- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Aktív témák
-
kozyadam
tag
Sziasztok UPCsek!
Azért kereslek titeket, mert nagy problémám akadt. 30/3as netünk van, a sebességével nincs is gond, de eléggé rakoncátlankodik a kapcsolat.
Sokszor megszakad a kapcsolat, olankor csak az segít, hogy kihúzzuk a modemet és a routert is. Kipróbáltam úgy is, hogy közvetlen csak 1 gépet kötöttem a modemre és csak azon volt net. Akkor is csinált olyat, hogy semmi előjel nélkül megszakadt a net. Ennek az előidézéséhez elég volt megnyitni 1-2 Youtube videót. A számítógépeken a torrent sebessége nagyon le van véve, az nem okoz nagy sávszélesség használatot.
Nem tudom, hogy mi okozhatja ezt a problémát, de nem hiszem, hogy a router. Esetleg van vmi tippetek, hogy mi okozhatja a galibát?
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- OLED monitor topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest