21759 üzenetére
Bocsi
Helyesbítek : UPC
De igazából ezekre még a UPS név sem lenne megfelelő -
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #21753 üzenetére
Igen. Tudom hogy nem az akart lenni
Megfigyeltem, hogy ha szóba jön a Digi akkor elkezdjük hasonlítani a két szolgáltatót, mivel eltérő a csomagok jellege ezért nem igazán lehet összehasonlítani. Sebesség és ár alapján lehet összehasonlítást csinálni általában adott helyen egy ktv szolgáltató van, vannak kivételek, ezért hiába hasonlítom hogy pl Invitel kábelnet drágább mint UPC ha nincs itt másik szolgáltató.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #21751 üzenetére
Tudom hogy nem az akart lenni
Megfigyeltem, hogy ha szóba jön a Digi akkor elkezdjük hasonlítani a két szolgáltatót, mivel eltérő a csomagok jellege ezért nem igazán lehet összehasonlítani.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #21749 üzenetére
Nem szeretném elvinni a topicot UPC vs Digi irányba, de pont ezt szerettem volna leírni. Fővároson kívül Székesfehérváron, Veszprémben, Debrecenben, Nagykanizsán, Miskolcon stb UPC mellett társasházakban ott a Digi. Más téma.
-
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5 #21726 üzenetére
tudják hogy nagy forgalmazó vagyok
D
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #21715 üzenetére
Köszönöm!
Érdekes, azért van eltérés ide-oda, de szerintem hibaszázalékon belül. Legalább tudjuk, hogy normálisan mérnek
kabelmania27: Ezt azért nem kell még kijelenteni. Az igazság az, hogy be akarják vezetni (Ha jól rémlik talán 75Gb-os korláttal), de a bíróság elkaszálta a dolgot.
-
Ablakos
őstag
válasz
Intruder2k5 #21715 üzenetére
Frissíted a router firmwaret, mégis megmaradnak az előző hónapok, évek adatai?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #21711 üzenetére
"Aham! És hol van ez a upc.hu oldalon?"
Fogalmam nincs, nem rég értem haza és gondoltam megnézem fórumban ilyen ügyben vanna-e hozzászólások, de nem találtam sem itt sem a másik UPC-s topikban. Szóval nem nézelődtem UPC weboldalán.
Mivel a topiklátogató szakavatottak sem hallottak még ilyesmiről nagyon úgy tűnik, hogy ügyfeles túlbuzgóság lehet a háttérben. A 358 GB a legkevesebb volt, nem a legtöbb, de ez jelzi, hogy 3 havi átlag bizony 300 GB fölött van nálam régebb óta
kabelmania27
Hasonlóan vélekedek én is erről, ezért is volt meglepő telefonbeszélgetés.
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #21711 üzenetére
Megtennéd, hogy lekéred UPC oldaláról az általuk mértet is? Kíváncsi lennék, van-e eltérés
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #21707 üzenetére
Lehet, csak miben lódított? Ez itt a kérdés.
Már az alap is elfogadhatatlan számomra
Mert lássuk be, hogy 240-es nethez 300Gb/hó adatforgalom a vicc kategóriába tartozik.
-
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5 #21697 üzenetére
A technokollal egy speedtestet nem tudtam csinálni, mert kifagyott.... ez stabil mint az állat, előszőr nem akart csak ugyanilyet adni(állítólag ahol wifis van oda nem adhat csak wifiset), azt felhomályosítottam, hogy én is kolléga vagyok azt adott egyet
-
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5 #21695 üzenetére
Dehogy én írtam el
) 3208.as
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #21641 üzenetére
Igen.
Régen cégesnél wifis modemet adtak, de ha nem fizette az ember a havi +500Ft-ot vagy mennyit, akkor kikapcsolták.
-
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5 #21629 üzenetére
Bementem egy UPC be és nem volt cisco, azt mondták már csak az üzletieknek adnak, mondom az embernek fasza, mert direkt mondtam hogy csak sima modemet kérek, nem wifiset, erre azt mondja, akkor majd ezen ki lesz kapcsolva központilag a wifi
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #21637 üzenetére
Nálam úgy volt, hogy megrendeltem a wifi opciót, ami modemcserével járt. Úgy volt, hogy saját beüzemelés, aztán még aznap módosítottam, hogy szerelő jöjjön. A szerelő ki is jött, de addigra feladott a postán 2-t a upc.
Bár a kábeleket, 2-es osztót stb. azért megtartottam -
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #21635 üzenetére
Ha ezt tudom megtartottam volna a cisco-imat és nem küldöm vissza UPC-nek
Egyszer véletlen 3-at küldtek (2-t postán, 1-et meg beüzemeltek). Gondolkoztam, hogy elrakom, hátha jó lesz, de miután egyszerre csak egy lehet beregisztrálva, így visszaküldtem nekik.
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #21631 üzenetére
Érdekes.
Nekem korábban nem ment a dolog, aztán amikor beszéltem velük és felvetettem az ötletet akkor is elhatárolódtak.
Próbáltam még külföldi UPC által használt modemet is, az se ment.
-
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5 #21631 üzenetére
A modem csak akkor megy, ha valaha upc-s volt és benne van a rendszerükbe.T-s modemmel kipróbáltam, nem engedi regisztrálni.... ez a techokol frissíti magát új szoftverre? lehet abban benne lesz, mert igaz most nincs még rádugva a koaxra, de bridge mód nincs a menüben, akkor ezért nem találtam!
-
albiosz
őstag
válasz
Intruder2k5 #21614 üzenetére
Ezzel nem tudom mit kéne csinálni.
Egyébként most hogy át lett állítva eröltetve-re úgy tűnik megtáltosodott a cucc. Ennek mi lehet az oka? Bocs, hogy mindig Invivel jövök, de ott e nélkül is ment hibátlanul. Ha hazamegyek (ott továbbra is Invis net van), akkor állítsam vissza tiltottra vagy annak mindegy?
-
upsyka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #21608 üzenetére
jogos,most,hogy mondod megnéztem és tényleg
-
HofiZoli
senior tag
válasz
Intruder2k5 #21584 üzenetére
A HGW-t kaptam akkor
Ezért nem tudtam, hogy ez a "legfrissebb" fw.
-
HofiZoli
senior tag
válasz
Intruder2k5 #21574 üzenetére
Nyár végén, szeptemberben kaptam
-
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5 #21580 üzenetére
Nem sűrűn fogdosom. A médiaboxoknál és a hgw-nél is ráz egy picit. Majd ha megunom, akkor forrasztok rájuk 1-1 tantál kondit azt csókolom.
Idáig mindig bevált legalább is kábel tévénél.
-
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5 #21578 üzenetére
Nem. Csak rohadtul cicergette az ujjacskám.
-
HofiZoli
senior tag
válasz
Intruder2k5 #21564 üzenetére
Nálam még a régi van:
Current Software Revision: epc3925-ESIP-12-v302r125572-130412c_upc
Firmware Name: epc3925-ESIP-12-v302r125572-130412c_upc.bin
Firmware Build Time: Apr 12 14:05:19 2013Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 9.5 dBmV 40.8 dB
Channel 2: 10.0 dBmV 41.1 dB
Channel 3: 10.4 dBmV 41.0 dB
Channel 4: 10.9 dBmV 40.8 dB
Channel 5: 10.5 dBmV 40.9 dB
Channel 6: 11.0 dBmV 41.5 dB
Channel 7: 11.2 dBmV 41.9 dB
Channel 8: 11.3 dBmV 41.0 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 44.0 dBmV
Channel 2: 42.9 dBmV
Channel 3: 42.9 dBmV
Channel 4: 44.7 dBmV -
blakey
titán
válasz
Intruder2k5 #21571 üzenetére
Firmware frissítés valóban csak akkor van ha nyom az ember egy reset-et, de nálam a legfrissebb firmware van. Szóval nálam feljebb tekerték az értékeket.
-
blakey
titán
válasz
Intruder2k5 #21568 üzenetére
Nekem szombat óta lettek magasabbak az értékek, nálam nem volt firmware frissítés.
-
blakey
titán
válasz
Intruder2k5 #21566 üzenetére
Pedig valószínűbb, hogy állítottak az erősítésen, előző szombat óta nálam is emelkedtek 4,5-5 dBmV-vel a DS értékek és a zajszínt is 2-3 dB-el.
-
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5 #21564 üzenetére
Az a halozat is lehet.a tilt erteken(also felso freki kozotti kulonbseg) csavartak az erositonel.
-
hodostamas
addikt
válasz
Intruder2k5 #21559 üzenetére
Le kell mondani, erre direkt rákérdeztem. Ha nem mondod le, akkor már fizetni kell a dupla sávszélért.
-
zzeN
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #21508 üzenetére
Akkor,
1. Hogy nézek modem értéket? Tesóm gépénél van ha ez számít valamit.
2. Hogy állítok kosztüm DNS-t? (elfelejtettem) -
zzeN
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #21504 üzenetére
Alap minden, de már jó, bejön minden. Érdekes.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #21500 üzenetére
Igen, emlékszem beszéltünk már erről, lenne értelme, jelenleg a szolgáltatók csomagban olcsóbban kapják az adott csatornát csomagban mint ha csak egy műsort kérnének pl Viasat 3 és 6 olcsóbb mint ha csak a hármast rakja be az adott szolgáltató.
-
canniball
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #21483 üzenetére
Akkor eddig 3:0.
Mondjuk én nem is férek hozzá... -
DiVaD
senior tag
válasz
Intruder2k5 #21471 üzenetére
2900Ft pontosan, most volt egy STB csere nálam.
Más:
Szerintetek, mennyi esély van rá, hogy régi előfizetőként megkapjam a Trio M csomagot 6490Ft-ért? Írtam nekik, hogy bár kiváló a szolgáltatás, de ennyit nem szeretnék a jövőben kifizetni és egy másik szolgáltatótól kaptam egy 5950Ft-os ajánlatot a három dologra, annyi, hogy ott 30Mbit az internet, de az is bőven elegendő lenne nekem.
Vagy konkrétan lesz.rják és mennek a "másikhoz" ha ennyiért akarok csomagot régiként? -
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #21462 üzenetére
Ismerősnél 3212-ön Firmware Build Time: Jun 11 11:11:07 2013
Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest